سلام دوستان عزيز اميدوارم تا اينجا خوب پيش اومده باشيد.خب من قول داده بودم بعد نگاه كردن دي وي دي هاي زيست گياهي چهار استاد معروف كه عبارتند از :آرام فر(ونوس)،شعباني(حرف اخر)،چلاجور (آفبا)،دادگستري(كنكوراسان است) بگم كه كدومشون بهتره و چه ويژگى هايي دارند تا شايد به درد خورد.دوستان من زيست گياهيم قوي هست و سال قبل تنها يه تست گياهي نزدم پس به خاطر سطح پايين نگاه نكردم
1:آرام فر: اين استاد براى كسايي خوب هست كه زيست گياهي رو حداقل يه بار خوندن و اومدن براي محكم كاري،آرام فر نكات و جداول بي نظيري ميگه كه خيلي به درد بخور هست و از انيميشن هم گاهى استفاده ميكنه(البته مثل انيميشن هاي شعباني خوب نيست)
2:شعباني:خب اين استاد براي كساني خوبه كه هيچى از گياهي نميدونن چون خيلي با حوصله و از كوچكترين مطالب شروع به تدريس كرده،انيميشن هاي فوق العاده اي هنگام تدريس نشون ميده كه باعث ميشه مطلب در ذهن ماندگار بشه،اما مثل ارام فر زياد نكات به درد بخوري نميده
3:چلاجور:اين استاد براي افرادي با سطح متوسط در گياهي خوبه و چيزي مابين ارام فر و شعباني ميباشد
4:دادگستري:بدترين دبير زيستي كه ديدم كلا نگاه كردنش وقت تلف كردنه كه اصلا توصيه نميكنم
خب دوستان اميدوارم مفيد باشه براتون.موفق باشيد