5-6 هزار
6-7هزار
7-8هزار
8-9هزار
9-10 هزار
10-12هزار
با اینکه ندیدمت و تا حالا باهات هم صحبت نشدم ولی خیلی ازت خوشم میاد.وقتی حرص خوردن و تلاشتو میبینم که به یه نفر انگیزه بدی و بتونی بیاریش تو یه راه واقعا کیف میکنم.بنظرم بهترین و ارزشمندترین سرمایه ات همین روح بزرگته.
از خدا میخوام هرچی به صلاحت هست برات رقم بزنه
هرچند که میدونم اون بالاسری حواسش هست
موفق باشی پسر
نمیترسم از اینکه تو مسیرم چندین بار شکست بخورم
ترسم از اینه که بخوام بدون رویاهام به زندگی ادامه بدم.
اگه یه ساعت قبل کنکورم بگی بازم میگم میشه
شروع کن و به نتیجه فک نکن!
اینجوری درصد موفقیتت بیشتره تا دائم درگیر این مسائل باشی
نمیترسم از اینکه تو مسیرم چندین بار شکست بخورم
ترسم از اینه که بخوام بدون رویاهام به زندگی ادامه بدم.
اگه از الان خوب بخونین یعنی روزی 14 ساعت میتونید. این شعار نیست واقعیته. اصل کنکور ماههای اخرشه. من خودم از تابستون شروع کردم ولی الان دیگه واقعا خسته شدم و انرژی ام کم شده.خیلی درسها رو فراموش کردم و دوباره باید مرور کنم. اگه از الان بخونید میشه. دو ماه کتاب درسی و جزوات مدرسه را بخونید و ماه اخر تستای کنکور را بزنید.
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!
یا میشه یا نمیشه , اینم به خودتون بستگی داره نه به حرف بچه های انجمن / اما توصیه ی من به شما : یه کارنامه ی 96 با توجه به رشته ی که میخوایید دانلود کنید ( هر چه رشته بهتر = باید تلاش تون هم بیشتر باشه )) بعد بیایید با توجه به درصدهای کارنامه مباحث رو اولویت بندی کنید| مثلا من هدفم رشته ی پرستاریه و کارنامه برای ادبیات زده 40% خب با توجه به اولویت بندی بندی و تعداد تستهای مباحث , من تا کنکور برای مباحث آرایه و قرابت معنایی برنامه ریزی میکنم که شامل 12 سوال و معادل 48% هست و همین منو به 40% پرستاری میرسونه
حالا اگه بعد یک ماه تونستم تو این دو مبحث به تسلط خوبی برسم مبحث تاریخ ادبیات هم به برنامه اضافه میکنم و ...
( بقیه دروس هم همین طور )
پ.ن : خیلی از عزیزانی که میخوان تازه شروع کنن متاسفانه از همون اول تموم مباحثی که قرار بود تو یه سال خونده بشه رو میذارن تو برنامه و میبینن نمیشه و زمان کم میارنواسه همین پیشنهاد میکنم حتما اولویت بندی کنید بعد برای رشته و دانشگاه هدف تون با توجه به کارنامه ای که دارید تلاش کنید و اگه تونستید و زمان باقی موند یواش یواش درصد تون رو افزایش بدید / موفق باشید
ویرایش توسط POOYAE : 11 فروردین 1397 در ساعت 17:36
این مثال ها چه فرقی به حال ما دارن؟!...من به شخصه متنفرم از این که دنباله رو راه دیگران باشم....حتی اگه تا الان هیچ کسی نبوده که سه ماهه تو کنکور موفق شه جای ناامیدی نیست!...چون چیز غیر ممکنی نیست!....اونی که واقعا هدفتشو با جون و دل بخواد و براش نهایت تلاششو به کار ببره و ناامید نشه و صبور باشه غیر ممکنه که به هدفش نرسهعالییییییی.منم گوشش کردم میگید بهتر از این دیدید....میشه مثال بزنید اگه دیدید واقعا؟
ویرایش توسط دریـا : 11 فروردین 1397 در ساعت 12:17
سلام منم تازه شروع کردم به خوندن. رشتت چیه؟ من انسانی ام چون حفظیه بیشترش انگیزه خیلی بالایی هم دارم به نظرم میارم به خودت اعتماد به نفس بده تمام تلاشت رو برای رتبه بالا بکن خدا هم کمکت می کنه اونی رو که می خوای بیاری. انگیزه خیلی مهمه قبلا انگیزه نداشتم نمی خوندم الان کلی انگیزه دارم اطرافیانمم همش بهم میگن تو می تونی اعتماد به نفسمم بالاست درسم خوب بود بخاطر یه سری مسائل افت کردم؛ ولی الان دارم می خونم مطمئنم میارم. برنامه ریزی هم http://forum.konkur.in/thread20059.html تو این لینک برو خیلی بهم کمک کرد بدون برنامه ریزی نمیشه خوند من از ساعت 9 صبح تا نه شب برنامه ریزی کردم روزی 12 ساعت شیش تا کتاب رو بخونم جمعه هم مرور هفته گذشته است فقط. تلاشت رو بکن انگیزه و اعتماد به نفس داشته باش ایشالله قبول میشی. از یاد خدا هم قافل نشو. امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
من نمیتوانم جلوی فرا رسیدن شب را بگیرم اما میتوانم از تاریکی برای کشف زیباییها استفاده کنید. تنها در تاریکی میتوانم ستارهها را ببینم.
واااهاااییییی
چقد منتظر اینجور تاپیکا بودم که آپ بشه ^___^
بچه هااا منم از الان بخونم میشه؟
تورو خدا جواب بدین
من قراره 24 ساعته اینجا انلاین باشم جوابای شمارو دریافت کنم و بعد بر اساس میانگین جوابای شما تصمیم بگیرم از فردا بخونم یا نه
از الان بخونمممممم روزی 21 ساعت گوشی تعطیل دغدغه فقط درس
حبس کنم خودمو تو اتاق
غذا نخورم حموم نرم
میشه از از الان رتبه بین 2234 تا 2334؟
منطقه 3 لطفا
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)