سلام به تمامى اعضاى گل انجمن.ميخواستم بدونم براى كسى كه زبانش قوى هست بهترين كتاب زبان چيه؟برام تستش مهمه نه اموزش.باتشكر
سلام به تمامى اعضاى گل انجمن.ميخواستم بدونم براى كسى كه زبانش قوى هست بهترين كتاب زبان چيه؟برام تستش مهمه نه اموزش.باتشكر
رو صندلي داغ هستم
درود.
به طور کلی و رایج منابع توی انگلیسی عمومی کنکور یک کتاب اصلی + یک کتاب برای درک مطلب | Close Test هست
محتویات سوالات هم از سه بخش لغت، گرامر و درک مطلب تشکیل شده
گفتید "براى كسى كه زبانش قوى هست"
از کلمه قوی نمیشه دقیق سطح اون فرد رو تشخیص داد.
1. خب کسی هست در حد آیلتس و تافل زبانش قوی هست که خوب نیازی به منبعی نداره
2. کسی هم هست در حد لول های PI به بالا کلاس های زبان هست
3. و کسی هم که زبان سال سوم و پیش دانشگاهی رو در حد عالی و تشریحی بلده...
منابع رایج توی انگلیسی اینها هستند که خودم دارم
- زبان جامع کنکور مبتکران (شهاب اناری)
- زبان کنکور شبقره (رضا کیاسالار)
- زبان جامع کنکور خیلی سبز
- زبان انگلیسی کنکور میکرو گاج
همونطور که گفتید اگر قسمت تست رو در نظر بگیریم این قسمت به دو بخش تست سراسری و تست تالیفی تقسیم میشه
چهار کتابی نام بردم بخش اول یعنی تستای سراسری حداقل دهه 90 رو شامل میشند و تفاوتی بینشون نیست
ولی بخش دوم تست، تست تالیفی در دو کتاب اول با اختلاف زیادی بهتر هستند. ولی کتاب شبقره تست های تالیفی بیشتر و کتاب مبتکران تستهای تالیفی کمتر ولی مقداری سخت تر دارند
پیشنهاد من یکی از این دو کتاب هست
این دو تفاوت زیادی توی آمادگی برای درصد نهایی کنکور ندارند و انتخاب بین اینها با خودتون
بیشتر بستگی به اون فرد به اصطلاح قوی داره که بخواد تست تالیفی هم کار کنه
بخش تست های Reading و Close Test این کتاب ها هم خوب هست که 40 کلوز و 80 ریدینگ داخلشون هست
این دو قسمت بیشتر از 50% کنکور رو تشکیل میدن اگر برای آمادگی بیشتر کتاب جداگانه ای خواستید کتاب "...و نترسیم از متن" انتشرات شبقره رو پیشنهاد میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)