سلام دوستان
تا الان زبان هیچی نخوندم
بخوام از صفر شروع کنم میتونم از همون درس 1 پیش دانشگاهی شروع کنم ؟
یا حتما باید سال سوم رو بعنوان پیش نیاز بخونم ؟
ضمنا منبعم کتاب اناریه
سلام دوستان
تا الان زبان هیچی نخوندم
بخوام از صفر شروع کنم میتونم از همون درس 1 پیش دانشگاهی شروع کنم ؟
یا حتما باید سال سوم رو بعنوان پیش نیاز بخونم ؟
ضمنا منبعم کتاب اناریه
گرامرش فکر نمی کنم همین اول کار لازم باشه ولی اگه زبانتون ضعیفه لغاتشو پیشنهاد می کنم بخونین که بتونین کلوز و ریدینگ و خوب بیارین جلو ...
We are three friends
Me
&
Myself
&
I
دوستان بجز یکی دو نفر از دوستان کسی جواب سوال منو نداد
پرسیدم ایا زبان پیش دانشگاهی رو در ابتدا شروع کنم مشکلی بوجود نمیاد؟ درواقع گرامر سال سوم پیش نیازش نیست؟
..khoda ro eshghe
کتابو باز میکنی
عکس امامو میبوسی میری از صفحه ی بعد فهرست شروع میکنی ب خوندن
لغات مهروماه رو هم میخونی
گرامرم میخونی
تستم میزنی
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
اگه کتاب جامع شهاب اناری دارید-شیوه استفاده از کتاب در چند صفحع ابتدایی توضیح داده بخونید طبق همون پیش برید
سلام
گرامره خیلی راحته مخصوصا که بعضی از دروس سوم و پیش به هم ربط دارن مثلا درس 2و4 سوم با 2پیش به هم ربط دارن که راحت میشه تو 1 جلسه 2 ساعته این مورد رو خوند بقیه دروس هم راحته.
مسئله اصلی لغت هستش فرقی نمیکنه از سوم شروع کنی یا پیش ولی به نظرم سوم بهتر باشه لغات پایه رو بخونید راحتتر تست میزنید.
سعی کنید برنامه ریزی کنید که تا اخر اسفند تموم کنی وبعد از اون فقط سوالات کنکورهای سال قبل رو 25 تایی جواب بدی و درصد بگیری.
کتاب هم فرقی نمیکنه چی باشه مونده به سلیقه من خودم از گاج نقره ای استفاده میکنم اول میام تالیفی هارو میزنم وقتی کل پیش و سوم رو تموم کردم تستهای سراسری میزنم چون اگه پیش و سوم رو تموم نکرده باشی نمیتونی سراسری هارو درست بزنی.
راستی لغات خارج از کتاب یادت نره اگه میخوای زود تموم کنی با کتاب نقره ای گاج یک کتاب واژگان میدن صفحات اخرش 600 تا لغات گفته که خوبه میشه تا 70 درصد شمارو تضمین کنه.
ولی ی چیزی بگم باید حتما تست کار کنی اگه دستت راه بیفته شاید انچنان نیاز به لغات خارج کتاب نباشه گفتم انچنان نه اینکه کلا بیخیال شی چون اگه متوجه موضوع شی راحتری میتونی جوابو پیدا کنی.
با این چیزایی که گفتم 50 درصدو میشه زد باز مونده به تلاشه شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)