من بنده ی آن دمم که ساقی گوید
یک جام دگر بگیر و من نتوانم ...
من این همه واسه شم دلیل میارم شما باز حرف خودتونو میزنید
کنسرت گذاشتن یا نذاشتن محسن مربوط به عقیده خودشه و دلایل زیادی براش اورده مثلا یکیش اینه که سالن خوب نداریم که صدا برداری خوب توش انجام بشه
یا اینکه شما یه نگاه به کارنامه خواننده های ایرانی بنداز همشون بعد از کنسرت گذاشتن خیلی کم کار میشن و کیفیت کاراشون میاد پایین چون تمام وقتشون صرف کنسرت گذاشتن میشه
محسن میگه ترجیح میدم فعلا روی کارم تمرکز کنم وقتی به جایی رسیدم که هیچ ایده جدیدی نداشتم اون موقع کنسرت میذارم
شما هم برو آهنگ زخم زبون ورژن لایو ش رو گوش کن شاید نظرت عوض بشه
باشه شما درست میگی چون صداشو با کامپیوتر و تجهیزات قدرتمند درست میکنه حتی اون موقع که برای سنتوری زیر پتو آهنگو ضبط کرده و کیبرد قرضی کاراشو انجام داد
شما درست میگی چون الان ۲۰ تا محسن چاوشی توی بازار موسیقی ایران داریم
شما اگر واقعا اهل موسیقی بودی به جای گیر دادن به یک موضوع کلیشه ای که هزار بار در موردش بحث شده از شعر و تنظیم و ملودی و گیتار فوق العاده عادل روحنواز تعریف میکردی
ویرایش توسط ali_rashidi : 22 دی 1396 در ساعت 15:02
رسانه نوا - سام بورنگ: مجتبی کبیری از خوانندههای مطرح نسل اول موسیقی پاپ، چندی پیش با مصاحبه در یک رسانهی اینترنتی به انتقاد از محسن چاوشی پرداخت که صحبتهای او در ادامه با واکنش هواداران این خواننده همراه شد.
آنها با درج نظرات تند در صفحهی اینستاگرام وی به حمایت از خوانندهی محبوب خود پرداختند.
محسن چاوشی اما در طول این مدت و طبق عادت همیشگی، سکوت کرده و هیچ واکنشی از خود نشان نداده است.
اما باز هم در ادامه، مجتبی کبیری با انتشار متنی در صفحهی اینستاگرام خود، این بار هواداران محسن چاوشی را مخاطب خود قرار داد؛ وی در این متن با کنایه به عدم برگزاری کنسرت توسط محسن چاوشی، صدای غیر طبیعی این خواننده را دلیل اصلی آن عنوان کرد.
کبیری در اینستاگرام خود این چنین نوشته است:
"لطفا توهین نکنیم!!!
کاش این فرهنگ جا بیفته که اگر طرفدار هرکسی هستیم و اون شخص مورد نقد قرار گرفت یا حقایقی در موردش عنوان شد به شخص نقد کننده توهین نکنیم و سعی کنیم جواب منطقی بدیم نه ناسزا.
در راستای همین فرهنگ نقد پذیری به دلیل توهین های بسیار زیاد به صراحت اسم می برم و سوالی مطرح میکنم، دوستان طرفدار آقای محسن چاوشی واقعا کدام منطق قبول می کند که کورکورانه طرفدار کسی باشید که صدای واقعیش رو نشنیدید؟ چنین اتفاقی فقط در جهان سوم قابل توجیهه، اگر کنسرت نمی گذارن و بهانه ی استاندارد نبودن سالن ها رو میارن مثل خواننده های دیگه به صورت سلفی با یک گوشی تلفن همراه یک قطعه رو کااامل اجرا کنن (به صورت تصویری چون فایل صوتی هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه و فرقی با موزیک معمولی نداره) به احترام طرفدارانشون که به عشق ایشون به من بی احترامی کردن!!!
دوستان لطفا برای خودتون ارزش قائل باشید
ایشون هیچ وقت نه به خاطر حرف من که به احترام شما هم چنین کاری نخواهد کرد، چون واقعی نیستن!
به هر حال امیدوارم روزی تکنولوژی اونقدر پیشرفت داشته باشه که شاهد کنسرت ایشون هم باشیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)