X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 72
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      @attila
      راجع به درصدها نظر بدم؟
      زبان به نظرم منطقی نیست .با توجه به اینکه منطقه محروم بودن و کلاس هم نرفتن احتمالا.با 60 تا سوال در بهترین حالت میشه فقط گرامر ها رو زد والسلام.بقیه رو احتمالا یا علی مددی زدن
      ریاضی باز منطقی تره.مشروط به اینکه هر تستی که زده رو بررسی کنه تا سر حد ...طوری که دیگه سوال ها رو حفظ شده باشه.فیزیک هم همین طوره.
      اینکه کلا ده تا سوال دینامیک حل کنی بعد بتونی تو کنکورت هم سوالای دینامیک رو ج بدی یه ذره غ منطقیه مگر اون ده تا رو جویده باشی در حدی که بدون مداد بتونی دینامیک حل کنی
      درباره ی شیمی هم نظری ندارم من خودم شیمی ام ضعیفه
      ولی در کل متوجه نیستم بحثتون سر چیه.صدها ادم این شکلی هستن که سال دوم سوم رتبه ی خیلی خیلی بهتری کسب می کنن دلیلش رو هم نه من میدونم نه شما نه دوستش و نه حتی گاهی اوقات خود فرد.مشاوره خواستن از همچین کسی رو هم صحیح نمیدونم(کسی با این میزان درس خوندن و این درصد ها)
      منم درست مثل شما اعتقاد به "تلاش"دارم همین.
      به اینم اعتقاد ندارم که اگه بگن کنکور سخته به فکر جیبشونن یا امثال این حرفا.آدم ها متفاوتن.یه عده رو باید تشویق کرد تا تکون بخورن یه عده رو باید ترسوند یا عده رو باید تحقیر کرد
      من خودم جزو اونایی بودم که اگه بهم میگفتن کنکور سخته و نمیشه یه ذره بیشتر زور میزدم ولی خب n نفر هستن که این شکلی نیستن

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط heengameeh نمایش پست ها
      یا ایشون اینقدر باهوش هستن که با زدن 60 تا تست زبان با پایه ی صفر تونستن کنکور 60 درصد بزنن یا من اینقدر خنگ هستم که یادمه دو سال پیش وقتی زبانم ضعیف بود بعد 6 ماه پیگیری مداوم زبان و زدن 500 تا تست تازه میتونستم کمی مفهوم رو دریابم که در نهایت کنکور 34 درصد بیشتر هم نزدم....یا این دوست گران قدر شما کم از قبل هم زمینه چینی های لازم رو داشتن.
      اصلا اصلا اصلا قصد قضاوت ندارم....ما انسان ها در جایگاهی نیستیم که بتونیم درست و غلط رو از هم جدا کنیم.
      اما من وقتی تجربه دوستتون رو با تجربه ی خودم توی یه درس به طور مثال زبان کنار هم گذاشتم...به نظرم اومد که بهتر باشه بگم
      خیلی ببخشید اینکه شما این شکلی تونستین همه هم باید این شکلی بتونن ؟؟؟!!!هیچکس زودتر از این بازه زمانی که شما فرمودید و با تمرین کمتر نمیتونه نتیجه بگیره؟؟؟؟خوب والا

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اول تایپیک عرض کردم دوست دارید باور کنید دوست دارید باور نکنید .یه بنده خدایی بود بم میگفت من فیزیک از دوم دبیرستان شروع کردم روزی دوساعت خوندم کنکور 60 زدم تو هم اگر میخوای کنکور حداقل 50 بزنی .باید به اندازه زمانی که من گذاشتم تلاش کنی.میگفت حداقل باید روزی هفت ساعت بخونی .........بحثی نیست رفقا هر برداشتی داشتید بکنید مختارید.یاعلی

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khansar نمایش پست ها
      اول تایپیک عرض کردم دوست دارید باور کنید دوست دارید باور نکنید .یه بنده خدایی بود بم میگفت من فیزیک از دوم دبیرستان شروع کردم روزی دوساعت خوندم کنکور 60 زدم تو هم اگر میخوای کنکور حداقل 50 بزنی .باید به اندازه زمانی که من گذاشتم تلاش کنی.میگفت حداقل باید روزی هفت ساعت بخونی .........بحثی نیست رفقا هر برداشتی داشتید بکنید مختارید.یاعلی
      درسته به مقدار نیس به کیفیته ، خیلیاهامون شب امتحان مدرسه تجربشو کردیم ،
      ولی خوانسار عزیز قبول کن که 60 درصد زبان با سطح صفر یه خورده هندیه [emoji6]
      آره منم زبانو پارسال 94 درصد زدم بدون اینکه حتی یه ساعت مطالعه داشته باشم ولی قضیه اینجاست که من زبانم خوب بود..
      با بقیه داستان موافقم و به نظرم آدم تحت شرایط خاص ، قدرتش میره بالا درست مثل ساعتا قبل امتحان...

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی ببخشید اینکه شما این شکلی تونستین همه هم باید این شکلی بتونن ؟؟؟!!!هیچکس زودتر از این بازه زمانی که شما فرمودید و با تمرین کمتر نمیتونه نتیجه بگیره؟؟؟؟خوب والا
      ای بابا چرا بدت اومد حالا؟؟؟
      من که حرفی نزدم....خوبه حالا گفتم طرف باهوش بوده ها...خوبه که مثل اون دوست محترم مستقیم نیومدم بگم خنگ...اصلا باهوش نیست...خوبه الان؟؟؟
      هر چیزی یه زحمتی میخواد در یه حد نرمالی.من اگه 6 ماه کار برد تا زبانم راه بیفته چون واقعا توی زبان ضعیف بودم.

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چرا بعضی از بچه های انجمن پرخاشگر شدن؟؟؟
      به خاطر استرس کنکوره یعنی؟
      دوستان استرس نباید بذاره ادب رو فراموش کنیم.
      #احترام

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عزیز دلم وقتی توی انجمن تاپیک میزنی باید تاب نظرات مخالف رو هم داشته باشیالبته من که مخالفتی نداشتم در کل...گفتم بنده خدا بچه باهوش بوده.

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      همه ی پست ها رو خوندم

ولی در کل کنکور به زمان کافی و شرایط مناسب زندگی و تغذیه ی کافی و یک حداقللللل هوش(منظورم هوش خیلی خاصی نیست ...فقط در حدی که کودن نباشه همیییین) بستگی داره

خیلی ها موفق میشن و خیلی ها هم موفق نمیشن

ولی ی چیزی بگم

که هیچوقت یه مساله رو برای خودتون بت نکنید

هیچوقت قبل از کنکور و جمع بندی و اینا نگید مثلا فقط دانشگاه دولتی و روزانه

یا روی کلان شهرا و فلان فوکوس نکنید

خودم خیلی زخم خوردم و بعدا بی احترامی بهم کردن به خاطر حرفهای گذشتم

برای همین هم میگم
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      واقعا خییلی خیلیی کنکور بزرگ کردن در ضمن مشکل اصلی همه بجه ها کمبود اراده هستش

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parastu23 نمایش پست ها
      واقعا خییلی خیلیی کنکور بزرگ کردن در ضمن مشکل اصلی همه بجه ها کمبود اراده هستش
      ختم کلام

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون که به فکر موفقیت بچه هایید.دوستان حواستون باشه تمام تلاشتون رو بکنید و اصلا اصلا نترسید از سوالا...من پارسال خیلی میتونستم نتیجه بهتری کسب کنم ولی فقط بخاطر ترس از سوالای کنکور نتونستم...مثلا انقدر از زیست و شیمی و عربی میترسیدم که بعضی سوالارو نخوندم اصلا و اونایی هم که خوندم با ترس و لرز جواب میدادم(اعتماد به نفسم صفر بود سر جلسه) ...وقتی نتایج و درصدام اومد، دیدم ای دل غافل! تمام اونایی که جواب دادم درست بودن و اگه بقیه سوالارو میخوندم و جواب میدادم خیلی بهتر میشد نتیجه ام...فقط همین رو میخوام بگم، از هیچ سوال و مبحثی نترسید و با قدرت جواب بدین

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط heengameeh نمایش پست ها
      یا ایشون اینقدر باهوش هستن که با زدن 60 تا تست زبان با پایه ی صفر تونستن کنکور 60 درصد بزنن یا من اینقدر خنگ هستم که یادمه دو سال پیش وقتی زبانم ضعیف بود بعد 6 ماه پیگیری مداوم زبان و زدن 500 تا تست تازه میتونستم کمی مفهوم رو دریابم که در نهایت کنکور 34 درصد بیشتر هم نزدم....یا این دوست گران قدر شما کم از قبل هم زمینه چینی های لازم رو داشتن.
      اصلا اصلا اصلا قصد قضاوت ندارم....ما انسان ها در جایگاهی نیستیم که بتونیم درست و غلط رو از هم جدا کنیم.
      اما من وقتی تجربه دوستتون رو با تجربه ی خودم توی یه درس به طور مثال زبان کنار هم گذاشتم...به نظرم اومد که بهتر باشه بگم
      سلام من زبان رو امسال فقط دوهفته خوندم اونم فقط درک مطلب رو.....20درصد هم زدم!!! شما متاسفانه نمیدونم جریانتون چیه....

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این فقط یه نمونه بود منظور من نه مدت زمانه نه تعداد تست و ساعت مطالعه .اینا بستگی به خود شخص داره .منظورم این بود که ادم هر کاری رو بخواد میتونه انجام بده.تمام

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این تاپیک منو یاد این عکس نوشته انداخت:

نام: 28.jpg نمایش: 292 اندازه: 62.2 کیلو بایت

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نه خسته

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن