آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کمک واسه دینی

چجوری دینی میخونین؟من باگاج میخونم ولی به دوروزنکشیده هم متن درس یادم میره هم آیه هاش هم نکته آیه هاش یعنی اصلا جمله های کتابوکامل یادم نمیادازروکتاب نمیخونم ازروگاج میخونم ازروکتاب بخونم نتیجه بهتری میگیرم؟گاج نقره ای خوبه یا کتابموعوض کنم؟
      بیا دِل بَر دلِ پر دردِ من نِه

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      گاج نقره ای که خوبه
      اما باید برای دینی مرور زیاد باشه تا تو ذهنت بمونه تست هم خیلی کم اشه و فقط تست سراسری
      "A Smooth Sea Never Made a Skillful Sailor"

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masome-alavi نمایش پست ها
      چجوری دینی میخونین؟من باگاج میخونم ولی به دوروزنکشیده هم متن درس یادم میره هم آیه هاش هم نکته آیه هاش یعنی اصلا جمله های کتابوکامل یادم نمیادازروکتاب نمیخونم ازروگاج میخونم ازروکتاب بخونم نتیجه بهتری میگیرم؟گاج نقره ای خوبه یا کتابموعوض کنم؟
      بهترین کتاب واسه دینی همون گاجه نیازی هم به خوندن کتاب نیست گاج متن کتابو کلا ذکر کرده برای حفظ اون باید مرور زیاد داشته باشی، هر یک روز در میان دینی رو بخون و هر موقع که خوندی مثلا شنبه یک درس رو دو شنبه اون درس رو بخون نیم ساعت بعد برو درس بعد سه شنبه یک ربع درس اول یک ربع درس دوم بعد درس بعد روز اخر هفته هم مرور 3 درسی که تو هفته خوندی اینطور مطلب تو ذهنتون اثبات میشه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم با گاج دینی مشکل داشتم گاجو که باز میکردم بعضی جملاتش برام سنگین بود اون قسمت آیات
      فقط حفظ میکردم روز بعدم به سختی یادم میومد به طور کلی می تونم بگم نمی تونستم با گاج ارتباط برقرار کنم.
      بعد فیلمای دینی آقای رنجبر زاده نگاه کردم تو سایت آلا می تونید دانلود کنید و هرچی می گفتن تو کتاب درسیم می نوشتم و همونا رو روزای بعد مرور میکردم ماه آخرم فیلم جمع بندیشونو نگاه کردم که تو سایت تخته خاک بود گاجم نخوندم فقط زش تست زدم و بعضی درسا رو فقط یه نگاهی کردم سر کنکور دینیو70 زدم (شاید زیاد نباشه اما با توجه به شرایط من به نظرم خوب بود) بد نیست شما هم چند درسو از دینی اینجوری امتحان کنید.

5. Top | #5
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      دینی جنبه حفظی زیادی داره طبیعیه که با یبار خوندن فراموش بشه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منبعتون عالیه فقط یا تمرکز درس یخونین حین درس خوندن ذهنتونو فعال کنبد بین مطالب ارتباط یرقرار کنید

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      علت اینکه با گاج خوب ارتباط برقرار نمی کنید اینه که حجم کتاب گاج یه خورده بالاست مفهوم کلی درس فراموش می کنید برای شما بهتره اول همون کتاب درسی بخونید بعد ارتباط عنوان درس پاراگراف ها ایات با هم ارتباط بدید یه دید کلی در مورد درس داشته باشید بعد برید سراغ گاج

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما باید تا کنکور تقریبا 3 بار کل دینی ها رو مرور کنی... مهم نیست ک یادت نمیاد وقتی تست دینی جلوت بزارن ب طور خودکار مطالب یادت میاد. حداقل برای من که اینجوری بود.... آیات رو حفظ نکن. معنی شو بفهمی بیشتر کار رو طی کردی

Sent from my C6603 using Tapatalk

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من خودم از گاج نقره ای می خوندم به نظر من تو دینی باید مفهوم کلی درس رو فهمید و بعد تموم شدن درس یه 10 تا تست زد که تیپ سوال ها رو بدونی

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز گاج نقره ای کافیه
      شما بعد از خوندن ایات و متن کتاب حتماااااا باید مرور داشته باشید و تست کار کنین،برای مرور هم میتونی از خلاصه هایی که آخر کتاب گاج هست استفاده کنی با چند بار مرور مطمئن باش به درصد قابل قبولی میرسی.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مگه قراره یادت نره؟ شما اول متن کتاب بعد درسنامه گاج و بعد تست هارو بزن مسلط میشی،حالا شاید متن خط به خط رو یادت بره اما مفهوم درس رو فهمیدی و مشکل اصلیت حل شده... اگه یک بار دیگه هم تو دوران جمع بندی قبل از عید تست بزنی باز و یک بار هم قبل کنکور کتاب و آیات رو ی دور دیگه مرور کنی کافیه...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن