5تا تست زبان فارسیه دوستان یعنی همش سخته؟خب نه حداقل دوتاشو میشه زد...البته من تاحالا نخوندم
ما دوباره سبز میشویم
ما دوباره سبز میشویم
اره میدونم استارتر با شما هماهنگ کردن که هرکی میخواد حرف بزنه اول باید از شما اجازه بگیره...برو درستو بخون این کارا زشته که بیای بگی حرف شما به تایپیک ربطی نداشت...مثلا که چی؟؟ببین کار ملت به کجا رسیده
ر.ا=زبان فارسی رو حذف کنید...میدونی چرا؟؟چون ریسکیه,اینو ده روز آخر کنکور متوجه میشی که باید بعضی مباحثو نمیخوندی...مثلا من یه امر وقتمو صرف نظریه اعداد کردم و بیلیون ها بار خوندمش ولی باز از پسش بر نیومدم...زبان فارسی رو بنداز دور وقتتو بزار رو درسای دیگه(الان بعضی از دوستان ممکنه بگن چون شما نتونستی قرار نیست بقیه هم نتونن,خیلی ها تونستن پس ما هم میتونیم...در جواب این دسته از دوستان باید عرض کنم که تو مو میبینی و ما پیچش مو...ولی باز خود دانی)
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
فکرشو بکنین اگه یه خارجی این تاپیکو ببینه چی فکر میکنه؟؟؟
عربی و انگلیسی برا ۱۰۰ میخونیم ب زبان فارسی ک زبان مادریمونه میرسیم ی ضربدر میزنیم روش حــــــــــذف
بنظرمن هیچکدوم از مبحثای زبان فارسی سخت نیس ولی باوجود افتادن تو دام حاشیه ها و اختلاف نظرها و موارد استثنایی رفتن به سمتش عاقلانه نیست.
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
منابعی که نیاز داری:
1- 8 حلقه دی وی دی زبان فارسی استاد علی رضا عبدالمحمدی
2- کتاب زبان فارسی دریافت
اینارو کامل کار کنی استاد زبان فارسی می شی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)