سلام
این تاپیک جهت تبادل نظر و بحث و مطرح کردن سوال و ... پیرامون ویندوز 10 ایجاد شده است
موفق و پیروز باشید
سلام
این تاپیک جهت تبادل نظر و بحث و مطرح کردن سوال و ... پیرامون ویندوز 10 ایجاد شده است
موفق و پیروز باشید
با اجازه![]()
اگه استورتون باز نمیشه ، توی تنظیمات ویندوز ، کشور رو از ایران به یه جای دیگه تغییر بدین ( مثلا من به آمریکا تغییر دادم)
باز میشه براتون
رها کن رئیس
البته آموزش كه نميخوام ولي مديا پلير ويندوز10 با دي وي دي تصويري مشكل داره
كدك پك هم نصب كردم بازم باز نميكرد
ديگه مجبوري از vlc استفاده ميكنمولي اگه راهنمايي كني چيكار كنم DVD رو هم باز كنه ممنون ميشم
رو 7 خيلي راحت باز ميكرد![]()
سلام
اقا به دادم برسید
لپ تاپی که یه ماه خریدمش و ویندوزش هم ۱۰ هستش یه دفعه خاموش شد و الان روشن نمیشه
داشتم کار میکردم باهاش یه دفعه خاموش شود
چیکار کنم؟ دارم میمیرم یعنی
خوبی از درون آدم میاد... خوبی انتخابیه... وقتی آدم نتونه انتخاب کنه، از آدم بودن هم دست میکشه.A Clockwork Orange 1971/Stanley Kubrick
مطمعن هستین باتریش فیکسه؟؟؟میشه مدل لپ تاپ رو بگین؟
درصورتی که باتریش در نمی اومد شارژر رو وصل کنین ببین اینجوری روشن میشه یا نه
اگه بازم نشد
دکمه پاور رو حدود یه دقیقه نگه دارین اگر بازم روشن نشد احتمالا یکی از قطعات مربوط به تامین برقش آسیب دیده یا شارژر یا از قطعات داخل لپ تاپ اگه روی فیش شارژر چراغی چیزی هست می تونین با اون از سالم بودن شارژر اطمینان پیدا کنین یا اگه به مولتی متر دسترسی دارین با اون ولتاژ خروجی از شارژر رو چک کنین اگه درست بود بهتره ببرین گارانتی
خوبی از درون آدم میاد... خوبی انتخابیه... وقتی آدم نتونه انتخاب کنه، از آدم بودن هم دست میکشه.A Clockwork Orange 1971/Stanley Kubrick
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)