لطفااا کسانی که هر دوی این کتابهارو بررسی کردن بگن مزایا و نقایص هر کدام چیه
لطفااا کسانی که هر دوی این کتابهارو بررسی کردن بگن مزایا و نقایص هر کدام چیه
خط ویژه خلاصه تره و تستای کمی داره بیشتر برا مرور و جمع بندیه ولی موج ازمون و بنظر من به عنوان منبع تستی هم میشه استفاده کرد چون درس به درس خلاصه داره و برا هر درس ازمون اورده و در آخر برا فصل هم آزمون داره و آزمون های کلی هم توش داره در ضمن اگه میخوای خط ویژه تهیه کنی با این کد میتونی تو سایت گاج مارکت 30 درصد تخفیف بگیری
46503846
اصلا استفاده از این دو کتاب متفاوته
موج ازمون حجیم تر از خط ویژس و برای بخش اموزشه شماست.چون تعداد ازمون های اون زیاده و برای جمعبندی شروع این کتاب اصلا توصیه نمیشه
ولی خط ویژه صرفا ماله دورانه جمعبندیه که واقعا کتاب بدردبخوری برای اون موقع هست. و از الان ازش استفاده نکنید.
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
موج ازمون فیزیک خیلی سخته اصلا به مکن کتاب فیزیک بدند و بگند یک سوال موج ازمون فیزیک رو حل کن نمیتونم چون سوالاتش خیلی سخته![]()
فارسی را پاس بداریم
خط ویژه یه جمع بندی خوب هست برای مرور البته من باشم مرورم رو هم کامل میکنم
موج آزمون هم درسنامه که نداره 4 تا خطه کلا که به درد نمیخوره ولی تست های درجه یکی داره
جناب فرهنگیان خیلی دبیر خوبی هستن خودم تو تلگرام کلی ازشون سوال پرسیدم و سریع جواب دادن
جمع بندی هم به نظرم بهترین کتاب همون زیپ مهر فائق هست
زیر خاکی میکشی بالا
چه درسی؟
برای چی؟ خوندی میخوای جمع بندی کنی؟ یا تازه داری میخونی؟
در کل دینی و زبان خط ویژه رو پیشنهاد میکنم (دینی و زبان موج ازمون هم خوبه اگر فقط دنبال تست خوبی، اما خط ویژه به نظر من درسنامش بهتره، اما تستای تالیفی خصوصا دین وزندگیش چندان چنگی به دل نمیزنن - که البته زیاد تست تالیفی هم نداره، تست تالیفی میخوای موج ازمون بهتره)
ادبیات موج ازمون بهتره
عربی هم قطعا موج ازمون چون خط ویژه پرته کلا (البته جمع بندی مهر و ماه مهران ترکمان هم خوبه)
شیمی خط ویژه اصلا نداره
فیزیک و ریاضی من خط ویژه میزنم اما شما اگر تسلطت بالاست شاید بخوای موج ازمون بزنی که سطحش بالاتره
ویرایش توسط iwasaswimmer : 20 اردیبهشت 1399 در ساعت 19:12
نه موج آزمون نه خط ويژه فقط و فقط فصل آزمون خيلي سبز هم تستاش قويه هم پاسخنامش...موج آزمون تو درسي مثل زيست كه كلا از سبك و سياق كنكور به دور افتاده اما خيلي سبز نه عالي عالي عاليه
برای دوران جمع بندی بعد از عید اگر داوطلب قوی هستید موج آزمون بهتون پیشنهاد میشه چون تست های تالیفی خوب و قوی داره و درسنامه های بسیار کوچیک در حد یاد آوری
ولی خط ویژه عمدتا تست های متوسط و کنکوری بیشتر داره با درسنامه های متوسط نه خیلی کم
پس خلاصه اینکه موج آزمون برای داوطلب قوی متناسب خط ویژه برای داوطلب متوسط یا ضعیف
اصلا سبک این دوتا کتاب با هم متفاوته
خط ویژه بیشتر برای مرور و جمع بندی و نمیشه ازش به عنوان یک منبع تستی استفاده کرد
اما موج آزمون و کتاب هایی ازاین قبیل همونطور که از اسمشون پیداست بیشتر برای تست زنی و افزایش مهارت و تسلطتون در تست زنی مناسبن.یعنی شما دزس رو بلد باشید بعد برید سراغ این کتابها.
کلا سبک هاشون متفاوته و نمیشه مقایسشون کرد.
موج ازمون فقط شیمی و ادبیاتش خوبن ( نظام قدیم)
طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)