خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: رتبه منطقه 2

رأی دهندگان
    60. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • 5-6 هزار

26 43.33%
    • 6-7هزار

10 16.67%
    • 7-8هزار

1 1.67%
    • 8-9هزار

5 8.33%
    • 9-10 هزار

5 8.33%
    • 10-12هزار

13 21.67%
    صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 86
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینجا که میای میپرسی تصور دیگرانو پیش زمینه ذهنیت میکنی . یکی از علتایی که معمولا افرادی که میان اینجا میپرسن موفق نمیشن همینه .
      ما نمیدونیم تو چقد ریاضی بلدی چقد زیستو فهمیدی و اصلا با توجه به معدل نمیشه دقیق قضاوت کرد .
      بهترین کار اینه که شروع کنی و توقف نکنی ...

? What is the Most resilient Parasite? A Bacteria? A Virus? An Intestinal worm
      ;An idea
      ... Resilient, Highly contagious
      .Once an idea has taken hold of the brain it’s almost impossible to eradicate
      .An idea that is fully formed, fully understood,That sticks, right in there somewhere

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سخته

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این کاملا بستگی به خودتون داره باید این سوالو از خودتون بپرسید

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بس کنید دیگه جان خودتون یه شب قبل کنکور هم میگن میشه از الان شروع کرد
      فقط سوال میپرسید ؟ پس عمل هم داشته باشید دیگه

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جدا ازینا من بشدت با ساعت مطالعه بالا دارم مقابله میکنم. راهکاری ندارین؟ انگیزه هستا. ولی خواب وحشیانه ی منم قد انگیزم قویه

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirabedini68 نمایش پست ها
      تو کنکورِ ما اکثرا هیچکدوم نمیبرن

اون که جدی بازی کنه حتما می بره .

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به جای این کارا که هروز تاپیک میزنید اگه بشینید خداوکیلی عمومیا بخونید در حد 60-70 بزنید ( دینی که راحته والا کار 2 هفتس - ادبیات : واژگان و قرابت و تاریخ ادبیات و ... خودتون میدونید دیگه )
      اختصاصیا هم 20-30 درصد بزنید تمومه
      یه بار برید توی تخمین رتبه گاج یا هر چی این درصدارو بزنید ببینید چه رشته هایی میان بر اساس کنکور 96

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      فک کنم مشکل شما برنامه نیست
      مشکل شما نداشتن عمله
      اگه از این مدلایی هستید ک تا 2 ساعت از روزتون هدر میره میگید ولش کن دیگه 2 ساعتش رفت از فردا؟ از این دید بهش نگاه کنید ک هنوز 8 ساعت دیگه مونده
      بعد آخر شب یا روزهای دیگه اون دو ساعتو حبران کنید
      معمولا آدمای تنبل (از جمله خودم ) ذهنشون خیلی بهانه های خوبی میاره برا انجان ندادن کارها
      ینی خوب میتونن دلیلای منطقی برای مغزشون بیارن و تو قانع کردن خودشون حرفه این!
      +دعـــــا میڪــــنم دائمــــا خــــבا ڪمکم ڪـــن خواهشــــا ....دنیام بـــــــــــــــزرگــــــ ــــــــه
      +گفت:
      + بــــــرا رســـــیـבن بهش دو راه جـــــــلوته

+ پاشـــو بــــرنامه ڪـــارتو بچین یــــا بخوابـــــو خوابشـــــو ببین ...

ســــــــامــــــــان ویلــــــــــسون
      آهنگ بیـــــــــــتابـــــــــ ـــــــــــ

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط faeze-kmz نمایش پست ها
      فک کنم مشکل شما برنامه نیست
      مشکل شما نداشتن عمله
      اگه از این مدلایی هستید ک تا 2 ساعت از روزتون هدر میره میگید ولش کن دیگه 2 ساعتش رفت از فردا؟ از این دید بهش نگاه کنید ک هنوز 8 ساعت دیگه مونده
      بعد آخر شب یا روزهای دیگه اون دو ساعتو حبران کنید
      معمولا آدمای تنبل (از جمله خودم ) ذهنشون خیلی بهانه های خوبی میاره برا انجان ندادن کارها
      ینی خوب میتونن دلیلای منطقی برای مغزشون بیارن و تو قانع کردن خودشون حرفه این!
      پست بالایی منو که بالای پستته رو ببین اینجور میشه نتیجه گرفت؟

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      اول از همه آرزوی موفقیت دارم براتون و بعد اینکه مسلما اگه تلاش کنید نتیجه خیلی خوبی خواهید گرفت برای این تغییر ناگهانی شما به انگیزه زیاد نیاز دارید باید به اصطلاح هر روز و شاید هر ساعت شارژ بشید
      پیشنهاد من کانال https://t.me/********/AAAAAE63KO4HftL4u20smA گاما ست.

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ووووووووووووواااااااااااا ااااااااااااااااایییییییی یییییییییییییییی
      چقدر تاپیک تکراری و مسخره.دوست عزیز شک نکن که میشه.فقط باید بخوای.اگه سطح متوسط باشی و این مدت رو هر روز 10 ساعت با کیفیت (مفید) بخونی بهت قول میدم زیر 4 5 هزار میشی توی منطقه.
      خواهشا هم اینقدر دنبال این نباش که میشه و نمیشه.فقط تلاش کن فوقش نشد یه سال میمونی پشت کنکور.حداقل با این رتبه پشت کتکوری بشی خیلی با ابرو تره تا رتبه 20 30 هزار توی منطقه.فقط باید بخوای.
      مدیر ارشد و یا کلا هر کسی که مسئول این انجمن کنکوره خواهشا جلوی زدن این تاپیک های مسخره و تکراری رو بگیره.من که دو ماه و نیم هست که توی این انجمنم دارم چل میشم از این تاپیک ها چه برسه به دوستای با تجربه تر.خواهشا ی کاری کنید.روزی نیست که من بیام توی انجمن و یه تاپیک اینجوری آپ نباشه و در موردش بحث نباشه.خواهشا لطفا رسیدگی کنید.باتشکر از انجمن خوبتون
      araz@

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMTR.2000 نمایش پست ها
      ووووووووووووواااااااااااا ااااااااااااااااایییییییی یییییییییییییییی
      چقدر تاپیک تکراری و مسخره.دوست عزیز شک نکن که میشه.فقط باید بخوای.اگه سطح متوسط باشی و این مدت رو هر روز 10 ساعت با کیفیت (مفید) بخونی بهت قول میدم زیر 4 5 هزار میشی توی منطقه.
      خواهشا هم اینقدر دنبال این نباش که میشه و نمیشه.فقط تلاش کن فوقش نشد یه سال میمونی پشت کنکور.حداقل با این رتبه پشت کتکوری بشی خیلی با ابرو تره تا رتبه 20 30 هزار توی منطقه.فقط باید بخوای.
      مدیر ارشد و یا کلا هر کسی که مسئول این انجمن کنکوره خواهشا جلوی زدن این تاپیک های مسخره و تکراری رو بگیره.من که دو ماه و نیم هست که توی این انجمنم دارم چل میشم از این تاپیک ها چه برسه به دوستای با تجربه تر.خواهشا ی کاری کنید.روزی نیست که من بیام توی انجمن و یه تاپیک اینجوری آپ نباشه و در موردش بحث نباشه.خواهشا لطفا رسیدگی کنید.باتشکر از انجمن خوبتون
      araz@
      قطعا تایپیک تکراری این مدلی زیاد هست
      ولی حاضرم 1000 بار جواب بدم
      حتی اگه یه نفر هم با این تایپیک و جوابای ما انگیزه بگیره راضیم
      +دعـــــا میڪــــنم دائمــــا خــــבا ڪمکم ڪـــن خواهشــــا ....دنیام بـــــــــــــــزرگــــــ ــــــــه
      +گفت:
      + بــــــرا رســـــیـבن بهش دو راه جـــــــلوته

+ پاشـــو بــــرنامه ڪـــارتو بچین یــــا بخوابـــــو خوابشـــــو ببین ...

ســــــــامــــــــان ویلــــــــــسون
      آهنگ بیـــــــــــتابـــــــــ ـــــــــــ

13. Top | #28
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیر

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خرمن کوفتن گاو نر میخواد و مرد کهن!!!!

سخته,کار هرکسی نیست ولی نشدنی هم نیست!!

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اقا توی کانال گاماس بیست یکی از دانشجویان پزشکی گفت شاگردی داشتم بعد از عید اومد گفت من تا حالا هیچی نخوندم ولی بعد از عید شروع کرده بود خوب خوده بود 1700منطقه 2 شده بود.البته بهتر از اینم دیدم

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن