سلام / ثبت نام غیر حضوری شروع شده و از طریق همین سیستم گلستانه / بعد از ثبت نام حضوری تون که تاریخ رو اعلام میکنن / میرید تو سیستم گلستان مرخصی رو ثبت میکنید / در مورد ثبت نام هم شما بگو 20 م برید . دانشگاه میزنه 1 مهر ( پارسال هم همینطور بود ) و مشکلی هم پیش نمیاد (بعدشم خیلی راحت میتونید همین فردا برید دانشگاه از کارشناس رشته تون که قبول شدید بپرسید )
اگر دانشگاه پیام نور ثبت نام کنی
یه مرخصی جدید برات صادر میشه
------------------------------------------------------------------------
اینم شرایط مرخصی
http://www.pnu.ac.ir/Portal/File/Sho...7-6dcebbfe47f5
صفحه 30
پ . ن : سلام دوستان . سوالهایی که در مورد پیام نور یا معافیت تحصیلی میپرسید و من جواب میدم اولا بخاطر تجربه ی که دارمه و اینکه خودم یکساله دانشجوی پیام نورم / دوستانی که به هر دلیلی بعد از جواب سوال شون بازم شک دارن میتونن به خود کارشناس رشته شون یا در مورد معافیت تحصیلی به خود نظام وظیفه مراجعه کنن که خیال شون راحت بشه و دیگه استرسی نداشته باشن / موفق باشید دوستان
سلام / 1- بله ثبت نام حضوری لازمه / 2- فک نکنم چون با ثبت نام حضوری شما رسما دانشجو پیام نور میشید / 3 - ثبت نام حضوری که تموم شد بعد از واریز شهریه ثابت با مراجعه به سیستم گلستان مرخصی ترم اول تون رو ثبت میکنید و ترم دو هم مثل ترم اول ( نیاز به مراجعه حضوریم نیس با این حال شما از کارشناس رشته تون در موقعه ثبت نام حضوری هم بپرسید )
ویرایش توسط POOYAE : 29 شهریور 1396 در ساعت 09:56
دوستان من امروز پلیس +10 پرسیدم گفتن شما چون 2بار کنکور دادین باید دفترچه خدمت رو اعزام کنین بعد از دانشگاه پیام نور نامه بیارین......درسته؟؟
ولی یه جای دیگه پرسیده بودم گفت نه نیازی نیست فقط پیام نور ثبت نام کردی نامه بیار که روش تاریخ 1 مهر خورده باشه؟؟ @pooyae
@_AMin_
ویرایش توسط sobhan20 : 29 شهریور 1396 در ساعت 12:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)