Hello from the otheside
مشاوره کنکور
تل
Fatemenm76
مشاوره خصوصی تا روز کنکور
مصاحبم:https://forum.konkur.in/thread55148.html
27- 28 خوبه...من بیشتر رو 21-22 نظر داشتم .یعنی حدودای سن سال بعد خودم
یعنی همین الانم با اینکه منطقا دیره ولی به نظر خودم خیلی دیره .یو نو ؟! : - "
و چه مرز باریکی است انتخاب بین این دو : )
راستی خبر از رده بندی اخر دانشگاه های پزشکی داری؟؟
10 تا به ترتیب نام ببر لطفا
مرسی .دقیقا دنبال این حرفای کمتر شنیده شده بودم که دوستان تا الان خیلی خوب بودن <3
حرفای شما درسته و اونطور که من شنیدم اگه بخواییم نسبت به اونور بسنجیم هم پذیرش دارو از پزشکی یا دندان راحتتره!
فقط فکر میکنم تو ایران کمتر دانشجویی به سطحی که میگی برسه .بیشتر دانشجو ها دنبال کار روتین اند .
راستی در مورد تخصص ها و ادامه تحصیل دارو هم حرف بزن لطفا+سوال اخر نقل بالا
در مورد این قضیه حوصله و اینا مرسی که هستی
فکر میکردم مشکل از منه درحالیکه الان فهمیدم یه موضوع خیــــلی طبیعی و نرماله : - "
من فقط در حد اطلاعاتم صحبت می کنم
در مورد تخصص های دارو از نظر من بهترینش همون فارموکتراپی هستش که چون این گروه کاملا در بیمارستان هستن درامد خیلی خوب و همچنین پرستیژ خوبی دارن
ولی تخصص های بعدی حداقل در ایران چنگی به دل نمی زنه
عذرخواهی میکنم شمارو نقل گرفتم.
دقیقا این صحبت شما رو منم متاسفانه شاهدبودم!
واینکه عنوان میشه واسه خاطراینکه پزشکی و دندان قبول نشدیم دارو دراومدیم غیرمنصفانه س!
((داروسازی)) یه عشق بینهایت میخواد
قطعا همین علاقه باعث میشه ان شاالله موفقیت بیشتری داشته باشیم و دوران تحصیلمون دلچسب باشه.
Başka bir dünyayam
Ele dünyayam ki , orde ğem yox
ب نظر من سوال اشتباهیه بگیم کدوم بهتره چون هر کسی طبق علاقه خودش یکی رواز انتخاب میکنه
یکی ب خون اینا علاقه نداره و از پزشکی بدش میاد
یکی دنبال تنوعه و وسعت اطلاعات و از دندون بدش میاد
یکی هم از حفظی بودن همه درس ها بدش میاد و نمیخواد دارو بزنه
اگه بر حسب علاقه بگیم اینجوریه
ولی اگه بخواییم بر حسب درآمد بگیم خب دندون زودتر ب درآمد میرسه
بسته ب خود فرد داره که چی رو الویت قرار بده
در مورد فرق دانشگاه ها هم توی پزشکی عمومی زیاد فرقی ندارن و دندون ولی فرق داره و بسته ب اینکه چند تا کلینیک دارن و کجای شهره و چند تا دانشجوی تخصص دارن فرق داره البته اینا رو پزشکی هم هست ولی خب پزشکی رو باید شهر ب شهر. بگیم و از حوصله من و این بحث خارجه
در مورد دارو هم تا جایی که اطلاع دارم شهر هایی که شرکت دارو سازی دارن توی الویت انتخاب باشن بهتره
جا برای پیشرفت خوب تو ایران برای داروسازی هست؟یعنی امکانات دانشگاها که میدونید چقدر ابزار لازمه و حمایت های مالی دولت یا شرکت های خصوصی برای کارهای پژوهشی خوبه؟
مدرک داروسازی ایران چقدر تو جاهای دیگه معتبره ؟
دروس دانشگاه ها و نحوه ارائه دروس اینجا اپدیت روز دنیاست؟یعنی چقدر میشه با دروس اینجا اونور مانور داد و کار کرد یا تو امتحانا شرکت کرد؟ @par.rah@
.
you can't kill spirit even if you try too
همه ی دانشگاه های ایران رو نمیدونم اما تهران و علوم دارویی (آزاد) نسبتا معتبرن و راحتتر پذیرش میدن برای خارج.
جا برای پیشرفت خیلی عالی نیست، اما بد هم نیست و میشه گفت در حد قابل قبولی میشه پیشرفت کرد اما فاینالی به اون داروسازیه نمیرسی! ولی میتونی پیشرفت کنی
آپدیت بودن درسها راستش به استادا ربط داره. ما یه استاد داریم 75 سالشونه اما مقالات سال 2018 هم تو تدریسشون میارن اما خیلیا واقعا اینطوری نیستن اما سواد لازم برای آزمونهای خارجی رو خواهید داشت در هر صورت چون خودتون از یه مدت به بعد یاد میگیرید برای آپدیت بودن نباید از استادا انتظاری داشته باشید و خودتون میرید سمت علاقتون.
نکته آخر اینکه حمایت دولت و دانشگاه تو سالهای اخیر واقعا زیاد شده برای کارهای علمی و کارآرینی تو حوزه خودت.
یه رفع ابهام یا توضیح بیشتر برای بخش دوم خط دومت بزن ا(مشخص کردم)
در رابطه با حمایت فقط از نظر دادن ابزار و امکانات یا حقوق هم میدن؟ از میزانش اطلاع داری؟
درامد داروسازی فقط به اون 6-7 تومن مسئول فنی یا داشتن داروخوونه اونم باشه یا نباشه یا کجا باشه محدود میشه؟زمینه های شغلی دیگه رو با درامدشون اگه سراغ داری معرفی کن لطفا.
اینکه یه جاهایی میگن درامد داروسازی میتونه با انتهای باز و خیلی زیاد صحت داره و دقیقا یعنی چی و چطور؟
میشه چند تا سایت فارسی مختص داروسازی معرفی کنی .پژوهش ها و اخبار و اتفاقات و .....
.
you can't kill spirit even if you try too
یعنی تولید داروی جدید نداریم داخل کشور و همش مونتاژ کشور های دیگست
مسئول فنی حقوقش همونیه که گفتی ولی داروخونه بزنی اوضاع خیلی بهتره مخصوصا تو مناطق محروم تر
بله چون وارد حیطه اقتصاد و صنفت میشی بعضی جاها درامدت حد نداره. مثلا یه محصولی رو تولید کنی و بفروشی به یه کارخونه ای خارج ایران و از اون پول در بیاری یا ...
متاسفانه سایت فارسی برای معرفی دقیق داروسازی نداریم. گوگل کنی، سایتای خوب خارجی گیر میاد
در راستای آپ کردن تاپیک های خوب (1)
و ادامه دادن نسیم ملایمی که با زدن چند تاپیک مشاوره ای و معرفی توسط برخی از رفقا برای افزایش سطح انجمن انجام شد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)