اگ خودت رفتی با دانشجوها و چ میدونم اپتومترای تو اینستا صحبت کردی دگ نظر مارو برای چی میخوای؟؟
با توجه به صحبتاییم ک قبلا باهم کردیم فقط یه رشته تورو میتونه به هدفت که پوله صرفا برسونه اونم دندون پزشکیه... تلاش کن دندون پزشکی قبول شی هیچ رشته ای شرایط ایده آل تورو نداره.
در واقع بهتر بگم هیچ رشته ای به درد تو نمیخوره !
ببخشید یه مقدار من رکم.
خیلی از دوستان فقط در مورد درامد اون رشته تحقیق میکنن دریغ از اینکه اگر بخوان تازه شروع به کار کنن شرایط چطوره :
من یک مثال دندانپزشکی رو برای شما میزنم چون با این بخشش بیشتر اشنا هستم . شما به فرض یک فارغ التحصیل دندون هستین و می خواین کار کنید :
1- باید برای دولت کار کنید و استخدام بشید در این صورت حقوق شما بین 5 تا 10 میلیون تقریبی خواهد بود که جاهای مختلف و موقعیت این حقوق کم و زیاد میشه
2- شما باید برای خود کار کنید و به اصطلاح مطب بزنید در این صورت حقوق شما از 20 میلیون تا 200 میلیون میرسه ( در ماه ) .
حالا تفاوت عمده این دو چیه که خیلی ها در موردش حتی فکر هم نمیکنن :
شما اگر برای دولت کار کنید که فقط این حقوق رو برای علم شما میدن و برنامه ریزی رو خود بیمارستان یا کلینیک یا ... میکنه و شما انچنان دخالتی توش ندارین
اگر برای خود مطب بزنید علاوه بر مجوز که دردسرهای خودش رو داره باید یا خیلی پول دار باشید یا با پارتی خیلی خوب یا سابقه عالی ( که ندارید چون تازه فارغ التحصیل شدین ) یک وام 1-2 میلیاردی بگیرین که بتونین چند دستگاه مورد نیاز اولیه رو خریداری کنید . این خودش مشکل بزرگی هست و خرید این دستگاه ها مشکل ساز خواهد بود همسایه ما خیلی ساله دندون پزشکه به تازگی یک دستگاه جدید خریده 900 میلیون . خرید این دستگاها برای کار شما ضروری هستش .
پس دارمد بیشتر = هزینه اولیه بیشتر .
حالا در مورد رشته های مختلف هم با توجه مثالی که زدم خودتون تحقیق کنید .
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 19 آبان 1396 در ساعت 12:16
خیلی جامع و کامل بود درباره داروسازی هم برا داروخونه زدن بع همین شکله...
ملت فکر میکنن وارد دندون بشن بعد از ۶ سال ک درس خوندن یهو با حقوق ماهی ۲۰ ۳۰ میلیون میرن سر کار ... به پول خوب میرسن اما به همین راحتیا که خیلیا تصور میکنن نیست.
رشته ماهم وسایل اولیش حدود ۷۰ ۸۰ میلیون تومن خرج میخواد با حالا پول رهن جا و اینا حدود ۱۲۰ ۱۳۰ تومنی درمیاد بسته به جاش.
چقد تاپیک میزنین واسه بینایی سنجی...........نظر منم میدونی فک کنم ......اگ پیش یکی کار کنی یا چشم پزشک یا یکی ک خودش بهت مطب و عینکسازی بده بین5 تا 10 تومنه .....آبجی منم همینقد میگیره ......اگ هم خودت مطب و عینکسازی بزنی احتمالن 10_15 تومن یا حتی بیشتر درامد داشته باشین دیگ بستگی به خودتون داره و جایی ک توش مطب میزنین........بعدم با یه سال پیش بقیه کار کردن پول مطب زدنو راحت در میارین ............موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)