نوشته اصلی توسط
Pa__r__sa
سلام من یازدهمم یک مدتی هم هست که دارم سخت تلاش میکنم و نتیجه ای هم نمیگیرم راستش قبل امتحانات میگفتم یه برنامه درست میکنم دورانه امتحانات ترازو میبرم بالا الان که به اخراش رسیدم دارم میبینم من واقعا پیشروی نکردم به طور کلی تو برنامه ریزی مشکل دارم چه کوتاه مدت چه بلند مدت برنامه ای هم که میریزم اصلا بهش اطمینان ندارم به چند دلیل مثلا وقتی زود تموم میکنم نمیدونم چیکار کنم و خیلی چیزایه دیگه که واقعا نمیتونم اینجا بیان کنم که یه توماری میشه باسه خودش اینارو گفتم که بگم من تصمیمم رو قاطع گرفتم باسه گرفتن مشاور و این حرفایی هم که شما میگید مثلا از قبیل مطالب همین سایتو ویس افشار متکی شدن به خودت رو هم امتحان کردم من از دهم پیشرفتی رو خودم ندیدم راسش اول از همه معیارم باسه انتخاب مشاور کاربلدیشه یعنی واقعا اینکاره باشه جوری که دیگه بشه بهش اطمینان کرد چه برنامه کوتاه مدتش چه بلند مدتش من فقط مشکلم تو برنامه و سبک خوندن یکسری دروسه پس مهم ترین معیارم تجربه کاربلدیشه هزینش زیاد باسم مهم نیست تا الانش انقدر کم هزینه جلو رفتم که قطعا خانواده ایرادی نمیگیره بهم تو این زمینه بحث انگیزه و اینجور چیزا هم من خودمو خوب میشناسم کم نمیارم خسته هم نمیشم پس لطفا خواهشا کمک کنید لطف کنید منم مثله داداش کوچیکترتون فرض کنید هر اطلاعاتی یا تجربه ای در این خصوص دارید بگید اگه مشاوره خوبی میشناسید بگید تو اینترنت سرچ میکنم فقط اسم چند نفر مثل تهرانیو پوردستمالچی دیبازر افشار میاد که انقدر حرفایه متنوع هستش ادم نمیتونه بفهمه اینا خوبن یا بد هستن بلاخره