سلام خدمت دوستان , چند روزی بود فکر شانسی زدن کنکور به ذهنم زده بود و تو این فکر بودم که کنکور رو شانسی بزنم. با بررسی های که انجام دادم , دیدم که نه اصلا امکان پذیر نیست و سازمان سنجش و طراحان کنکور زرنگ تر از این حرف ها تشریف دارن . من رفتم کلید نهایی آزمون سراسری 96 رشته ریاضی دفترچه عمومی و اختصاصی A رو بررسی کردم .
![]()
اگه تصویر بالا رو ببینید , سوالات 1 تا 100 , گزینه های 1 و 2 و 3 و 4 تو این 100 سوال به طور منظم و ثابت پخش شدن , یعنی گزینه های 1 و 2 و 3 و 4 چیزی حدود 24 تا 26 تا یعنی چیزی حدود 25% . اگه کسی بخواد از 100 سوال 100 تاشو شانسی بزنه , اگه واقع بینانه نگاه کنیم به 25% سوالا پاسخ صحیح میده و از طرفی چون 3 تا سوال غلط 1 دونه سوال صحیح رو از بین میبره , به 75% سوالات هم پاسخ غلط میده و بازم میشه هیچ یعنی 0% . دیگه هیچ کسی نمیتونه شانسی بزنه و واقعا راهشو بستناگه نظری دارید بگید

LinkBack URL
About LinkBacks
. با بررسی های که انجام دادم , دیدم که نه اصلا امکان پذیر نیست و سازمان سنجش و طراحان کنکور زرنگ تر از این حرف ها تشریف دارن . من رفتم کلید نهایی آزمون سراسری 96 رشته ریاضی دفترچه عمومی و اختصاصی A رو بررسی کردم .
اگه نظری دارید بگید

.gif)

فک کنم چن سال پیش یه مصاحبه ای ،یه خبری از تلویزیون پخش شد دقیق یادم نمیاد....که یکی شانسی زده بود و یه رتبه خیلی خوب اورده بود .... .gif)

.gif)

.gif)

/