خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 33
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pasteur نمایش پست ها
      5200 تو کنکور نتیجه خیلی خوبی نمی گیره ، ممکنه از کانون بهترشه ولی نه خیلی ، خود شکن آینه شکستن خطاست!
      مشکلت واضح تر بگو ، شیوه خوندنتو و ... شاید دوستان بتونن کمک کنن ، مشاور هم میتونی بگیری ...
      مثلا من زیست رو اینجوری میخونم : یک پارت از کتاب رو میخونم بعد میرم سراغ درسنامه الگو بعد تست های اون پارت رو میزنم تمام نکته های به درد بخورش رو مینویسم و البته اکثر تست هارو هم درست جواب میدم ولی سر جلسه زیستمو خیلی بد میزنم
      ویرایش توسط iman.ste : 22 مهر 1396 در ساعت 16:43 دلیل: 8

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علیرضا76 نمایش پست ها
      اره دگ خیلی ترازش مهمه
      5800 پزشکی روزانه میاره
      7000 و خورده ای میشه 13,000
      جمع کن بابا

Sent from my MediaPad 10 Link+ using Tapatalk
      نقل قول نوشته اصلی توسط iman.ste نمایش پست ها
      میدونم مطالعه مشکلی نداره مثلا زیست پیش رو خورده بودم تمام تستای نشر الگو رو زده بودم آماده رفتم سر جلسه 10 درصد زدم
      ببین اول درسو خوب باید بفهمی .. تستای سختم زیاد باس کار کنی مثلا الگو تستاش سخت نی تست خوب هم داره ولی نه زیاد ولی ای کیو مثلا تستای خوبی داره بعد الگو بری ای کیو کار کنی خوب در کل برا هر درس دو تا منبع آموزشی و سخت داشته باشی خوب
      مورد دوم هم آینه که فقط اینکه کتابی رو مطالعه کنی مهم نیست خیلی چیزای دیگه دخیله مثلا شاید نکته های تستارو میدونستی و بی دقتی کردی یا تمرکز نداشتی یا عجله گردی و و و اینو خودت بهتر میدونی چرا خراب کردی تحلیل کن ازمونتو ایشالله مشکلت رو پیدا میکنی و حلش مبکنی

3. Top | #18
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      ببین اول درسو خوب باید بفهمی .. تستای سختم زیاد باس کار کنی مثلا الگو تستاش سخت نی تست خوب هم داره ولی نه زیاد ولی ای کیو مثلا تستای خوبی داره بعد الگو بری ای کیو کار کنی خوب در کل برا هر درس دو تا منبع آموزشی و سخت داشته باشی خوب
      مورد دوم هم آینه که فقط اینکه کتابی رو مطالعه کنی مهم نیست خیلی چیزای دیگه دخیله مثلا شاید نکته های تستارو میدونستی و بی دقتی کردی یا تمرکز نداشتی یا عجله گردی و و و اینو خودت بهتر میدونی چرا خراب کردی تحلیل کن ازمونتو ایشالله مشکلت رو پیدا میکنی و حلش مبکنی
      خب من اگه بخوام تستای الگو رو بزنم بعد تستای iq رو هم بزنم وقت کم نمیارم؟

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام ساعت مطالعه خیلی از ما ها رو گول میزنه
      نه اینکه اصلا مهم نباشه ها ...
      ولی یکی دو ساعت میخونه یه فصل زیست و تستشم میزنه تو همون دو ساعت ، یکیم تو پنج ساعت این کارو میکنه
      مهم درست خوندنه

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      خواهش میکنم کمکم کنید از اول تابستون تو آزمون های کانون بودم تابستون حداقل 9 ساعت تو روز میخوندم توی سال تحصیلی هم حداقل 7 ساعت میخونم اما ترازام از 5200 بالاتر نمیاد[emoji22]دارم امیدمو از دست میدم چیکار کنم؟؟

فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk
      درود

تراز و ما اداراک ما تراز؟!
      داستانی شده واسه خودش علی کل حال بهتره از اینجا شروع کنم که اصولا اصلی ترین و مهم ترین اهداف یه داوطلب از شرکت در آزمون های آزمایشی سنجش آموخته های خودش ، یادگرفتن مدیریت صحیح جلسه کنکور و همچنین آشنایی با اشتباهات و نقاط ضعفش هستش و اینکه مرحله به مرحله و رفته به رفته این اشتباهات و این خطاها رو کمتر کنه و کاهش بده و ... تا در نهایت با کوله باری از تجربه در جلسه کنکور سراسری حاضر بشه و نتیجه دلخواهش رو بگیره و ... ، شما باید به آزمون آزمایشی با این دید نگاه کنید و ...

چون توضحیات کاملی رو ذکر نکردید و صرفا به تراز 5200 تون بسنده کردید ، بنده متصورم مشکل شما در استراتژی مطالعه و نحوه برنامه ریزیتون باشه و هستش ، اشتباه شما و امثال شما اینه که میگید تابستون 9 ساعت میخوندم و الانم 7 ساعت میخوانم پس چرا فلانه؟! ، چرا بهمانه؟! ، مسئله کیفیت کاره دوست عزیز نه کمیت! ، از قدیم گفتین کیفیت هیچ وقت اتفاقی نیست ، برای اینکه درس خوندن شما بازدهی و اصطلاحا کیفیت داشته باشه لازمه ش اینه که شما برنامه ریزی صحیح ، منطقی و اصولی داشته باشید و برای مطالعه هر درس استراتژی خاص خودش رو اعمال کنید در غیر اینصورت ممکنه شما روزی 10 ساعت بخونید ولی به اندازه 4 5 ساعت هم بازدهی نداشته باشه که اینم دلایل متعددی داره که به مواردیش اجمالا اشاره شد ...

مورد بعدی هم مسئله تراز کانون هستش که فرمودید که یه بُعد قضیه برمیگرده به همین مسئله برنامه ریزی و مواردی که بالا ذکر شد چون اگر شما اصولی و دقیق دروستون رو مطالعه کنید و تست بزنید در نتیجه درصدهای بالاتری رو در آزمون میزنید و در نتیجه ترازتون هم بالاتر میشه و ... ، بُعد دیگه ش هم مربوط میشه به مسائل حاشیه ای که بهتره بهشون اصلا توجهی نکنید ، مثلا یه نمونه ش همین تقلب کردن ها و فروش سوالات و اقداماتی از این قبیل که انجام میدن و ...

در پایان عرض بنده اینه که به جای وسواس خرج دادن روی تراز غیر واقعی ،
      روی درصدهای دروستون متمرکز بشید

موفق باشید

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب من اگه بخوام تستای الگو رو بزنم بعد تستای iq رو هم بزنم وقت کم نمیارم؟
      بستگی به خودت داره من نظری ندارم ولی برا موفقیت تست سخت هم لازمه در کنار فهم دروس

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مشکل اینجاس ازمون غیر حضوری رو خوب میزنم میرم سر ازمون خراب میکنم
      مدیریت سر جلسه رو تمرین کنبد و تکنیک هاشو یاد بگیرید

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همیشه استثنا وجود داره.باید به برآیند کلی و ۹۰ درصد بقیه نگاه کرد

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خواهش میکنم کمکم کنید از اول تابستون تو آزمون های کانون بودم تابستون حداقل 9 ساعت تو روز میخوندم توی سال تحصیلی هم حداقل 7 ساعت میخونم اما ترازام از 5200 بالاتر نمیاد[emoji22]دارم امیدمو از دست میدم چیکار کنم؟؟

فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk
      رفیق جان مشکلت اینه ساعت مطالعه ات مفید نیست!!
      مطلبیو که میشه تو 2ساعت جمع کرد تو توی 3ساعت جمعش میکنی!!!
      روش تست زنی و مرورت ایراد داره
      همینجوری نمیشه گفت باید بیشتر راجع بهت بدونم!
      موفق باشی

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی عجیبه.پیشنهاد میکنم همون تستهایی که سر جلسه نتونستید بزنید رو با زمانگیری در خونه بزنید اگه نتونستید مشکل درسی دارید اما اگر تونستید مشکل استرس دارید.
      ونیز، پُر از توریست‌هایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا می‌دهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمی‌گذارند.

«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط last shot نمایش پست ها
      خیلی عجیبه.پیشنهاد میکنم همون تستهایی که سر جلسه نتونستید بزنید رو با زمانگیری در خونه بزنید اگه نتونستید مشکل درسی دارید اما اگر تونستید مشکل استرس دارید.
      درمان مشکل استرس چیه : )) ؟

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiirhosein نمایش پست ها
      با زدن تست زماندار توی خونه حلش کنید.مهم نگه داشتن زمان هست.
      ونیز، پُر از توریست‌هایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا می‌دهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمی‌گذارند.

«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه

13. Top | #28
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiirhosein نمایش پست ها
      تو زمان فعلی که استرس خوفه ! ::: نمیزاره موتورت خاموش بشه ! ::::
      ........
      ولی اگه میخای در ادامه بعدن همین استرس سنگ جلو پات، ترمز گیر سررات نشه، بیشتر درستو بخون یا به قول دوستمون، تست بزن .... :::: هرچی بیشتر پیشرفت کارتو ببینی و پیش بری استرست هم کمتر میشه هم کنترلش بهتره

14. Top | #29
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علیرضا76 نمایش پست ها
      تراز!!!!!!!!!!!
      تنها دلیل من برای نرفتن به قلم چی همین تراز لامصب و فیک بود!!
      دوست من با تراز 7000 قلم چی کنکور 95 شد 13,000
      هیچگونه مشکلی هم نداشت چ سر ازمون چ قبل ازمون
      این ترازا فیکه توجه نکن بش
      درستو بخون و بخون و بخون.همین
      قلم چی ب شدت غیر استاندارده

Sent from my MediaPad 10 Link+ using Tapatalk
      رتبه 87 امسال یه خانومی بودن با میانگین تراز 6900

مشکل از دوستت بوده نه از تراز ها
      با 110 هزار نفر داوطلب چطوری میگی فیک ـه

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یه جای کارت مشکل داره .
      به نظرم برو پیش مشاور .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن