باهات موافقم
من خودم زبان فارسی رو یه مقداری از خیلی سبز خوندم و تست هاش رو دیدم
به این نتیجه رسیدم که دست طراح بسیار بازه برا طرح سوالای سخت و نکته دار.
ترجیح میدم رو بقیه مباحث ادبیات کارکنم.
باهات موافقم
من خودم زبان فارسی رو یه مقداری از خیلی سبز خوندم و تست هاش رو دیدم
به این نتیجه رسیدم که دست طراح بسیار بازه برا طرح سوالای سخت و نکته دار.
ترجیح میدم رو بقیه مباحث ادبیات کارکنم.
سخت است،
فهماندن چیزی به کسی که،
برای نفهمیدن آن پول میگیرد!!!
ما دوباره سبز میشویم
ویرایش توسط hyun jung : 08 مهر 1396 در ساعت 21:00
نشر الگو رو دوبار بزنید
شما میشه یه مثال برای این موضوع بیاری؟ تنها در صورتی این اتفاق افتاده که تو سال های قبل، اشتباه طراح خیلی فاحش بوده و اومده درستش کنه ولی گزینه ها رو طوری دیده که بتونی بزنی، اگه تستا رو بررسی کنی متوجه موضوع می شی که در هر صورت بهترین منبعش تست های کنکوره
درود
هفت خوان خیلی سبز+دی وی دی شاهین زاد یا عبدالمحمدی هرکدوم خوشت اومد+تستاس۱۰سال اخیر=۱۰۰ در زبان فارسی
روزی۳۰مین وخت بزار و کاری ب برنامه ازمون نداشته باش
تا عید بت قول میدم هیچ سوالی نباشه که نتونی جواب بدی
خب منه بیچاره اومدم کل تجربم رو گفتم عزیزم حالا قاطی زبان فارسی برای ارایه قرابتم یه چی بگیم دنیا ب اخر نمیرسه که خب بعدشم اغلب کسیایی ک میان اینجا نظر میدن دارن یک راهیو میرن مثلا یکی میگه دریافت بخر خودشم داره میخونه میگه راه خوبیه یا میخواد بخونه ...منم براساس حرفای بقیه گفتم دیگه....یعنی همه افراد اینجا زبان فارسی صد زدن ؟![]()
ما دوباره سبز میشویم
زبان فارسی وقت زیادی میخاد اگه میخای هر پنج تستشو تو کنکور بزنی طبق کانون پیش برو واسه ترم اول از هامون سبطی و موضوعی گاج بخون و ترم دوم موضوعی رو ی بار دیگه بزن و زبان فارسی الگو هم تستاشو بزن درسته زیاده ولی زبان فارسی درسیه ک زمان و تست زیاد میخاد
ما دوباره سبز میشویم
سلام دوستان عزاداریتون قبول درگاه حق انشالله. زاپاتای عزیز ممنون برای تگ. من کلا برای ادبیات موضوعی گاج گرفتم با اینکه 12 سال از دیپلمم میگذره.قصد دارم تستاش رو با هدف اموزشی بزنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)