هیچ کس از 15 نفر هم کمک نمیکنه !
فقط کافیه از قوی ترین بهانت قوی تر باشی همین!! بهانه جویی یه بیماریه فکریه میخوای موفق شی؟؟ فقط کافیه با این عبارت خدافظی کنی [باشه فردا]
مشتی اگه بخوای بهش میرسی فقط خودتو باور کن و به تلاشت ادامه بده
مشکلت اینه که می خوای از فردا شروع کنی مثل کسی که میخواد از شنبه بعدی شروع کنه
از همین الان شروع کن می خونی
از همین الان
"A Smooth Sea Never Made a Skillful Sailor"
چ جالب ! منم مثله توام دقیقا
تابستون کلی کتاب گرفتم ولی لاشونو باز نکردم
منم همیشه شب امتحانی بودم و خوندن تو طول سال واسم معنی نداره
هروزم تو فکر کنکورم دو سه روز پیشم خواب کنکورو دیدم
انگیزه دارم ولی تلاش نمیکنم
ولی لامصب یه مشکلی دارمو فشاری رومه که مشکل خیلی از جووناس ولی من نمیتونم کنترلش کنم
سلام . خب بنده به عنوان کسی که ترازش ۴۰۰۰ هزار هست میگم همینجوری نمیشه بگی چجوری درس بخونم.
شما اول باید ببینی چی باعث میشه نری سراغ درس.
بعضی وقتا مشکل از شبکههای اجتماعیه ، بعضی وقتا از دوست و رفیق ، بعضی وقتها از بیانگیزگی یا حتی نفرت از درس خوندن ، و مهمتر از همه نداشتن هدف...
کسی که میخواد کاریو کنه که تاحالا نتونسته اول باید ببینه چی باعث شده نتونه تا الان به اون کار برسه...
اگه از شبکههای اجتماعیه پاکشون کن خیلی راحت.
همونطور که من پاک کردم .
اگه دوست و رفیقات نمیزارن قطع رابطه کن. چون دو روز دیگه اونا نمیان پول بزارن تو جیبت.
اگه بخاطر نفرت از درسه با یه درسی شروع کن که یخورده باهاش بیشتر رابطت خوبه .
خلاصه اینکه نشستن و تاپیک زدن و انگیزه گرفتن تا یه حدی خوبه.
غزال موسوی مقدمه کتاب عربی خ سبز حرف خوبی میزنه ؛ میگه : من همه کار تو این کتاب کردم و هرچیزی لازم بوده گفتم ، تنها ۲ تا کار ساده میمونه واسه شما : خریدن و خوندن !
شما قسمت دومت رو هواست. واقعا فک کن وقتی آب و نون و غذات آمادست و همه چی برات فراهمه ، راحتترین کاری که واسه آینده خودت میتونی انجام بدی چی میتونه باشه جز درس خوندن !
به فکر آیندت باش . دو روز دیگه پول تو جیبت نباشه زنت میزاره میره ، بچههات نگات نمیکنن ، فک و فامیل ازت فاصله میگیره ، همون خودتم نمیتونی با اونایی که میخوای بگردی ، حتی نمیتونی یه تفریح معمولی بری...
این روزا به اضای هر نفسی که میکشی داره از جیب مامان و بابات پول میره...
آخرش جوری نشه تو آینه نگاه کنی از خودت بپرسی اصلا زنده بودن من به صرفه بوده واقعا !؟
این کلیپم ببینین : هم شما ، هم بقیه دوستان
دوباره شما
شروع نکردی هنو؟
این سومبن تاپیکع
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
به این فکر کن که تو این دوره و زمونه کسی پول نداشته باشه بهش محل... نمیزارن آدم حسابش نمیکنن
دارم حرف راستو میزنم یکم رکه
تا کی میخای پیش پدر مادرت باشی خرجت کنن نمیشه هم خودت نمیتونی هم اونا
پس باید درس بخونی تا برا خودت یه چی بشی
این متن یه کم شوکه کننده بود حالا ببینیم رو کیا اثر میکنه و این قصه سر دراز داره بهتره یه ذره فکرکنی بعد میبینی درس خوندن خیلی راحته
...........!!!!!!!
نمیدونم چجوری کمک کنم..
خب شما کتابو بگیر جلوت یواش یواش بخون.
بهرحال باید از یه جایی شروع شه دیگ .حتی نیم ساعتم خوبه ک از این حالت بیخیالی دربیای.
با درس راحت شرو کن ک دوباره زده نشی.
I'm coming
یه سوال استارتر شما طول روز چیکار میکنید؟ مثلا نت یا سریال و... همونا رو قطع کن کلا.. من خودم نمیتونستم شروع کنم یا همش وسط راه ساعت مطالعه ام پایین میومد همه شبکه اجتماعی هارو دی اکتیو کردم و خودمو تو جو رقابتی گذاشتم و هدف کوتاه مدت گذاشتم مثلا تموم کردن برنامه آزمون یا تراز مثلا.. بعد هم اینکه پیشرفت یه شبه بدست نمیاد صبر و پشتکار لازمه. راستی از همه مهمتر اینکه خدا رو فراموش نکنید و نماز بخونید خیلی موثره
یه مشاور خوب هم خیلی میتونه کمکتون کنه
I Never give up ∞
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)