خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7343 از 7343 نخستنخست ... 7243733373427343
    نمایش نتایج: از 110,131 به 110,135 از 110135
    1. Top | #110131
      Eve
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LEA نمایش پست ها

نه هرگز

+دوستان صورتم و طبیعی نگه داشتم که معلوم نباشه دروغ میگم یا نه؟
      نه واگعا منظورم بقیه بودنا
      img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4%DB%B0%DB%B5%DB%B3%DB%B0_%DB%B0%DB%B0%DB%B0%DB%B5%DB%B1%DB%B8.jpg
      میرم بخوابم
      هر وقت اونقدر فردا شد كه ديگه چيزى از قبل يادم نمونه، بيدارم كنید!

2. Top | #110132
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Eve نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_۲۰۲۴۰۵۳۰_۰۰۰۵۱۸.jpg
مشاهده: 61
حجم: 55.9 کیلو بایت
      ای که مرا خوانده ای
      راه نشانم بده

در شب ظلمانی ام
      ماه نشانم بده...

3. Top | #110133
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام هزینه قلم چی برای آزمون های دو هفته یکبار پایه یازدمه تجربی چنده ؟

4. Top | #110134
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      چه دوستی هایی که اینجا شکل نگرفت

5. Top | #110135
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خیلی جالبه هیچوقت این تاپیکو باز نکرده بودم !!
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

صفحه 7343 از 7343 نخستنخست ... 7243733373427343

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 29 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

tapatalk، فقط، فیزیک، فارغ، قفسه، قلمچی، قبلا، لپ، لبخند، لحظه، مفید، من، مهم، مهندسی، موفق، موفقیت، مونده، میاد، میتونم، میخونم، میخوره، میده، ما، محاسباتی، مسابقه، مشهد، مشکل، مشکلی، مشاوره، مطالعه، معدل، نمیدونم، نمیشه، چند، چه، چهارم، نوک، چوب، چی، نیست، نکات کنکوری، نگاه، نباید، نباشید، نتيجه، ندارم، نداشته، چرا، چطور، هم، همون، همیشه، هنوز، هندسه، هوا، ها، هدف، هر، هست، وقتی، ولی، واسم، وجود، یه، کمک، کنم؟؟؟؟، کنید، کنکور، کنکور ریاضی، کنکور93، کنکورو، کنکوری، که، کانون، کار، کتاب، کردم، کرده، کسی، گفتن، گوگل، گاج، گذشته، پلی، پرسیدن، پزشکی، پس، پشت کنکوری، yahoo، آزمون، آزمایشی، افتاده، افسانه، الان، التحصیلی، اما، امتحان، امروز، انتقال، انتخاب رشته، انتظار، انجمن، انجمن کنکور، اولین، اومدم، اينجا، این، اینطوری، اتفاق، اتاق، ادبیات، ادغام، ارواح، از، اصلا، اعتراض، بچه، به، بهتر، بودم، بیاد، بیرون، با، بارون، بازهم، بازدهی، باشه، بخونم، بد، برنامه ریزی، بره، برای، برعکس، بزنین، بزرگ، بسته، تقویم، تمام، تنهایی، تو، توی، توکلی، تکون، تاپم، تابع، تازه، تجربی، ترین، تست، تصویر سازی، تغييرات، جالب، جایزه، جاروبرقی، جديد، جزوه، حل، حالم، خلاصه، خونواده، خوب، خوبی، خيلي، خیلی، خیلی مهم، خیلی سبز، خیلییییییی، خیال، خداحافظ، خسته، دفعه، دوچرخه، دوچرخه سواری، دوباره، دوره، دوستان، دوستای، دینی، دیدم، دیروز، دیشب، دکتر، دانلود، دانش آموزان، دانشگاه، دانشجو، دارم، داشتم، دختر، درباره، درد، درس، درسی، دست، دعا، ذهنی، رفتم، رو، روانشناسی، ریاضی، راه، راهنمایی، راحت، زمینه، زیبایی، زیست، زبان فارسی، سنجش، سوال، سوالات، سوسک، سکوت، سال، ساحل، ساخته، سخت، سراسری، سراغ، شمام، شنبه، شیمی، شدم، شده، صندلی داغ، صبح، عربی، عزیزم

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن