بله قرابت کلا 5و6 دوره بزنی میبینی ک همش چند تا مفهوم تکراریه ک هی تکرار میشن فقط بیتا عوض میشن ک میشه تشخیص داد.
بله قرابت کلا 5و6 دوره بزنی میبینی ک همش چند تا مفهوم تکراریه ک هی تکرار میشن فقط بیتا عوض میشن ک میشه تشخیص داد.
یه سوالی چند روزه دهن منو درگیر کرده هرکی یه جواب بهش میده
اگر که من لغات آخر کتاب و ستاره دارو کلماتی که توی قسمت توضیحات دروس رو داده بخونم و همچنین برای زبان فارسی 4 تا املا رو بخونم میتونم از بین 5 تا سوال لغت املا حداقل 2 تا یا 3 تا سوال رو جواب بدم
چون یه سریا میان میگن نمیشه یه سریا میگن میشه بعضیام میان میگن اگه کتابای جمع بندی رو بخونی میشه گیج شدم نفهمیدم بالاخره کدوم راه درسته![]()
بچه ها درباره لغات "بدون ستاره" ، معانی دوم و سوم و... هم میان؟
توی الگو برای خیلی از بی ستاره ها چندین معنی متفاوت نوشته و من تا الان همه رو خوندم. ولی برای جمع بندی میخوام بدونم بخونمشون یا فقط معنی مرتبط با درس مهمه؟
آبجی تو لغات اخر کتاب هر سه سال رو بخون دو سوال از سه سوال کنکور رو میتونی بزنی به سادگی با رد گزینه میتونی سوالاشو حل کنی بجز یک نوع تیپ بندی که باید تسلط کافی و کاملی داشته باشی و خیلیا نمیزننش و اونم تیپ کمانکی هست که 10 تا لغت میگه میگه چنتاش غلطه اگه به غیر از این تیپ سوال بیاد بقیشو میشه زد
اگه کتاب گاج موضوعی داری حتما بزنش واقعا راهگشا هست!
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
بنظرم بشینین کتاب گاج موضوعی رو بزنین واقعا موجزه میکنه
من که به درصد زیر 70 قانع نمیشم![]()
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
برا لغات کتاب شاهین زاد را بگیر بخون ولی یک زمان بره
برا زبان فارسی دی وی دی افبا را نگیر چون هر چی تو دی وی دی گفته تو کتابش هست
برا املا جزوه املا حرف اخر را از اینترنت بگیر نیازی به دی وی دیش نیست چون همش انیمیشنه و به نظر من جزوشا بخونی بیشتر تو ذهنت میمونه
برا قرابت فقط تست تست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)