دانشجویی به استادش گفت : استاد! اگر شما خدا را به من نشان بدهید عبادتش میکنم و تا وقتی خدا را نبینم او را عبادت نمیکنم
استاد به انتهای کلاس رفت و به آن دانشجو گفت : آیا مرا میبینی؟
دانشجو پاسخ داد : نه استاد! وقتی پشت من به شما باشد مسلماً شما را نمیبینم
استاد کنار او رفت و به او نگاه کرد و گفت : تا وقتی به خدا پشت کرده باشی او را نخواهی دید!
موندم اگه خدا یه لحظه پشت کنه بهم چی میشه
سال ۸۱ تا ۸۴ هم دومدل سوال بود نه دوتا سهمیه جدا که بگیم دوتا رتبه یک دوتا رتبه دو ...بوده
بعد اصلا یکم فک کنین چجوری میخوان سهمیه بندی کنن بین دوگروه فقط که تعداد شرکت کنندگان دو گروه نیست که سعمیه مناطق جانباز رزمنده مناطق محروم و....هستش اینارو الان قراره چجور تنظیم کنن؟اصن بین رتبه فرضا ۵۰ دو گروه کدوم اونم از کدوم منطقه قراره بره مثلا شهید بهشتی؟؟؟نمیشه اینجوری
پس احتمال خیلی قوی دومدل سوال ولی دوگروه جدا حساب نمیشن هرکی درصداش بالاتر باشه میره دانشگاه بهتر
اگر دومدل سوال فقط باشه که دیگه فرقی نداره کدوم ما میخوایم بدیم درصد مهمه بعدم بلاخره این کنکور نظام قدیم تموم میشه ولی باز خیلیا از نظام قدیم هسن که میخوان کنکور بدن و باید جدید رو بدن پس اینا قراره چیکار کنن؟
اینکه نزارن ما جدید رو بدیم راه حل نیست حقیقتا و خدا کنه مثل ۸۱ حق انتخاب داشته باشم
بهتره تا وقتی سازمان سنجش چیزی نگفته همچین تاپیکایی نزنیم، نظرات متفاوت ندیم و روح و روان هم دیگه رو به هم نزنیم، هر کدوم از این کامنتای متفاوت یه دنیا استرسه برا کسی که درگیر کنکوره...
پ ن: کلا بهتره انجمن نیایم (که متاسفانه میایم)
ای خدا
نمیدونم بعد خدمت بشینم واس کنکور بخونم یا نه !
سردر گمی خیلی بد
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
چ ربطی داره "(با توجه به اعتراض داوطلبین به کنکور 96 )
چون فاتحه خوندن تو پذیرش و حق من و دوستمو و خیلیای دیگه رو ضایع کردن ما باید بریم بهشون التماس کنیم که کنکور 98 نظام قدیم برگزار کنن ؟؟؟
حرفهای ما هم ک به هیچ جا نرسیده و نمیرسه ...
فقط ی جا خوندم(اگه حدیث تحریف نشده باشه)
هر کس خبر مرگ عبدالله(شاه سعودی) رو بیاره منم مژده ظهور رو بهش میدم /عبدالله 2 سال پیش مرد / امیدوارم زودتر بیاد حق ما(و خیلی های دیگه که ربطی هم به کنکور ندارن) رو از بعضی نامردا بگیره ...
I will live in my dream soon
كانال تلگرام دكتر سبطي
@adabiatsebti
توي اين كانالام سوالاي ادبيات جواب ميدن خيلي خوبه
https://t.me/drsebti
ویرایش توسط BEGIN : 16 آذر 1396 در ساعت 14:40
دوستان خدایی یکی بیاد نظر قطعی بگه اخر قضیه این کنکور 98 چی شد و کسی که میخواد بخونه برا کنکور بعد باید چیکار کنه یا باز فقط حدث و گمان هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)