"When the going gets tough, the tough get going."
imaginedragon@ سلامخواستم بگم بهت که
اصلا به نظر من ول نکن! مخصوصا که دانشگاه تهران هستی! جدی میگم! سعی کن در کنارش مثلا زبانت رو خوب کنی یا یک چنین چیزایی
همچنین مهارت کسب کنی و اطلاعات در مورد خارج رفتن
![]()
"When the going gets tough, the tough get going."
سلام دوست عزیز
اونکه گفتی چرا تو اروپا مثلا فرق داره و اینجا مدرک مهمه....بخاطر جو حاکم برتری و نژاد خوب...حاکمه....پزشک شدی تموم شریف بری حتما موفقی انسانی بری بدبختی..اینطور باعث شد طرف خودشم قبول کنه..و جو حاکم باشه..حتی متوجه بشی تو نظراتم دیده میشه...دانشجو یعنی مهارت داشتن...تو اروپا از بچه هایی که اونجا بود میگفت60درصد اصلا دانشگاه هم نمیرن با دیپلم مهارت یاد میگیرن میرن بازار کار...چون اولویت توانایی استعداد و کسب مهارته....هرکسی نمیره ارشد و دکتری بخونه مخصوصا تو مهندسی ها بارز تره....
اگه میخوای بچلر مجدد بری اروپا یا کشور دیگه...بعد تحقیق درست حسابی و بر تکیه تصمیم شخص خودت برو....تصمیم خودت بهترین تصمیمه
سلام دوستِ من
دانشگاها چهار نسل دارن و خب طبیعتا الان در نسل چهارم دانشگاها هستیم . نسل اول دانشگاها، دانشگاهای مدرک گرا بودن و نسل سوم دانشگاهای ثروت آفرین و نسل چهارم دانشگاهای رفاه آفرین!
ما در نسل اول موندیم! نسل این دانشگاها آخر جنگ جهانی دوم منقرض شد حقیقتا.
خیلی چیز ها بستگی به جو داره. دانشکده فنی که ماشالا همه دنبال رفتنن بدون اینکه بدونن رفتن مشکل رو حل نمیکنه؛ مشکل خود بچه هان! قبول دارم که کلاسها بهینه نیستن، تقدم تاخرشون خوب نیست، برای بازار کار آماده نمیکنن و ... اما من قسمتای مختلف دانشگاه رو زیاد گشتم، دانشگاه هر مهارتی رو که تقریبا دوس داشته باشی، داره
دعوتت میکنم به جای اینکه این حالت مایوسانه رو داشته باشی، بیشتر با اساتید دغدغه مند همراه بشی و متوجه بشی که واقعا برای آینده خوبترت کجاها باید بری و چیکارا باید بکنی.
اینکه چرا افراد با مدارک عالی بیکار هستن، قسمت زیادیش بخاطر بی سوادیه.
خیلیا وقتی وارد دانشگاهای خوب(مثلِ تهران یا علوم پزشکی تهران) میشن فکر میکنن که دیگه خفن ترینای ایرانن و خلاص.
قطعا مدرک دانشگاهی(از دانشگاهای خوب) ارزش مندتر از مهارت نیست(باید به مهارت برسونه آدمو اما نمیرسونه) اما بی تاثیر هم نیست.
یه چیز دیگه که من خیلی تجربش کردم اینه که هر چی بیشتر سرک بکشی قسمتای مختلف بیشتر یادمیگری همون طور که گفتی از کلاس درس چیزی در نمیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)