من دو هفته پارسال این مباحث رو خوندم شبی تقریبا نیم ساعت دو تا لغت و یه املا و یه تاریخ ادبیات درست زدم.همون خط ویژه خوبه به نظرم شبی نیم ساعت بخونی چند بار تا کنکور دوره میشه و همه تستاش رو میتونی بزنی.
من دو هفته پارسال این مباحث رو خوندم شبی تقریبا نیم ساعت دو تا لغت و یه املا و یه تاریخ ادبیات درست زدم.همون خط ویژه خوبه به نظرم شبی نیم ساعت بخونی چند بار تا کنکور دوره میشه و همه تستاش رو میتونی بزنی.
اگه نمیرسین همه ی لغت ها رو بخونین
لغت ها ی توضیحات هر درس با
لغت ها ی آخر کتاب رو بخونید
همین هایی که گفتم برا دو تست از سه تست لغت کافیه
سلام اول بگم من سال پیش کنکور اولم بود 40 زدم(39یا38 دقیقش یادم نیس38وخورده ای بود).
واسه ادبیات اول بگم ک باید ارامشتو حفظ کنی اصلا سخت نیست فقط کارایی ک میگم بکن (اینم بگم من سال پیش تو ازمونا همیشه زیر 10 درصد میزدم حتی اخرین ازمونی ک شرکت کردم ک جامع هم بود2درصد زده بودم)
2 هفته مونده بود ب کنکور شروع کردم از روی کتاب دور دنیا گاج ک از سال90 کنکورای عمومی رو داشت حل کردن تستای قرابت همشو حل کردم 36 دوره بود قرابتم ک 9سواله دیگ ضرب کن ببین چ قد میشه تو این وقت هم حدودا از این 9تاگاها میشد تو یه سال 5تا درست میزدم گاها هم تا8یا9تا درست بالا میرفت تو این بین بود اکثرا هر گزینه رو یه دور مفهومشو میخوندمو ول میکردم نه این ک 100 درصد اون بیتو با مفهوم حفظ کنم.
راجب معنی لغت ک 3 تسته فقط و فقط کلمات اخر کتاب کافیه دقت کنین نمیگم خارج از اون نمیاد میگم کافیه درسته یکی از دوستان گفت 2تا از سوالاشو میشه با ته کتاب زد این قبول ولی اون یدونه ای ک میمونه هم با رد گزینه طبق چیزایی ک ته کتاب بوده و بلدی میتونی حلش کنی.
من اینارو خونده بودم از9تا قرابت 7تاشو زدم 3تا لغتم درست زدم یدونه تاریخ ادبیاتم زدم ک اشتب بود درصدم از 40 یکم پاین تر شد.واسه اینایی ک من خوندم حتما هر کس دیگ ای میتونه تو همین تایم همین کارو بکنه الان ک وقت زیاده پیشنهاد میکنم تاریخ ادبیاتو شروع کن با کتاب الگو بخون 20 تا20تا شخصیتارو بخون یه بار صب یه بار شب بعد هی تند تند مرورش کن (این بهترین راه واسه تثبیت مطالب تو کمترین زمان چون مطلب مفهومی نیست باید حجمو زیاد کنی ک سریع تموم شه بتونی مرورش کنی)
واسه ارایه هم همون کنکورای عمومی رو من دوستام گفتن بزنی جواب میده خودم نظری ندارم
زبان فارسی و املا رو من نظری ندارم دوستان بهتر میتونن کمک کنن
امیدوارم کمک کننده باشه.
سلام خسته نباشید ،
من کتات خط ویژه رو دارم ، پس به نظر شما برای معنی لغت همونو کامل بخونم کفایت میکنه کامل برای هر سه سوال ؟ ( اول لغات آخر کتاب رو اورده ، بعد هم اومده لغات مهم متنای درسی رو اورده )
برای املا چطور ؟ بازم همون خط ویژه کافیه ؟ ( مورد املا رو شک دارم که ممنون میشم تجربتون رو بگید )
@جناب امیر : برای قرابت معنایی منظورتون این بود که بعد یه مدت که کنکورای عمومی رو زدین راه افتادین ؟
ممنون از هردو عزیز پیشاپیش
ویرایش توسط Hossein.A : 22 فروردین 1397 در ساعت 23:02
من سال قبل ادبيات رو دور و بر ٨٠زده بودم اما از ترسم نظر نميدم چون بعضي ها وقتي نظري ميشنون كه مطابق ميلشون نيست شروع ميكنن حرف هاي تندي ميزنن.
رو صندلي داغ هستم
نظرت واسه من حداقل ك محترمه
لطفا
اگه ميشه بگو چطور زدي.؟!
البته بيشتر بگو چطور مرور كردي.؟!
من يه دور همه چي رو خوندم ولي تو مرور دوباره ش موندم
ممنون
بچه ها من اصلا از بخشای حفظی خوشم نمیاد...برای لغت و املا و تاریخ ادبیات یه منبع جمع و جور و مورد اعتماد چی هست؟
برای لغت آره کافیه ، کنکور از همون لغات میاد ولی باید خیلی دوره بشه و همه معانی که برای یه کلمه آورده رو حفظ کنید. یه کار خوبی که کردم و جواب داد این بود که لغاتی که مشکل داشتم رو تو یه برگه سفید مینوشتم فردا و پس فردای روزی که اونا رو یه بار خوندم کل معانیش رو دوباره بنویسم رو اون برگه.
برای املا اون لغاتی که آورده کافیه ولی باید تست زیاد و فشرده کار کرد مثلا دو سه بار تا کنکور یه دفعه 6 ساعت تست بزنی ... اینو دوستم که پزشکی تهران میخونه بهم گفت و خیلی تاکید کرد روش. حالا اگه ادبیات موضوعی دارید از اون یا این مبحثی های خیلی سبز و الگو. اونا هم فکر کنم خوب باشه.
بهترین کتاب و ارزان لقمه ی مهروماه است خیلی خوبه قیمتش 8500 تومن هست یعنی من خوندم تستی نبود که نتونستم حلش کنم هم املا دوم وسوم کار کرده هم سه سال کتاب ادبیات رو درس به درس درکل یه لقمه ی چرب چیلی اماده است
![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)