سلام داداش گلم
فقط می تونم بهت بگم عالیه من نزدیک به 70 درصد توی کنکور ادبیات زدم و فقط و فقط مدیون همین خط ویژه بودم البته من سری قدیمی که فقط جلد یکش چاپش شد داشتم
سخت است،
فهماندن چیزی به کسی که،
برای نفهمیدن آن پول میگیرد!!!
ویرایش توسط New Mohammad : 27 شهریور 1396 در ساعت 22:15
سخت است،
فهماندن چیزی به کسی که،
برا زبان فارسی و آرایه همایش نشر دریافت خیلی خوبن حجمشونم مناسبه. ولی خب باید تستم بیشتری کار کنی که همون ادبیات موضوعی کافیه
خط ویژه ی ادبیات ویژه ی ازمون هاست! نه یادگیری. یادگیری اصلی تون از یه منبع خیلی جامع و مفهومی باشه کتاب درسی هم همراهش مطالعه کنید! و سه چهار روز مونده به امتحان ها و ازمون های ازمایشی از خط ویژه ادبیات استفاده کنید و مطالب مهمشو هایلایت کنید که برای بعد عید کتاب جمع و جور تر بشه! برای بعد عید هم خیلی گسترده س این کتاب باید قبل عید مطالب مهم و کاربردی شو مشخص کنید و حداقل یه دور خونده باشیدش.
سخت است،
فهماندن چیزی به کسی که،
سخت است،
فهماندن چیزی به کسی که،
سخت است،
فهماندن چیزی به کسی که،
سلام برادر من 97کنکور سومم هست تجربی...ی توصیه دارم جز فیزیک ریاضی توهمه درسا اگه درصد بالا میخوای کتاب درسی بخون من دوسال قبل ک عضو انجمن شدم خیلیا میگفتن بهم ولی گوش ندادم ...مثلا شما میتونی دینی با گاج 80بزنی اما برای صد زدن باید کتاب رو بخونی..یا توشیمی برای 20تا تست مفاهیم باید کتاب عین زیست بخونی...کتابای زیر ذره بین عالیه..مثلا من زیست شیمی دینی خریدم خداییش عالیه...
ما دوباره سبز میشویم
ویرایش توسط hamed_habibi : 28 شهریور 1396 در ساعت 02:49
سخت است،
فهماندن چیزی به کسی که،
ما دوباره سبز میشویم
سخت است،
فهماندن چیزی به کسی که،
دوست عزیز
کتاب خط ویژه ادبیات ، اکثرا یعنی بگم 90 درصد مطالبش آموزشی هست و تست در حد برای تمرین قرار داده و اینطور بگم که جنبه آموزشی داره.
جهت آموزش کتاب خوبی ـست اما در کنار این کتاب حتما از کتاب های تستی هم باید استفاده شود .
از جهت آموزش تمام مطالب رو پوشش داده اما از جهت تست در حد تمرین قرار داده.
اگر شما در مسیری متفاوت از دیگران حرکت میکنید به این معنی نیست که گم شده اید،
هرکس داستان زندگی خودش رو داره و مسیر آدما برای رسیدن به موفقیت باهم فرق میکنه...!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)