X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

سر دوراهی موندم، کمک کنید!

سلام
      من رشتم ریاضیه و شامل سهمیه ۵ درصد میشم! شیرازی هستم و میشم منطقه ۱
      حالا بنظر شما امسال اگر سهمیه ۵ درصدی بود ۵ درصدی رو انتخاب کنم یا سهمیه منطقه یک رو؟
      اگر با سهمیه برم دانشگاه مشخصه که با سهمیه رفتم یعنی بچهای دیگه میفهمن؟
      نمیخوام 4سال اعصاب خردی این مسله رو داشته باشم
      واقعا نمیدونم کدوم سهمیه امیدواروم حذف شده باشه و بزنم همون منطقه یک

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نظری نداریدچ

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sirbigwig1998 نمایش پست ها
      نظری نداریدچ
      اخه من نمیدونم یه سریا میگن بده سهمیه 5 درصدی ولی خب سهمیه با سهمیه فرق داره مگه؟!والا تو کارنامه که من از دوستام دیدم رتبه رو 1/4 کرده بود ولی خب پارسال ملت ناراضی بودن که چرا زدنش... نمیدونم سهمیه منطقه 1 چقدره بعد اینکه ایثارگریشون اگر وظیفه باشه و مدرک نداشته باشید خودشون واستون سهمیه منطقه رو در نظر میگیرن و زیر کارنامه نوشته که اگر تا فلان تاریخی مدارکتونو نیارید و به اثبات نرسه رتبه ی شما با سهمیه منطقه 1 مثلا این میشه تا یه تاریخی بهتون مهلت میدن که اثبات کنید مدارکتونو بعد از اعلام رتبه، حالا نمیدونم مثلا اگر خودشون تو سیستم بزنن بعد اسمه پدرتون هست یا نه این فقط واسه ایثارگرای وظیفه بوده به نظرم با یه مشاور صحبت کنید بهتره چون بچه ها خیلی سر در نمیارن

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      در مورد مسخره کردن و اذیت کردنم که از کجا میخوان بفهمن سهمیه داشتید؟!تازه بفهمن 96 ثابت کردن همه دارن ناراحتی هم نداره منم داشتم بهره میبردم تقصیر شما نیست که

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      این پنج درصد رتبه رو روو کاغذ خوب میکنه فقط
      بعدم ۹۶ هر چی از ۲۵٪ اضافه اومد دادن به پنج درصد امسال هر سهمیه مال خودشه اینجوری نیس ک اضافشو بدن ب بقیه...
      سهمیه زلزله زده ها هم که اضافه شده اونم احتمالن یه تاثیری بذاره روی قبولیا...
      بنظر من منطقه یک ریسکش کمتره حداقل روی درصدایی ک میاری میتونی پیش بینی کنی نتیجت چی میشه و میتونی بهترش کنی...ولی سهمیه ها هر سال یه جوره
      Do your best
      one day
      you will be
      some one's hope
      ...some one's hero

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      کاربر نیمه فعال

ببینید هر سهمیه ای غیر از مناطق داشته باشید روالش اینجوریه که تو بررسی انتخاب هاتون هر اولویتتون ابتدا با سهمیه منطقه بررسی میشه و در صورت عدم قبولی تو سهمیه خاصتون. به همین ترتیب تا آخرین اولویت.
      که البته این قضیه بیشتر واسه سهمیه پنج درصد نمود داره وگرنه مثلا سهمیه 25 درصد انقدر نتیجه ش بهتر از سهمیه مناطقه که حتی شاید نیازی به طی کردن این روال نباشه.
      پس وقتی شما منطقه سه هستید و سهمیه پنج درصد دارید هر اولویتتون اول با منطقه و سپس با سهمیه ایثارگران سنجیده میشه.
      ینی با خیال راحت سهمیه پنج درصدو بزنید چون چیزی رو از دست نمیدید. هرچن تاثیرش آنچنان زیاد نیست.
      اینم یکی از کابران گفت تو اون یکی تاپیک @revenger

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Romina_kh نمایش پست ها
      کاربر نیمه فعال

ببینید هر سهمیه ای غیر از مناطق داشته باشید روالش اینجوریه که تو بررسی انتخاب هاتون هر اولویتتون ابتدا با سهمیه منطقه بررسی میشه و در صورت عدم قبولی تو سهمیه خاصتون. به همین ترتیب تا آخرین اولویت.
      که البته این قضیه بیشتر واسه سهمیه پنج درصد نمود داره وگرنه مثلا سهمیه 25 درصد انقدر نتیجه ش بهتر از سهمیه مناطقه که حتی شاید نیازی به طی کردن این روال نباشه.
      پس وقتی شما منطقه سه هستید و سهمیه پنج درصد دارید هر اولویتتون اول با منطقه و سپس با سهمیه ایثارگران سنجیده میشه.
      ینی با خیال راحت سهمیه پنج درصدو بزنید چون چیزی رو از دست نمیدید. هرچن تاثیرش آنچنان زیاد نیست.
      اینم یکی از کابران گفت تو اون یکی تاپیک @revenger
      بله به زبان ساده تر میشه اینجوری گفت که این سهمیه پنج درصدی مثه معدل نهایی تاثیرش مثبته.
      البته معدل واسه رتبس ولی سهمیه واسه قبولی رشته منظورمه.
      ینی اگه اولویت بهتری باهاش قبول نشید در بدترین شرایط خنثی است و همون اولویتی که با منطقه قبول میشیدو میارید.
      stay focused and never give up

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به همه. از یه مشاور پرسیدم گفت سهمیه منطقه 3 بهتره. اما من داشتم حساب میکردم برای رشته پزشکی که در تمام دانشگاه های روزانه حدودا 3600 نفر میخوان. و 25 درصد از آون یعنی 900 نفر برا سهمیه شاهد و.... و سهمیه 5درصدی هم میشه 180 نفر. مشاور گفت که هر نفر فقط در سهمیه انتخاب کرده در هنگام ثبت نام سنجیده میشه و اگر در سهمیه خود چه به دلیل عدم کسب حدنصاب نمره و چه ضعیف تر بودن نسبت به رقبا پذیرفته نشود در سهمیه دیگر سنجیده نمیشه حالا من نمیدونم که از بین 70 درصد باقی مانده چند درصد به هر منطقه میرسه کدوم بهتره مناطق یا 5 درصدی؟
      ویرایش توسط Alireza2018 : 03 بهمن 1396 در ساعت 20:59

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن