برای خوندن لغت و ادبیات کنکور در زمان باقی مونده به نظرتون چقدر زمان لازمه و در چند ساعت میشه این دو مبحث رو مطالعه کرد؟
یه منبع خوب و با بازده بالا رو هم خواهشا معرفی کنید.
استفاده از دی وی دی حرف اخر یا کلا هر موسسه دیگه ای میتونه نتیجه بخش باشه؟
برای خوندن لغت و ادبیات کنکور در زمان باقی مونده به نظرتون چقدر زمان لازمه و در چند ساعت میشه این دو مبحث رو مطالعه کرد؟
یه منبع خوب و با بازده بالا رو هم خواهشا معرفی کنید.
استفاده از دی وی دی حرف اخر یا کلا هر موسسه دیگه ای میتونه نتیجه بخش باشه؟
در مورد حرف آخر یک راهنمایی کنم به شما
اولا که تاریخ ادبیات دی وی دی نداره اون جا بر خلاف آفبا ( آقای شاهین زاد اگر اشتباه نکنم )
لغاتشم ترکیبی با املاشه . املا ۶ جلسه ۱ ساعت و نیمه . لغت ۶ جلسه ۲ ساعته . بعدشم تمرین لازمه .
۱- لغات مهم رو زیر هم با معنی نشون میدن . گاها هم تصویری یا نکته ای میارن که یاد مخاطب بمونه .
۲- نیم ساعت تا یک ساعت بنظرم کافیه . منتهی موکول نشه به همون روز . روزهای دیگه هم باشه .
۳- بله دیدم . بله خودم زدم . املا ۶ قسمت داره ( ح / ه - ق / غ - الف / همزه / ع - ض/ ظ / ز / ذ - س / ث / ص - ت / ط ) ک هر بخش با انیمیشن و در قالب داستان نشون داده میشه .
۴ - نمی دونم . من با زمان دی وی دی ها بلدم![]()
نه خواهرم فایلی ندارم متاسفانه خود کتاب کار رو دارم .
چشم . ببینید تدریسشون سال ۹۵ ضبط شده و دو نفرست . یعنی هم محسن منتظری هم عبدالرضا منتظری .
موضوعات رو رده بندی کردن و از هم تمایز دادن . مثلا میگم . بخش اول مربوط به خداست . حالا این بخش خدا زیر شاخه هایی داره مثل قرب الهی و شکر خدا و گله از خدا که طی همون جلسه بررسی میشه . بخش دوم عشقه و ... الی آخر . جلسه ی آخر هم تمرین تست زنیه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)