درود بر تو،والا نظرم اینه که ادامه بدی!منم باهات موافقم ولی خب من ارشد دنبال رشته مدیریت میرم!(انشاالله اگر قبول شم!!!!) اونم نه MBA،مالی،چون فکر میکنم یه مهندس باید تحلیل مالی و این داستانا بلد باشه وگرنه تولید بی موقع محصول عملا همین وضعیت موجود کشور رو بوجود میاره!توام به نوبه ی خودت به کشورت متعهدی و امثال من و شما(آره بهانه رو بذاریم کنار!) میتونیم بسازیم کشور رو!البته نخواستی هم میتونی بری اون ور رو بسازی
.gif)
خلاصه یه کاری بکن،این که مدرک نگیری کار درستی نیست!بعدم من شنیدم که برنامه نویسی هایی که درس میدن واقعا عقب هستش،مثل C++ ! یه سرچ کنی زبان های برنامه نویسی دانشگاه های آمریکا خیلی جالبن!بعضیاشون X-code یا الان swift یا ecilpse یا الان android studio که برای گوشی هستش درس میدن!!!!واقعا واسم جالب بود!البته پایتون هم یه سریشون تدریس میکنن،ولی در کل یکمی تو یک سری چیز ها عقب هستیم تو تدریس!رشته خودمم مثال خیلی زیاد تر دارم!
ولی به هیچ عنوان خارج نشو که اشتباهه،مگر اینکه علاقه به چیز دیگه ای داری و با تموم وجود میخوایش و حاضری براش هزینه فرصت بدی!وگرنه رشتت خیلیم خوبه،کل ایران و خارج ایران نیازش دارن!دانشگاهتم که خوبه!
تکنسین های خارج تعداد کمیشون درآمد خوبی دارند،علتشم اینه که واقعا تو کار خودشون حرفه ای هستند و حرفه ای هم کم پیدا میشه!
الان شما این قضیه هدایت تحصیلی رو نگاه کن،با معدل 19 بهش میگن برو فنی حرفه ای،مامان بابای دانش آموز همه ناراضین!فکر میکنن مهندس یا دکتر خوبه!من که خانوادم اینطوری نبود،و اصلا قرار بود برم فنی حرفه ای از اول
.gif)
ولی خب ترسیدم داستان شه واسم
.gif)