خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

نیمه راه [برای چهارمی ها]

نیمه راه (کنکور اولی ها)

به نام او که بهترین یاور تنهایی هاست
      سلام
      سلام دوستان ، متنی که میخونید از یه پشت کنکوری هستش که یک سال همه راه کنکور رو رفته ، امیدوارم براتون مفید باشه .
      امروز جمعه اول دی ماه 96 بود ، 188 روز مونده تا کنکور تجربی 97 ، شما نصف راه کنکور رو رفتید . روزی که از آخرین جلسه امتحان نهاییتون بیرون اومدید رو یادتون میاد؟ پنج شنبه 25 خرداد؟ بعد از امتحان زبان فارسی ؟ یا اگه انسانی هستید جامعه شناسی !
      امروز که اینجا دارید این متن رو میخونید 190 روزمین روز بعد اون لحظه است ، مثل چشم بهم زدن بود ؟ نه؟
      رویاهایی که برای خودت داشتی رو یادت میاد؟ کدوم رشته ، کدوم دانشگاه ، به سختی راهی که جلوت بود فکر می کردی و به روز کنکورت ، به تیر 97 ، 7و8 تیر 97!
      اول کار میخوام بهت خسته نباشید بگم ، هر جوری که این مسیر رو رفتی ، خوب یا بد ! باید بهت خسته نباشید بگم
      ولی خودمونی بیا حرف بزنیم ، چقدر به آرزویی که داری نزدیک شدی ؟ به کجای مسیرت رسیدی ؟
      این روزا به انجمن سر زدی؟ کم کم داری تایپک هایی رو میبینی که عنوان همشون اینه " تو این وقت باقی مونده فلان رشته و دانشگاه رو میارم ؟ " یا " خوب نخوندم چیکار کنم " و ...
      نمیدونم شایدم خودت یکی ازین افراد بودی ! ولی جایی که ایستادی یه جای به خصوصه
      میدونستی خیلیا هستن که تا دی و بهمن خوب میان ولی یهو سوختشون تموم میشه و توی شیش ماه بعدی خراب میکنن؟
      بازم میدونستی یه عده هستن که خودشون رو توی نیم سال دوم بالا میکشن و میرسن به آرزوهاشون
      و بیاید واقع بین باشیم ، یه عده هستن که از اول خوب جلو رفتن و تا آخر خوب جلو میرن
      اما میدونی وجه اشتراک همه اینها توی چیه؟ هیچ کدوم از میزان کاری که کردن 100 درصد راضی نیستن !
      دوست من اینجایی که وایستادی محل تعیین سرنوششته ، دیگه همه ی دل مشغولی ها رو باید بذاری کنار
      فلان بازی و فلان سریال رو من بهت قول میدم از نیم ساعت بعد کنکورت تا اومدن نتایج بتونی ده بار بازی کنی و صد بار ببینی !
      من بهت قول میدم مطالب فلان کانال تلگرام توی کنکور سهمی از سوالات ندارن !
      من بهت قول میدم بازی فردای بارسلونا و رئال مادرید یا بارسا میبره یا رئال و یا مساوی میشه ولی اسم گل زن ها توی کنکورت به دردت نمیخوره !
      من دارم بهت میگم حرف زدن و گشتن با رفیقا خیلی حالش از درس خوندن بیشتره ، همه اینو قبول دارن ! ولی میدونی لذت واقعی کجاست ؟ میدونی کجا خیلی حال می کنی ؟ من الان بهت میگم
      اونجایی از زندگیت لذت میبری که وقت باز کردن صفحه سنجش و دیدن رتبه ات از خوشحالی میپری هوا و نمیدونی چیکار کنی !
      اونجایی خستگیت در میره که لبخند رو صورت مادرت ، رضایت رو توی چشمای بابات میبینی
      میخوام همین الان بری توی گوگل ، اسم دانشگاه و دانشکده مورد علاقت رو سرچ کن ، یه عکس ازش باز کن حالا چشماتو ببند ، خودت رو توی شهریور 97 روبروی اون ببین ! همونجوری توی رویا یه نفس عمیق بکش !
      چقدر لذت بردی ؟ واقعیش رو درک کنی چقدر لذت میبری؟
      دوست من ، داداش گلم ، خواهر من ! اینا رو از زبون یه آدم پشت کنکور بشنوید که فقط برای رسیدن به آرزوش امسال رو موند پشت کنکور

خدا میدونه آدمایی که یک دهم من زحمت نکشیدن از رفیقام توی بقیه رشته ها الان توی خوابگاه دانشگاهشون هستن و موقع حرف زدن به آدم نگاه بالا به پایینشون رو روی خودت حس میکنی !
      میدونی اگه سال دیگه نتونی گلیم خودت رو بکشی ، اگه پشت کنکوری بشی چی در انتظارته ؟
      من برات میگم ، سرکوفت های همه ، حسرت دیدن عکسای دوستات توی دانشگاهشون و تو که باید بشینی و درست رو بخونی ، مطالبی که از تکرار خیلیهاشون داره حالت بهم میخوره !
      برخورد بقیه آدما حتی نزدیک ترین رفیقت اگه اون بره دانشگاه و تو نری باهات جوری میشه انگار که یه آدمی هستی که از پشت کوه اومدی !
      هر لحظه توی خودت داری حسرت هر ثانیه ای که الان از دست دادی میخوری !
      اینارم باور نداری ؟ اگه خدای نکرده پشت کنکوری شدی وعده گاه ما سال دیگه اول دی همین تایپک
      من به عنوان برادر بزرگت بهت یه چیزیو میگم ، خدا روشاهد میگیرم حتی بهترین تفریح دنیا از امروز تا 8 تیر 1397 ارزش حروم شدن یه سال از زندگیت رو نداره !
      تا الان دوتا موقعیت رو برات تصویرسازی کردم ، حالا فقط آخرین موقعیت رو برات تصویر سازی میکنم
      میخوام بری به 188 روز بعد ، سالن کنکور ، ساعت 7:30 صبح که روی صندلیت میشینی
      میخوام با خودت فکر کنی با عملکردی که تا الان داشتی اون موقع چه حسی داری ، تنها چیزی که میخوام توی جواب این تایپک بنویسی همینه !
      برو به پنج ساعت بعدش ! وقتی از سر جلسه کنکور دراومدی چی ؟ حالت چطوره ؟ چشماتو ببند و یه لحظه نگه دار و باز کن ! چقدر گذشت ؟ من بهت میگم اون لحظه اگه امروز و این ساعتت رو یادت بیاد برات مثل یه چشم بهم زدن گذشته ، مثل همین لحظه که چشماتو بستی و باز کردی ! سریع بود ؟ مطمئن باش ازینم سریع تر می گذره
      پس پاشو ، هر بهونه ای که داری کنار بذار ، خداوکیلی فردا همون شنبه ای که منتظرش بودی ، حتی اگه فردا دوشنبه هم باشه بازم همون شنبه لعنتیه !!!!
      تو نصف راهو هرجور اومدی حالا باید نصفه دیگه رو خیلی محکم تر بری ، فردا یه روز دیگه نیست اگه تصمیم نگیری
      فردا یه روزه مثل همه روزای دیگه ولی تو متفاوت باش
      جو گیر نشو ولی خواهشا روزای مونده رو جدی بگیر
      امیدوارم اول مهر 97 تورو توی دانشگاه مورد علاقت ببینم
      اگه هرجور سوالی داشتین ، تا حدی که بتونم در خدمتم

2. Top | #2
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      راس میگه بخونید نمونید پشت کنکور و الا از زندگی سیر میشید
      مث من
      جمع تحرکم تو.چهارسال اخیر از میزان تحرک یه تنبل تو طول عمر 30سالش کمتره
      دیگ همه جا رو رنگ اتاقم میبینم بیرون نمیرمشب فال گرفتم حافظ گفت گمشو بیرون یکم از طبیعت لذت ببر
      I'm coming

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      احسنت ، بسیار بسیار عالی ممنون از انرژی + انگیزه دادن
      انشالله امسال همه ی (اونایی که تلاش میکنن) به آرزوهاشون می رسن

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      متن خیلی قشنگ و تاثیرگذار بود
      اما اون قسمت که از رفتارای بقیه باهامون و نگاه های از بالا به پایین بود.....
      میخام بگم ما نباید این رو یک چیز عادی بدونیم و وقتی باهاش مواجهه شدیم بگیم پس حقمونه و فلان...
      بی احترامی،بی احترامیه
      شعور،شعوره
      فرهنگ هم فرهنگه
      این پشت کنکور موندن رو باید به فال نیک گرفت و یک خط بزرگ قرمز دور تموم ادم هایی که بی احترامی کردن و فرهنگ و شعور ضعیفشون رو نشون دادن،کشید
      هیچکس حق طلب داشتن از کس دیگه ای رو نداره

پ.ن: مرسی بابت تاپیک
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mina_77 نمایش پست ها
      میخام بگم ما نباید این رو یک چیز عادی بدونیم و وقتی باهاش مواجهه شدیم بگیم پس حقمونه و فلان...
      بی احترامی،بی احترامیه
      شعور،شعوره
      فرهنگ هم فرهنگه
      این پشت کنکور موندن رو باید به فال نیک گرفت و یک خط بزرگ قرمز دور تموم ادم هایی که بی احترامی کردن و فرهنگ و شعور ضعیفشون رو نشون دادن،کشید

بله دقیقا کسی که پشت مونده داره برا هدفش میجنگه سزاوار احترامه. نه نگاه تمسخر امیز

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عالی بود
      عاااااااالللللی
      یعنی اگر دستم بود به استارتر محترم صد امتیاز میدادم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دمت گرررررررررررررم انگیزه+ گرفتم حسابی

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط halsey نمایش پست ها
      راس میگه بخونید نمونید پشت کنکور و الا از زندگی سیر میشید
      مث من
      جمع تحرکم تو.چهارسال اخیر از میزان تحرک یه تنبل تو طول عمر 30سالش کمتره
      دیگ همه جا رو رنگ اتاقم میبینم بیرون نمیرمشب فال گرفتم حافظ گفت گمشو بیرون یکم از طبیعت لذت ببر
      اراده ای که داری قابل تحسینی
      نقل قول نوشته اصلی توسط پشمک نمایش پست ها
      احسنت ، بسیار بسیار عالی ممنون از انرژی + انگیزه دادن
      انشالله امسال همه ی (اونایی که تلاش میکنن) به آرزوهاشون می رسن
      خواهش میکنم ، قانون خدا اینه که هرکس تلاش کنه حتما نتیجه شو میبینه

نقل قول نوشته اصلی توسط Abf نمایش پست ها
      عالی بود
      عاااااااالللللی
      یعنی اگر دستم بود به استارتر محترم صد امتیاز میدادم
      نظر لطفتون به بنده است ، با همون امتیازی که دادیدهم شرمنده کردید

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mina_77 نمایش پست ها
      بی احترامی،بی احترامیه
      شعور،شعوره
      فرهنگ هم فرهنگه

نقل قول نوشته اصلی توسط Freedom Fighter نمایش پست ها
      بله دقیقا کسی که پشت مونده داره برا هدفش میجنگه سزاوار احترامه. نه نگاه تمسخر امیز
      موتور محرکه من برای درس خوندن رفتار همین آدماست ، کسی حق بی احترامی نداره و حرف شما حتما درسته
      تشکر از نظرتون

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام، واقعا مرسي استارتر عزیز
      خداييش حتی نمی تونم تصور کنم پشت کنکور بمونم، همین الآنش هم وقتی مرور می کنم بعضی وقتا حالم بهم می خوره چه برسه به...
      درباره رفتار اون آدما هم بدون که حقيرترين افرادن

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      میدونین چیه... ادم بعضی وقتا میترسه ....ناامید میشه ...فکک میکنه هرچقدم بخونه فایده نداره ....به خاطر همین دست از تلاش برمیداره ...

میدونه تو این 6 ماه به هدفش نمیرسه ....به خاطر همین

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pardis1 نمایش پست ها
      میدونین چیه... ادم بعضی وقتا میترسه ....ناامید میشه ...فکک میکنه هرچقدم بخونه فایده نداره ....به خاطر همین دست از تلاش برمیداره ...

میدونه تو این 6 ماه به هدفش نمیرسه ....به خاطر همین
      تصور غلطه
      بله می‌دونم کسی که شش ماه وقت داره باید دو برابر بقیه تلاش کنه
      ولی این قانون طبیعته
      خدا تو قرآن میگه
      لیس للانسان الا ما سعی
      و اينكه براى انسان جز حاصل تلاش او نيست
      ولی هیچ چیز نباید جلوی تلاش برای رسیدن به هدف رو بگیره
      واقع بینی لازمه ولی هنوز وقت زیاده !

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن