فقط بین الملل دارو دندون پزشکی زده بودم، آزادم انتخاب رشته نکردم، احتمال اینکه تکمیل ظرفیت دارو قبول شم صفره نه ؟ ممنونم اگه جواب بدین واقعا نمیدونم چیکار کنم، فیزیو یا اپتو قبول میشم ؟؟
فقط بین الملل دارو دندون پزشکی زده بودم، آزادم انتخاب رشته نکردم، احتمال اینکه تکمیل ظرفیت دارو قبول شم صفره نه ؟ ممنونم اگه جواب بدین واقعا نمیدونم چیکار کنم، فیزیو یا اپتو قبول میشم ؟؟
من كه با ٢٠٠٠منطقه ٣باز مردودم
حتي پرديس دارو هم زده بودم
Sent from my iPhone using Tapatalk
There is a will
&There is a way
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
ما دوباره سبز میشویم
ویرایش توسط hamed_habibi : 25 شهریور 1396 در ساعت 21:10
منطقه سه امسال داغون شد من خودم شاهد نتایج عجیب منطقه سه ای ها هستم که هیچکدوم انتظار نداشتن قبول نشن ولی امسال خیلیارو داغون کرد به حدی که حتی رتبه های خوبم آرزوی مرگ کنن اینقد نتایج غافلگیر کننده بود.من خودم رتبه۸۳۰۰بودم هیچ وقت انتظار نداشتم شهری مثل نقده رو پرستاریش رد شه حتی میخواستم بعد نقده شهرهای دیگه رونزنم ولی شانسی زدمشون ک شوشترنیم سال دوم قبول شدم یعنی هنگ کردم.دوستم بارتبه۳۳۰۳نیم سال اول ودوم پرستاری های تهران،رشت،سنندج،ارومیه،تب ریزقزوین،زنجان،همدان رو رد کرده و مردود شده خیلی دلش شکست ینی این رتبه چیزی نیست ک ب اسونی بدست اومده باشه بیچاره کارگری میکنه به این روز افتاده حالا باز باید بخونه.درکل منطقه سه هارو داغون کرد سنجش امسال حالا نمیدونم مناطق دیگه رو.
قیامت قامت ای قامت قیامت
قیامت کرده ای زین قد و قامت
موذن گر ببیند قامتت را
به قد قامت بماند تا قیامت
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)