X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

گزینه شناسی کنکور سراسری

سلام خدمت دوستان , چند روزی بود فکر شانسی زدن کنکور به ذهنم زده بود و تو این فکر بودم که کنکور رو شانسی بزنم . با بررسی های که انجام دادم , دیدم که نه اصلا امکان پذیر نیست و سازمان سنجش و طراحان کنکور زرنگ تر از این حرف ها تشریف دارن . من رفتم کلید نهایی آزمون سراسری 96 رشته ریاضی دفترچه عمومی و اختصاصی A رو بررسی کردم .

نام: 1396.GIF نمایش: 341 اندازه: 33.0 کیلو بایت

اگه تصویر بالا رو ببینید , سوالات 1 تا 100 , گزینه های 1 و 2 و 3 و 4 تو این 100 سوال به طور منظم و ثابت پخش شدن , یعنی گزینه های 1 و 2 و 3 و 4 چیزی حدود 24 تا 26 تا یعنی چیزی حدود 25% . اگه کسی بخواد از 100 سوال 100 تاشو شانسی بزنه , اگه واقع بینانه نگاه کنیم به 25% سوالا پاسخ صحیح میده و از طرفی چون 3 تا سوال غلط 1 دونه سوال صحیح رو از بین میبره , به 75% سوالات هم پاسخ غلط میده و بازم میشه هیچ یعنی 0% . دیگه هیچ کسی نمیتونه شانسی بزنه و واقعا راهشو بستن
      اگه نظری دارید بگید

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      چه چیزایی به ذهنتون میرسه!!!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_tezar نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان , چند روزی بود فکر شانسی زدن کنکور به ذهنم زده بود و تو این فکر بودم که کنکور رو شانسی بزنم . با بررسی های که انجام دادم , دیدم که نه اصلا امکان پذیر نیست و سازمان سنجش و طراحان کنکور زرنگ تر از این حرف ها تشریف دارن . من رفتم کلید نهایی آزمون سراسری 96 رشته ریاضی دفترچه عمومی و اختصاصی A رو بررسی کردم .

نام: 1396.GIF نمایش: 341 اندازه: 33.0 کیلو بایت

اگه تصویر بالا رو ببینید , سوالات 1 تا 100 , گزینه های 1 و 2 و 3 و 4 تو این 100 سوال به طور منظم و ثابت پخش شدن , یعنی گزینه های 1 و 2 و 3 و 4 چیزی حدود 24 تا 26 تا یعنی چیزی حدود 25% . اگه کسی بخواد از 100 سوال 100 تاشو شانسی بزنه , اگه واقع بینانه نگاه کنیم به 25% سوالا پاسخ صحیح میده و از طرفی چون 3 تا سوال غلط 1 دونه سوال صحیح رو از بین میبره , به 75% سوالات هم پاسخ غلط میده و بازم میشه هیچ یعنی 0% . دیگه هیچ کسی نمیتونه شانسی بزنه و واقعا راهشو بستن
      اگه نظری دارید بگید
      همین مدت فکر و رفتن دنبال دفترچه و فلان و بیسار و و تایپ متن میشستی درس میخوندی خب رفیق

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این راهی که میگم خیلی درست نیست ولی خب میتونه کمک کنه. البته بیشتر به گزینه شناسی علمی ربط داره نه روش های تخیلی.

توی زیست،سوال هایی داریم که گزینه هایی دارند . همانند و بر خلاف. شما اول باید همانند دار ها رو تحلیل کنی بعد بر خلاف ها رو. توی تحلیل همانند ها، همیشه نیاز نیست عبارت بعد از همانند رو بخونی.
      دینی کلیدواژه ها کمک خاصی نمیکنه دیگه و روشی به ذهنم نمیاد.
      ادبیات قرابت رو باید ببینی زمان خوندن گزینه ها چ حسی بهت دست میده آیا حست میگه این گزینه درسته یا نه.
      عربی راهی ذهنم نمیاد
      زبان هم فکر نمیکنم راهی داشته باشه
      برای دروس ریاضی و فیزیک توی برخی سوالا، جا گذاری گزینه توی بعضی سوالا ج میده.
      شیمی هم روش خاصی به ذهنم نمیاد.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فک کنم چن سال پیش یه مصاحبه ای ،یه خبری از تلویزیون پخش شد دقیق یادم نمیاد....که یکی شانسی زده بود و یه رتبه خیلی خوب اورده بود ....

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دریـا نمایش پست ها
      فک کنم چن سال پیش یه مصاحبه ای ،یه خبری از تلویزیون پخش شد دقیق یادم نمیاد....که یکی شانسی زده بود و یه رتبه خیلی خوب اورده بود ....

اونوقت سازمان سنجش چیکارش کرد؟؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خوشم میاد هنوز یک عده دنبال اینجور راهان.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Seyed Hossein نمایش پست ها

اونوقت سازمان سنجش چیکارش کرد؟؟
      نمیدونم ... به هر حال سازمان سنجش حق نداره که نتیجه ای که گرفته رو باطل کنه!...قانونی برای پر کردن پاسخنامه وجود نداره،یکی دوس داره سفید میده یکی شانسی میزنه یکی طبق اطالاعتش میزنه، وقتی پای تقلب درمیان نباشه به هیچ کس ربط نداره حتی سازمان سنجش!!!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در همین سالهای اخیر یکی از بچه های ریاضی پاسخنامه اشو سفید میده دانشگاه دولتی قبول میشه !

دبیر پرورشی مون گفت شانسی زدم !..چهار تای اول رو 1 زده،چهارتای دوم رو 2و ....به همین ترتیب !!.....دبیری اورده !

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بابا بیخیال

11. Top | #11
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه چیزی هست به اسم (به قول خودشون تکنیک) مشابهت بین گزینه ها. جالبه که هرساله دو یا سه تا تستو جواب میده نمیدونم واقعا قضیش چیه!
      !!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin1441 نمایش پست ها
      یه چیزی هست به اسم (به قول خودشون تکنیک) مشابهت بین گزینه ها. جالبه که هرساله دو یا سه تا تستو جواب میده نمیدونم واقعا قضیش چیه!
      این فک کنم تو هندسه و قسمت نامعدلات و معادلات ریاضی جواب بده

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ماشالا همتونم پزشکی میخواید لابد ؟/

14. Top | #14
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_tezar نمایش پست ها
      این فک کنم تو هندسه و قسمت نامعدلات و معادلات ریاضی جواب بده
      نه هندسه که منبع سوالاتش کاملا مشخصه از کجا سوال میدن منتها کسی جرئت نمیکنه اون همه کتابو بخونه! این یارو کلا هرجا که چنتا عدد شبیه به هم دیدی بکار میره.
      !!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin1441 نمایش پست ها
      نه هندسه که منبع سوالاتش کاملا مشخصه از کجا سوال میدن منتها کسی جرئت نمیکنه اون همه کتابو بخونه! این یارو کلا هرجا که چنتا عدد شبیه به هم دیدی بکار میره.
      داداش مگه سوالای هندسه رو از کجا میدن؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن