X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 38 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 558
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

روز هاي اول دانشگاه

سلام عليكم بر همه دوستان عزيز كه لحظه شماري ميكنن براي ورود به دانشگاه لطفا هر نوع راهنمايي و كمكي و تجربه اي داريد براي من و دوستان عزيز كه ميخوايم وارد دانشگاه بشيم اينجا به اشتراك بزاريد تا بدون استرس و با دل قرص وارد دانشگاه بشيم
      ویرایش توسط Salsevome : 17 شهریور 1396 در ساعت 23:53

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب برای ثبت نام اگه برادر بزرگتر دارین با اون برین یا اگه خیلی برات مشکله با پدرت و این که خیلی راحت بگیر قضیه رو مثلا یه استان دیگه بری یا یه شهر دیگه هیچ اتفاق خاصی نمی افته فقط تا یکی دو ماه یکم گیج میزنی خخخ ولی بعدا دستت میاد چی کاری کنی.......

3. Top | #3
      TAT
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      من خودم با پدرم رفتیم ثبت نام دانشگاه

هیچ هم خجالت نداشت

خیلی هم افتخار می کردم

و از لحاظ ثبت نام و بدو این ور بدو اونور خیلی به نفع من بود

بهتره روز اول با پدرتون یا یکی از اعضای خانواده برین

و به دور و اطراف دانشگاه هم نگاه بندازین

و جا های مهم شهرم برین پیدا کنین

مثل کتاب فروشی ها- رستوران خوب و....

شهر دیگه یکم سخته اما اگه یه چند روز تحمل کنی

میشه عین شهر خودت

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Salsevome نمایش پست ها
      سلام دوستان خسته نباشيد . بچه ها ميشه كمكم كنيد شما خودتون جاي من بوديد چيكار ميكرديد من تو يه شهر كىچيكي زندگي كردم و الان ميخوام برم تو شهرستان ديگه و حتي استان ديگ به نظرتون روزاي اول چيكار كنم ؟ ثبت نام با خانواده برم ؟ خودم تنها تا حالا جاي دوري نرفتم . خوابگاه چيكار كنم ؟ چيكار كنم تو دانشگاه به مشكل بر نخورم از لحاظ درسي يا هر چي
      حتما با کسی برید واسه ثبت نام، دانشگاه هم محیط خاصی نیست که بخوای نگرانش باشی
      کلا نگران چیزی نباش
      وقتت رو برای فکر کردن به گذشته تلف نکن. قرار نیست برگردی اونجا.

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مشکلی نداره راحت با خونواده برید
      ولی روزای اول دانشگاه و حتی ماه های اولش مزخرفترین روزای دانشگاس

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      منم این مشکل رو دارم .. شاید بدتر هم آخه آدم منزوی هستم ... کلا ارتباط اجتمعیم ضعیفه
      همیشه آخر هر چیز خوب می شود ... اگر نشد ...
      ... بدان هنوز آخر آن نرسيده است . ( چارلی چاپلین )

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadsh نمایش پست ها
      منم این مشکل رو دارم .. شاید بدتر هم آخه آدم منزوی هستم ... کلا ارتباط اجتمعیم ضعیفه
      به چیا علاقه داری توی اونا سعی کن اطلاعاتت رو زیاد کنی بعد یه سری کتاب هس درباره اعتماد به نفس اثر بریان ترسی مخصوصا من پیشنهاد میدم این کتابو پیدا کنی بخونی یا میتونی دانلود کنی اسمش هس " چطور در مقابل جمع صحبت کنیم" و یا " قدرت بیان " کلا یه سری راهکار داره خیلی خوبه .........

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Salsevome نمایش پست ها
      سلام دوستان خسته نباشيد . بچه ها ميشه كمكم كنيد شما خودتون جاي من بوديد چيكار ميكرديد من تو يه شهر كىچيكي زندگي كردم و الان ميخوام برم تو شهرستان ديگه و حتي استان ديگ به نظرتون روزاي اول چيكار كنم ؟ ثبت نام با خانواده برم ؟ خودم تنها تا حالا جاي دوري نرفتم . خوابگاه چيكار كنم ؟ چيكار كنم تو دانشگاه به مشكل بر نخورم از لحاظ درسي يا هر چي
      با پدر مادر عمه خاله عمو دایی ... کلهم یه قشون راه بیفتین کاروانی واسه ثبت نام ..... ! :: تو دانشگاه فردوسی که این مدلی چند مدل دیده بودم انگار اومدن پیک نیک ::: اونقدر وسیله و چیز میز همراشون بود که انگار بچشون اومده سفر دور دنیا از لاس وگاس تا اتیوپی ..... ::::
      ......................
      واسه ماها از بهترین خاطرات بودش ...... :: یه ثبت نام نتی دارین ... که شامل ارسال مدارک هستش ..... از قبل هم اطلاعات شما به دانشگاه ارسال شده ......... بعد با ارسال مدارک اسکن شده و تاییدیه دانشگاه .... بعدش که حضوری تشریف ببرید ..... همون مدارک رو اصلشو تحویل دانشکده میدین و بعدش واستون پورتال شخصی باز میشه و یه چند روز هم میرین دنبال کارت دانشجویی که واستون صادر میشه ..... و بعدشم یه اردو دانشجویی دسته جمعی از تمامی ورودی های جدید خاهین داشت (بچه های پزشکی دندون دارو جدان !) ...... و بعدشم یه جلسه معارفه و آشنایی با مدیر گروه و اساتید و رشته و زیرگروه های مربوطه خودتو خاهین داشت .......... و بعدشم احتمالن یه آشنایی مختصر با کلاسا و کارگاه ها و آزمایشگاه ها و فضای دانشکدتون ....... و بعدش دیگه رسمن شروع کلاسا ............... !
      ....................
      از هیجان انگیزترین لحظات ... یکی آشنایی اولیه با مدیر گروهتون میتونه باشه (به خصوص اگه یه جنتلمن خوش تیپ باشه !) ! وبعدشم اون نگاه و برخورد اولیه با همکلاسیاست

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadsh نمایش پست ها
      تو روزای اول کلاسمون .... بین بچه ها یه دختر خانومی بود ...... احساس کردم کمی دل نگرونه .... البته هیچ حرفی بهش نزدم ... تا اینکه خودش سر صحبت رو باز کرد و بهم گفت .... یه مشکلی هست نمیتونه جلسه بعدی رو بیاد ....... نگران بودش که اگه نیاد چی میشه و استاد واسش غیبت میزنه و فلان ..... ::: بعدش چون اون اول سال یه صحبت بین بچه ها شده بود درباره همین هماهنگی کلاسا ..... ولی این دختر هم خجالت میکشید با دخترا حرف بزنه ... ولی چون دیده بود من راحت بین همشون حرف میزنم و راحتم .. مساله رو بهم گفت که بین همه مطرح کنم .... منم بی مقدمه گفتم همه حواسا این جا ..... :: این خانم (که اون لحظه فامیلشو سوتی دادم اشتباه گفتم! :: میخاستم بگم خانم فلانی .. گفتم خانم شهرستانی !) .... شهرستانی هستن جلسه بعدی رو نمیتونه بیاد..... لطفن همه دوستان هماهنگ باشن جلسه بعد رو بپیچونن که این همکلاسیمون هم معذب نباشه ......... ::: (که البته بعدش یه هماهنگی بین خود خانوما شد که درس رو هم واسش ضبط میکنن هم جزوه نوشته میشه بهش میدن و جای نگرانی نیست !)
      ..............................
      دیگه خلاصه باید کم کم ارتباطای اجتماعی رو تمرین کنی و یاد بگیری دادا .. !

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از همگي . من ميترسم همون اول بيفتم چون رشته هايي كه زدم مهندسي هاي سخته دانشگاه هاي دولتي كه زدم شنيدم سختگيرا نه كه هيچي ندونم ولي خب پايه رياضي و فيزيكم بايد كار بشه كسي ميتونه راهنمايي كه كه به مشكل نخورم دروس رو متشكر

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پیشاپیش از همه همکلاسیام متنفرم..

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrab98 نمایش پست ها
      پیشاپیش از همه همکلاسیام متنفرم..
      اکانت فیکی ؟ دختری ؟

13. Top | #13
      arz
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من خوشبختانه شرایطم طوری بود که زود مستقل شدم و الان همه کارامو خودم می کنم. به نظرم اولین قدم شروعش همین ثبت نام باشه. حتی اگه خانوادتون هم اصرار کنن خودتون تنهایی برین ثبت نام.(خودم قبلا تجربه مشابه داشتم باعث میشه ترس آدم بریزه و ببینه هیچی نیست)
      متاسفانه جامعه ما طوریه که طرف تا ۳۰ سالگی می بینی هنوز مامانش براش نون میده. الان اونور آب طرف ۱۶ سال داره یه تشکیلات چند میلیون دلاری واسه خودش درست کرده!

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط va6hid نمایش پست ها
      اکانت فیکی ؟ دختری ؟
      تاریخ عضویتو نگا کن... فیک خودتی
      پسرم.. ولی کلا از کنکور به اینور که نتیجم قهوه ای شد.... این حسم به همکلاسی ها و دانشگاه ایندمه

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrab98 نمایش پست ها
      تاریخ عضویتو نگا کن... فیک خودتی
      پسرم.. ولی کلا از کنکور به اینور که نتیجم قهوه ای شد.... این حسم به همکلاسی ها و دانشگاه ایندمه

صفحه 1 از 38 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن