سلام دوستان کسی میدونه اگه بعد از یک ترم از رشته ی پزشکی دانشگاه بین الملل انصراف بدیم چه مبلغی رو به عنوان هزینه انصراف باید پرداخت کنیم؟؟؟؟
و اینکه کلا این کار چه عواقبی داره؟
سلام دوستان کسی میدونه اگه بعد از یک ترم از رشته ی پزشکی دانشگاه بین الملل انصراف بدیم چه مبلغی رو به عنوان هزینه انصراف باید پرداخت کنیم؟؟؟؟
و اینکه کلا این کار چه عواقبی داره؟
چرا بری یه ترم که انصراف بدی؟؟!!!!
توی قوانین اومده که شما یک بار در دوران تحصیلتون اجازه انصراف دارین.و بعد از اون و انتخاب رشته و دانشگاه جدید این اجازه به شما داده نمیشه.(که ما پسرا بعد انصراف دوم یه راس سربازی!!!)این از عواقبش!
مسلما شما باید هزینه گزافتری از هزینه یک ترم(که معادل 7 میلیون تومنه)پرداخت کنی.
اما بازم من نفهمیدم!خب چه کاریه!!!!!!!
بهترین کسی که میتونی ازش بپرسی کارشناس یا مدیر گروهتونه به حرف دیگران اکتفا نکن. اینو شدیدا توصیه می کنم!!!!
من میخوام برم پزشکی بیا جامونو با هم عوض کنیم!
ویرایش توسط x11416 : 22 مرداد 1392 در ساعت 01:30
من هنوز دانشجو نشدم ولی میخوام بزنم بین الملل
ولی اینو میخوام بدونم اگه امسال دوباره کنکور بدم و پزشکی دولتی قبول شم میتونم راحت از بین الملل انصراف بدم ؟؟ هزینش چقدره؟؟؟ واینکه میتونم از واحد هایی که اونجا پاس کردم تو دانشگاه جدیدم استفاده کنم؟
منظور از کارشناس یا مدیر گروه کیه؟
من هنوز دانشجو نشدم ولی میخوام بزنم بین الملل
ولی اینو میخوام بدونم اگه امسال دوباره کنکور بدم و پزشکی دولتی قبول شم میتونم راحت از بین الملل انصراف بدم ؟؟ هزینش چقدره؟؟؟ واینکه میتونم از واحد هایی که اونجا پاس کردم تو دانشگاه جدیدم استفاده کنم؟
اگه بار دوم انصراف بدم هزینه باید بدم یا برای بار اول هم باید بیشتر از هفت تومن خرج کنم؟
واسه انصراف اون قانونی که گفتم(اجازه حدکثر یک بار انصراف در طول تحصیل)رو جدی بگیرد.
واسه هزینه انصراف هم نمیدونم چقده.اینکه انصراف از ترم 1 هزینه نداره هم نمیدونم.اما عقل حکم میکنه که عواقب مالی سنگینی داره.
اگه میخوای جوابات مطمئن باشه یه زنگ بزن دانشگاه بین الملل شهر مورد نظرت.
موفق باشی
اینکه تطبیق واحد دانشگاه دولتی چطوره نمیدونم .اگه همین سوال رو در مورد دانشگاه آزاد می پرسیدی دقیق جواب میدادم.مدیر گروه و کارشناس رشته کسایی مثل مشاور مدرسه هستند که می تونن اینطور سوالات شما رو جواب بدن. زنگ بزن دانشگاه بگو میخوام با کارشناس رشته پزشکی یا مدیر گروه رشته پزشکی صحبت کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)