با سلام
دوستان میخواستم بهترین کتاب کمک درسی(تست) برای ریاضی دهم چیه؟
بین کتاب های نشر الگو و خیلی سبز و مبتکران و...!
دنبال یه کتابی هستم که سطحش از کتاب درسی بالاتر باشه و در کل کامل و قابل مفهوم باشه! ممنون میشم راهنمایی فرمایید!
با سلام
دوستان میخواستم بهترین کتاب کمک درسی(تست) برای ریاضی دهم چیه؟
بین کتاب های نشر الگو و خیلی سبز و مبتکران و...!
دنبال یه کتابی هستم که سطحش از کتاب درسی بالاتر باشه و در کل کامل و قابل مفهوم باشه! ممنون میشم راهنمایی فرمایید!
با تشکر از پاسختون...منظورتون از دوتا کدوم کتب هست؟
از نظر سطح درسی، در حال حاضر، در حد کتاب درسی بلد هستم و معلم هم در همین حد درس میده...تا اونجایی هم که من متوجه شدم معلممون سوالاتش رو از کتب سیر تا پیاز و قلمچی طرح میکنه در نتیجه نیاز به یک کتاب جامع و مفید هست که بالاتر از اون دوتا باشه! و صد البته برای کنکورم هم بدردم بخوره
کتاب سه بعدی یا تست ریاضی نشر الگو رو مطالعه کردید؟ اون چطور هست؟
اگه برای امتحانات مدرسه و درسنامه ی آموزش و مقداری تست کتاب میخواین سیر تا پیاز بهترین گزینس .ولی اگه فقط میخواین تست کار کنین کتاب تست خیلی سبز گزینه خیلی خوبیه .چون تستاش کم ولی درعین حال بسیار مفید و درسنامشم کوتاه ولی بسیار جالبه . میکرو گاج هم کتاب خوبیه که اونم یه نگاه بندازین .
لپ مطلب این که :
اگه میخواین کتابی جامع داشته باشین سیر تا پیاز .اگه کتاب صرفا تست و درسنامه میخواین میکرو یا خیلی سبز
نمونه فصلاشونو تو اینترنت نگاه کنین ببینین کدوم سبک براتون مفیده
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)