خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    صفحه 3 از 13 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 184
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

      khejalati
      نمایش مشخصات
      حرفت رو قبول دارم که شیمی خیلی سبز یه جورایی از مبتکران تقلید کرده
      ولی کلا کتابای خیلی سبز همشون یه خورده طنز و شوخی داخلشون هست
      مثلا فیزیکش
      با همین شوخی هایی که میکنه کتاباش تبدیل میشن به کتابای پرطرفدار
      و همیشه خیلی سبز کتابای خوبی داره
      و توی این چند سال اخیر به نظر من انتشارات خیلی سبز خیلی پیشرفت کرده

      "حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"

      "میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"

      "امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"


    2. Top | #32
      پاسخگوی ارشد

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط الهه777 نمایش پست ها
      سلام لطفا جواب بدید به نظرشمااین جمله که تو کتاب مبتکران نوشته درسته ؟
      یک کالری رژیم غذایی مقدار گرمای لازم برای افزایش دمای یک گرم اب خالص به اندازه یک درجه سلسیوس است
      به نظر من درست نیس به صفحه 40 و 41 کتاب درسی در حاشی کتاب مراجعه کنید می بینید که کالری کوچک اینقدره نه کالری بزرگ (رژیم غذایی)
      ویرایش توسط استاد مشمولی : 22 مرداد 1392 در ساعت 02:29

    3. Top | #33
      کاربر انجمن

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من پیش دانشگاهی مبتکران می خوندم عالی بود عاشق شیمی میشی با مبتکران

    4. Top | #34
      پاسخگوی ارشد

      Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط الهه777 نمایش پست ها
      سلام لطفا جواب بدید به نظرشمااین جمله که تو کتاب مبتکران نوشته درسته ؟
      یک کالری رژیم غذایی مقدار گرمای لازم برای افزایش دمای یک گرم اب خالص به اندازه یک درجه سلسیوس است
      درود بر شما ، هرگاه از ارزش غذایی ماده ای بحث شود ، منظور از کالری ، کالری بزرگه است یعنی : 1Cal=1000cal حتی به طریقه نوشتار آن نیز دقت کنید که حرف C بزرگ است . پس قطعا این مطلب نوشته در این کتاب غلط است . یک کالری ؤزیم غذایی دمای یک گرم آب را 1000 درجه بالا می برد نه یک درجه .
      اگر بخواهید با تعریف دقیق کالری کوچیکه آشنا شوید : مقدار گرمایی که دمای یک گرم آب را از 14/5 درجه تا 15/5 درجه افزایش می دهد . حالا تاکید روی این رج دمایی برای این است که در این بازه دمایی که تابعیت تغییر ظرفیت گرمایی ویژه آب از تغییر دما خیلی کم خواهد بود .
      اما چیزی که برای من در این پست ها جالب می زنه ، اشاره بیش از حد بچه ها به کتاب های تجاری بازار است !! آیا این دوستان سر کلاس دبیر و استادی ننشسته اند که بتونه مکمل این کتابا باشه ؟؟ مگر این که واقعا از کلاس های آموزشی به دور باشند . باید بدانید که بهترین منبع برای کنکور ، کتاب درسی است و منبعی که با روش های کوتاه و تستی این مطالب را برای شما آسان کند .

    5. Top | #35
      کاربر فعال

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کانون شیمی گرگان نمایش پست ها
      اما چیزی که برای من در این پست ها جالب می زنه ، اشاره بیش از حد بچه ها به کتاب های تجاری بازار است !! آیا این دوستان سر کلاس دبیر و استادی ننشسته اند که بتونه مکمل این کتابا باشه ؟؟ مگر این که واقعا از کلاس های آموزشی به دور باشند . باید بدانید که بهترین منبع برای کنکور ، کتاب درسی است و منبعی که با روش های کوتاه و تستی این مطالب را برای شما آسان کند .
      100% موافقم.
      من کل نکات مبتکران وخلاصه نویسی های خودمو آوردم حاشیه کتاب نوشتم.(خداییش خیلی وقتمو گرفت ولی ارزششو داشت)
      +تست هایی که میبینم واقعا متفاوت هستن و لیاقت اومدن توی کتاب منو دارن هم اوردم تو کتاب نوشتم(توی هر فصل بین 5-10 سوال میشه)
      الان دیگه هروقت کتابو میخونم همه چیز کنار هم هست وخیلی در وقت صرفه جویی میشه.
      این کار رواز سعید تجریشی که توی سایت انتشارات فار نوشته یاد گرفتم.
      انتشارات علمي فار ـ مشاوره ـ شیوه مطالعه: شیمی
      انتشارات علمي فار ـ شیمی

    6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی سبز زیاد غلط داره باو واسه 92 حدود 30 غلط دراوردم
      خسته ام حوا سیبی بچین بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

    7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کانون شیمی گرگان نمایش پست ها
      درود بر شما ، هرگاه از ارزش غذایی ماده ای بحث شود ، منظور از کالری ، کالری بزرگه است یعنی : 1Cal=1000cal حتی به طریقه نوشتار آن نیز دقت کنید که حرف C بزرگ است . پس قطعا این مطلب نوشته در این کتاب غلط است . یک کالری ؤزیم غذایی دمای یک گرم آب را 1000 درجه بالا می برد نه یک درجه .
      اگر بخواهید با تعریف دقیق کالری کوچیکه آشنا شوید : مقدار گرمایی که دمای یک گرم آب را از 14/5 درجه تا 15/5 درجه افزایش می دهد . حالا تاکید روی این رج دمایی برای این است که در این بازه دمایی که تابعیت تغییر ظرفیت گرمایی ویژه آب از تغییر دما خیلی کم خواهد بود .
      اما چیزی که برای من در این پست ها جالب می زنه ، اشاره بیش از حد بچه ها به کتاب های تجاری بازار است !! آیا این دوستان سر کلاس دبیر و استادی ننشسته اند که بتونه مکمل این کتابا باشه ؟؟ مگر این که واقعا از کلاس های آموزشی به دور باشند . باید بدانید که بهترین منبع برای کنکور ، کتاب درسی است و منبعی که با روش های کوتاه و تستی این مطالب را برای شما آسان کند .
      دبیر شیمی ما هیچی به ما نگفت خدا پدر بازرگان رو بیامرزه که اگه اون نبود شیمی افتاده بودیم نه من کل 43 نفر
      خسته ام حوا سیبی بچین بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

    8. Top | #38
      همکار سابق انجمن

      نمایش مشخصات
      تو شیمی اگه می خواین قوی باشین فقط بازرگان و بس!

    9. Top | #39
      همکار سابق انجمن

      Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بازم میگم
      برای دوم: مبتکران
      برای سوم: مبتکران و خیلی سبز هر دو خوبن
      برای پیش: خیلی سبز
      تالار کاملا تخصصی شیمی (المپیاد و کنکور)
      http://iroch.ir

      iroch.ir/forum



    10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

      khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadi نمایش پست ها
      برای پیش: خیلی سبز
      البته برای پیش 1 مبتکران هم خوبه
      ولی برای پیش 2 خیلی سبز تجویز میشه

      "حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"

      "میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"

      "امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"


    11. Top | #41
      کاربر انجمن

      نمایش مشخصات
      خیلی سبز کتاب سال سومش خیلی عالیه!!!!!!!!!
      گفتم غم تو دارم....
      گفتا چشت درآید ..............




    12. Top | #42
      کاربر فعال

      Geryeh
      نمایش مشخصات
      واسه سوم مبتکران

    13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مبتکران فیل شیمی زده چه طوره
      خسته ام حوا سیبی بچین بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

    14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jammd نمایش پست ها
      مبتکران فیل شیمی زده چه طوره
      این یه جورایی مثه زیپش هست ... چون توضیحاتش مثله توضیحاتی که روی جلد زیپ شیمی 2 زده !
      پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
      ّ
      FaceBook.Com/Konkur.in
      جدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید

      عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه

      _ ملتفت _

    15. Top | #45
      کاربر فعال

      نمایش مشخصات
      درکل کتاب های زیپ کمکی میکنند؟؟
      من خوذم کل نکات مبتکران رو توی حاشیه کتابم نوشتم وهروقت کتابم رو میخونم اوناهم کنارش هست ودوره هر فصل شیمی بین 1تا 1.5 ساعت طول میکشه.
      میخوام بدونم چیزی توی فیل یا زیپ شیمی گفته که توی مبتکران نباشه؟؟

    صفحه 3 از 13 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن