چجوری دینی میخونین؟من باگاج میخونم ولی به دوروزنکشیده هم متن درس یادم میره هم آیه هاش هم نکته آیه هاش یعنی اصلا جمله های کتابوکامل یادم نمیاد
ازروکتاب نمیخونم ازروگاج میخونم ازروکتاب بخونم نتیجه بهتری میگیرم؟گاج نقره ای خوبه یا کتابموعوض کنم؟
چجوری دینی میخونین؟من باگاج میخونم ولی به دوروزنکشیده هم متن درس یادم میره هم آیه هاش هم نکته آیه هاش یعنی اصلا جمله های کتابوکامل یادم نمیاد
ازروکتاب نمیخونم ازروگاج میخونم ازروکتاب بخونم نتیجه بهتری میگیرم؟گاج نقره ای خوبه یا کتابموعوض کنم؟
بیا دِل بَر دلِ پر دردِ من نِه
گاج نقره ای که خوبه
اما باید برای دینی مرور زیاد باشه تا تو ذهنت بمونه تست هم خیلی کم اشه و فقط تست سراسری
"A Smooth Sea Never Made a Skillful Sailor"
بهترین کتاب واسه دینی همون گاجه نیازی هم به خوندن کتاب نیست گاج متن کتابو کلا ذکر کرده برای حفظ اون باید مرور زیاد داشته باشی، هر یک روز در میان دینی رو بخون و هر موقع که خوندی مثلا شنبه یک درس رو دو شنبه اون درس رو بخون نیم ساعت بعد برو درس بعد سه شنبه یک ربع درس اول یک ربع درس دوم بعد درس بعد روز اخر هفته هم مرور 3 درسی که تو هفته خوندی اینطور مطلب تو ذهنتون اثبات میشه
منم با گاج دینی مشکل داشتم گاجو که باز میکردم بعضی جملاتش برام سنگین بود اون قسمت آیات
فقط حفظ میکردم روز بعدم به سختی یادم میومد به طور کلی می تونم بگم نمی تونستم با گاج ارتباط برقرار کنم.
بعد فیلمای دینی آقای رنجبر زاده نگاه کردم تو سایت آلا می تونید دانلود کنید و هرچی می گفتن تو کتاب درسیم می نوشتم و همونا رو روزای بعد مرور میکردم ماه آخرم فیلم جمع بندیشونو نگاه کردم که تو سایت تخته خاک بود گاجم نخوندم فقط زش تست زدم و بعضی درسا رو فقط یه نگاهی کردم سر کنکور دینیو70 زدم (شاید زیاد نباشه اما با توجه به شرایط من به نظرم خوب بود) بد نیست شما هم چند درسو از دینی اینجوری امتحان کنید.
علت اینکه با گاج خوب ارتباط برقرار نمی کنید اینه که حجم کتاب گاج یه خورده بالاست مفهوم کلی درس فراموش می کنید برای شما بهتره اول همون کتاب درسی بخونید بعد ارتباط عنوان درس پاراگراف ها ایات با هم ارتباط بدید یه دید کلی در مورد درس داشته باشید بعد برید سراغ گاج
شما باید تا کنکور تقریبا 3 بار کل دینی ها رو مرور کنی... مهم نیست ک یادت نمیاد وقتی تست دینی جلوت بزارن ب طور خودکار مطالب یادت میاد. حداقل برای من که اینجوری بود.... آیات رو حفظ نکن. معنی شو بفهمی بیشتر کار رو طی کردی
Sent from my C6603 using Tapatalk
دوست عزیز گاج نقره ای کافیه
شما بعد از خوندن ایات و متن کتاب حتماااااا باید مرور داشته باشید و تست کار کنین،برای مرور هم میتونی از خلاصه هایی که آخر کتاب گاج هست استفاده کنی با چند بار مرور مطمئن باش به درصد قابل قبولی میرسی.
مگه قراره یادت نره؟ شما اول متن کتاب بعد درسنامه گاج و بعد تست هارو بزن مسلط میشی،حالا شاید متن خط به خط رو یادت بره اما مفهوم درس رو فهمیدی و مشکل اصلیت حل شده... اگه یک بار دیگه هم تو دوران جمع بندی قبل از عید تست بزنی باز و یک بار هم قبل کنکور کتاب و آیات رو ی دور دیگه مرور کنی کافیه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)