سلام
دوستان اللخصوص اساتید گران مایه کمک کنند تغییرات کتاب های درسی رشته تجربی سال 93 نسبت به 92 رو برای پشت کنکوریهای عزیز مثل خودم بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان اللخصوص اساتید گران مایه کمک کنند تغییرات کتاب های درسی رشته تجربی سال 93 نسبت به 92 رو برای پشت کنکوریهای عزیز مثل خودم بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
لیست منابع آزمون 93
و دانلود کتابهای چاپ جدید
کتاب های منبع آزمون سراسری ٩٣ در گروه تجربی - گزینه دو
البته فکر کنم باید عضو سایت بشید
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
این لیست تغییراته از سایتپایگاه کتاب های درسی ، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی
لیست تغییرات
البته همونطور که رامین هم گفت منابع کنکور93 اینا هستن
کتاب های منبع آزمون سراسری ٩٣ در گروه تجربی - گزینه دو
زمین پیش تغییرات کلی داشته
درس2و3دینی پیش هم چند تا چیز توی متن اضافه شده وگرنه پایه تغییر خاصی نداشته
ویرایش توسط M o h a m m a d : 16 مرداد 1392 در ساعت 16:24
زمین 2 فصلش کم شده (پیش دانشگاهی)
اقایون یک سوال؟
ما برای سال دیگه باید برای سال سوم کتاب های سال 91 و برای دوم 90 و برای پیش 92 رو بخونیم درسته؟
خوب برای انتخاب کتاب های کمک اموزشی باید برم همون کتابی رو بخریم که چاپ همون سال باشه؟درسته؟
اشکال که نداره؟
پایه هرچی عوض شده باشه مهم نیست ولی پیش هرچی عوض شده باشه باید کتاب جدید بگیری. چون کنکور 93 بر اساس کتاب سال دوم چاپ 90 ، سال سوم چاپ 91 و پیش سال 92 هست.
سلام
يعني بايد واسه كنكور 93
كتاب دوم چاپ 90-91
سوم چاپ 91-92
پيش چاپ92-93
بخونيم.؟!؟!؟!؟!؟!پس تغييرات پايه ربطي به ما نداره؟!![]()
بچها من الان سال93 دومین باره میخوام کنکوربدم یعنی تیرماه که کنکوردادم پیش دانشگاهی بودم کسی ازبچها هست که شرایطش مثل من باشه بدونم کلا چه کتابایی تغییر کرده؟لطفاااااا کمک کنین من 26مهرازمون گزینه دو دارم
خُدایـا دَقیـقا داریـــ با زِندگـــــی مَن
چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
بگـو شـایَد بِتـــُــونَم کُمکِتــــــ
کُنـم!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)