خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 10 از 18 نخستنخست ... 91011 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 136 به 150 از 267
    1. Top | #136
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      Pomodoro.Timer.Pro.v1.3.0
      اگه نمی تونین ساعت های طولانی پای درس بشینین باید بازه مطالعه رو خیلی کم کنین تا کم کم به مطالعه عادت کنین، این برنامه پومودورو خیلی مفیده(هر 25 دقیقه مطالعه 5 دقیقه استراحت)هم گرافیکش خوبه وآدمو به مطالعه علاقه مند میکنه وهم ساعت مطالعه رو بالا می بره

2. Top | #137
      zfm
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hopluk نمایش پست ها
      آقای زاپاتا ، فرمایشات شما صحیح ولی دیگه الان تو شرایط جالبی نیستن این دوست عزیز ، الان آبان ماهه و دارن این سوال رو می پرسن ، خیلی ها از تیر شروع کردن. ایشون دیگه باید تغییر رویه بدن و از الگوی رییس کارمند با کمک خانوادشون ( یا نزدیک ترن کسایی که بهشون هستند ) بهره ببرند. تا سریع تر کار رو استارت بزنن و دیگه دوباره وسطای راه این وضع بهشون دست نده.
      دوست عزیز نباید که ناامید کرد ادمارو .من خودم پارسال از اواخر آذر استارت زدم و حتی تا خود کنکور پیوسته نخوندم و رتبم ۲۰۰ شد.نمیگم خوبه ولی بر کسی که مث بقیه نخونده عالیه.فقط بنظرم ایشون باید از حالا شروع کنه و به خودش ایمان داشته باشه و ناامید نشه وگرنه بحث دیر یا زود شروع کردن نیس خیلی از دوستای خودم از تیر و حتی اردیبهشت شروع کرده بودن و الان دارن آزاد میخونن

3. Top | #138
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      هیچوقت درمورد آیندت فکرکردی؟؟؟
      یذره به پولی و بدبختی آینده فکرکن...
      یذره هم به درآمد ماهیانه10میلیون... و چندتا ماشین خارجی نگا کن سرشوق میای مث آهو شروع میکنی به خوندن ؛-)

4. Top | #139
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شرمنده ام اگرتورا از کودکی پروراندم ،رشد دادم وحال که همچون درخت تنومندی ریشه در من دواندی تبر بریدن از تو را که همان ناامیدیست، تیز و تیزتر میکنم و تیشه به ریشه ی بودنت میزنم.....
      شرمنده ام هدفم اگر قلبم توراطلب میکند و باهربار تصور وصالت لرزه بر تمام وجودم می افتد اما باز میل به غیرتو میکنم و پیش پاافتاده ترین وحقیرترین روزمره گی هارا بجای تلاش در راه تو برمی گزینم.....
      شرمنده ام که با اسمت،به افتخار اینکه آرزوی منی بسیار تاختم و به خود بالیدم اما به میدان عمل که رسیدم به راحتی دست از تو شستم.....
      شرمنده ام اگر گذران لحظه های زندگیم بوی تورا نمی دهد اما تمنای بودنت را فریاد میزنم....
      شرمنده ام که درجای جای این مسیر هر مانعی مرا به راحتی از پا انداخت اما عشق تو را آنقدر قوت نداده ام که بتازم برسر هرمانعی ....
      شرمنده ام که آنقدر که گذشته ام زنجیر کرد پاهایم را، شیرینی وصال تو مرا به پیش نخواند تا بخروشم و رهاشوم از بند گذشته ها .....
      شرمنده ام که هر خوشی ناخوانده ای را بجای شیرینی تلاش در راه وصال تو لبیک گفتم....
      شرمنده ام که اگر گاهی نتوانستم پله های پیشرفت خودم را بالا روم نردبان از زیر پای دیگری نیز کشیدم....
      شرمنده ام که در راه تو ،تورا فراموش کردم و چشمانم به آن ابزاری که به اعتبار تو رنگ گرفته اند دوخته شد....
      شرمنده ام که هرروز از ترس نرسیدن ساعتها گریستم اما به شوق رسیدن ندویدم....
      شرمنده ام اگر تو را بخاطر تو نمیخواهم.....
      شرمنده ام که چه ساعتهایی را که از آن تو بود در خواب سپری کردم....
      شرمنده ام که میترسم داشتنت را ،این وصال شیرین را باور کنم....
      شرمنده ام که """ والله علی کل شی ء قدیر را شنیدم """ اما بازهم خیره به تعداد روزهای باقی مانده ایستادم...

5. Top | #140
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمیتونی با بهونه آوردن و استراحت کردن و سختی نکشیدن از پله ها بالا بری!✨

نمتونی بدون نفس نفس زدن لمس کنی، حس فوق العاده ی رسیدن ب قــله زیباتو !

نمتونی ادعا کنی با دستای خودت ساختی این مسیرو . . . که قدم های آروم ولی محکم ِ تورو رسوندن به یه هدفـ❤️ــ تکرار نشدنی !

واسه خاص بودنه همین هدفه توعه ک من میگم باید زحمتــ. بکشی !

بش رسیدم ! من ب این حرف رسیدم بچه ها ! ب بزرگی خالق بی نهایتم قسم ک دونه دونه ساعتای خستگیات حساب میشه ، دونه دونه تمرینات ، د و نه د و نه ی ا شکا ت . . .

نذار آدم تنبل و خبیث و نااامرد درونت تورو از تلاش بازبداره ! همچین بزن تو دهن شیــطون ک خودش کف کنه از کجا خورده !

در عوض اون آدم خوبـــه ی درونت ، همون ک همش میگه توووو یدونه ای ، تو ساختههه شدی واسه هدفت ، اصن تو نرسی کی برسه پس ؟ دست اونو بگییییر و بذار لحظه هاتو رنگــی کنهــ . .

از #خانوم_دکتر_سحر_لواف ❤️⭐️

6. Top | #141
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تا حالا تو عمرت کارگری کردی؟ اگه یه هفته میرفتی میفهمیدی که درس خوندن راحت ترین کاره ! از تنبلیه که درس نمیخونی فکر خونواده رو نمیکنی که به چه رنج و زحمتی پول در میارن خرجت کنن که بتونی یه آینده خوب داشته باشی ....اگه دلت به حال خودت میسوزه فکر اینو کن که درس نخونی مجبوری صبح تا شب سخت ترین کار رو انجام بدی و آخرش هم شرمنده زن و بچه و پدر مادر باشی ... بالاخره اینجا ایرانه ! اگه فکر میکنی بابات سرمایه داره و آینده ت تامینه که هیچی ولی اگه نه یه مقدار به این حرفام فکر کن.

7. Top | #142
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بریم به ده سال دیگه ....به این فکر کن تو این وضعیت اقتصادی ویران مریض شدی و بچه هات پول اینترنت ندارن....قسط های وام هم عقب افتاده و خلاصه داغون شدی ...میری بیمارستان میبینی یه عالمه ادم اونجا نشستن بعد از دوساعت بالاخره نوبت تو میشه میری داخل میشینی میبینی هم کلاسیت که با تو توی یه کلاس درس میخوندین پشت میز نشسته با کلی پز و افاده تحویلت می گیره..کلی باهم حرف میزنین میبینی وضعش چقدر توپه ... بعد میای بیرون یه ساعت منتظر تاکسی وایمیستی میبینی یه ماشین کلاس بالا جلوت وایمیسته ..و میگه دوستم برسونمت و ادامه داستان ...هییییع
      می دونم مسخره بود اما این بهم انگیزه میده خخخ
      این فقط برای پزشک نیست ممکنه دوستت پرستار موفق یا مهندسی موفق هم باشه
      خودم وقتی بی انگیزه میشم به اینا فکر می کنم بعد سریع میرم سراغ درسم
      در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
      یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
      به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است

اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
      ویرایش توسط maryam2015 : 09 آبان 1396 در ساعت 11:23

8. Top | #143
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=maryam2015;1241556]بریم به ده سال دیگه ....به این فکر کن تو این وضعیت اقتصادی ویران مریض شدی و بچه هات پول اینترنت ندارن./QUOTE]

اینو نگین اصلا تصورش هم برام سخته
      همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که

خود را عوض کند.

لِو تولستوی

9. Top | #144
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Dr.Goodarzi;1241557]
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam2015 نمایش پست ها
      بریم به ده سال دیگه ....به این فکر کن تو این وضعیت اقتصادی ویران مریض شدی و بچه هات پول اینترنت ندارن./QUOTE]

اینو نگین اصلا تصورش هم برام سخته
      خخخ پس بشین درستو بخون

خواهش کرد گف توروخدا یه چیزی بگو برا کنکور بخونم منم اینو گفتم
      در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
      یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
      به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است

اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....

10. Top | #145
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما از چه لحاظ مشکل دارید که نمی تونید شروع کنید؟ اول باید ببینید مشکل کارتون کجاست؟

11. Top | #146

نمایش مشخصات
      خره هرکی درس نخونه

12. Top | #147
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      به نتایج فکرکن. به اینکه پزشکی دربیاری یا هر رشته دیگه ای که میخوای به فامیل اشنا دوست

13. Top | #148
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      از اواخر آذر و ۲۰۰ ؟؟؟ واقعا دمتون‌گرم‌...
      یکم‌راهنمایی میکنین چجوری به این‌رتبه رسیدین ؟؟

14. Top | #149
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برو پیش مشاور تحصیلی تا هم بهت برنامه بده هم هر هفته چکت کنه!

15. Top | #150
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      مشاور بگیر ولی به مشاورت تحت هیچ شرایطی دروغ نگو
      I Never give up ∞

صفحه 10 از 18 نخستنخست ... 91011 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن