خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

درامد وباز کار رشته مهندس پزشکی چجوریاست

میخواستم بدونم کسایی که تو این رشته سر رشته دارن در امد این رشته چطوریاست چقدره تخصصش تو چه گرایش بیشتر درامد داره بازار کارش تا هفت هشت سال دیگه اشباه نمیشه اگه یکی این رشته بره هلند یا استرالیا اینا تو تخصص بخونه چند زبانم بلد باشه از لحاظ درامد تفاوت داره اگه تا دکترا ادامه بدیم چطور ممنون میشم کسانی که اطلاع دارند راهنمایی کنن

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      up

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خیلی خلاصه میگم:
      فاجعه
      اگه خیلی به این رشته علاقه داری و فکر می کنی در این فیلد حرفی برای گفتن داری برو ولی اگه بازار کار خیلی واست مهمه توصیه اکید اینه که اصلا واردش نشی یا رشته کارشناسی رو مکانیک بری و واسه ارشد مهندسی پزشکی بخونی.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      up

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      به دو شرط برو این رشته:
      اول پارتی داری یا نه؟
      دوم اگر اولی نداری بسیار زحمت بکش توی دوره تحصیل و اشنایی ۱۰۰% با وسایل بیمارستان داشته باش البته از لحاظ فنی...
      اگر یکی از این دو شرط رو داری برو چون درامدش عالیه...
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      البته گرایش های زیادی داره و میتوته توی فیلد های زیادی کار کنه مهندسی پزشکی اما الان پر درامد ترینش همین وسایل و ابزار بیمارستان و پروتز و... هست
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فهمیدم ممنون

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بازار كار=صفر!
      ما يكي از اشناهامون خانمش ارشد مهندسي پزشكي داره از دانشگاه تربيت مدرس تهران هر سال ازمون استخدامي اموزش و پرورش شركت ميكنن شايد قبول بشه!!!!
      رشته اي كه دانشگاه ازاد واحد دهستانش يهى ٢٠٠تا فارغ التحصيل بده بيرون،به نظر خودت بازار كاري براش ميمونه؟!

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      up

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خواستم این رشته رو انتخاب کنم اما انقدر حرف های ضد و نقیض شنیدم که پشیمون شدم. خیلی ها میگفتن که از لحاظ بازار کار اصلا رشته ی خوبی نیست و بعضی ها هم میگن خوبه. این رشته در جهان آینده ی خیلی خیلی خوبی داره و به سرعت رشد میکنه. اما در ایران واقعا نمیدونم. سه تا گرایش داره -بیوالکتریک ، بیومکانیک و بیومتریال- که در ایران فقط بیوالکتریک بازار کار داره. بیوالکتریک خیلی به مهندسی برق الکترونیک نزدیکه و حتی میشه تغییر رشته داد.
      چون در کشور ما تجهیزات پزشکی از خارج وارد میشن فقط در بخش بازاریابی و فروش در شرکت های وارد کننده این تجهیزات کار هست. هر بیمارستانی باید یک تیم مهندسی پزشکی داشته باشه ولی در ایران این اتفاق نیفتاده.
      خلاصه : آینده ی این رشته در ایران مبهمه. اگه میخوای این رشته رو انتخاب کنی اول تحقیق کن ببین اصلا علاقه داری یا نه!

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بازار کارش صفره !
      فقط اسمش گندس مهندسی پزشکی!
      اما در بیمارستان اشنا داشته باشی و علاقه و کاربلد باشی کار پیدا میکنی.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سلام ، امیدوارم تا حالا به نتیجه ای رسیده باشی
      در مورد مهندسی پزشکی من هم خوب شنیدم هم بد ، ولی این دلیل نمیشه یک نفر گفت بده یا خوبه ما هم قبول کنیم .
      یادمه تو دوران انتخاب رشته میگفتن فلا رشته بدرد نمیخوره میگفتم یه دلیل بگو نمیتونست یه دلیل محکم بگه.
      تو کشور ما به دلیل نداشتن ثبات توی اکثر مجموعه ها بیشتر سمت رشته ای باید رفت که به سیاست های دولت یا ارگان های دیگه بستگی نداشته باشه .
      البته این نظر من بود
      ممنون وقت گذاشتین خوندین

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگر شما انتخاب کردید این رشته رو توی انتخاب رشته نگرانش نباشید احتمال موفقیت توش هست همونطور که توی بقیه رشته ها هست. برای کارش من خودم خیلی مهندسی پزشکی دوست داشتم و راجع بهش تحقیق کردم. شما کار های مختلفی میتونید بکنید. اگر سرمایه داشته باشید میتونید شرکت واردات تجهیزات پزشکی بزنید اگر نداشته باشید میتونید به عنوان بازاریاب یا خدمات پس از فروش شرکت های تجهیزات مشغول به کار بشید. کار دیگه ش در مراکز تحقیقاتی دانشگاه ها هست برای اختراع تولید و تست محصولات پزشکی. و کار دولتی و استخدامی ش هم در بیمارستان ها واحد فنی ش هست. برخی از جراح ها اونطوری که من اطلاع دارم به مهندسی پزشکی برای عمل شون نیاز دارند برای مثال فکر میکنم کارگذاشتن مفاصل مصنوعی در بدن نیاز هست مهندس پزشکی محاسبات رو انجام بده.(و یک مهندس برق یا مکانیک نمیتونه چنین کاری رو انجام بده چون توی واحد های درسی مهندسی پزشکی اناتومی پاس میکنند و در این دو رشته خیر. ) پس همونطور که میبینید بازار کارش بد نیست مخصوصا اگر کسی بخواد خارج تهران کار کنه به نظرم میتونه مشغول کار بشه و اگر خاک اون کار رو بخوره خودش به فکر پیشرفت در اون میوفته و خود به خود ترقی شکل میگیره. دوست عزیز من شما علاقت رو دریاب خیلیا بودن به منم گفتن فلان رشته رو بزن فلان رشته رو نزن بازار کارش خوبه بازار کارش بده و فلانه و این یه عقیده ی عمومی هست که فلان رشته بازار کارش چجوریه! شما تا زمان فارق التحصیلی ت اگر اهل علم اموزی باشی موقعیت گیر خواهی اوورد و دید ت گسترده تر خواهد شد! در مورد مهندسی ها بحث زیاد میکنن خیلی از دوستان ولی ته ماجرا رو که در میاری حتی رشته ی ریاضی هم نمیخونن! من نمیگم که رشته ی فوق العاده ای هست ولی این تعاریفی که بقیه میکنند هم اشتباهه! طبیعیه که شما فرصت شغلی یک مهندس مکانیک یا برق رو در بیومکانیک و بیوالکتریک نخواهی داشت! و این موشوع هم فقط به خاطر اینه که شما تخصصی وارد یک گرایش شدید.
      دوست من اگر انتخاب کردی نگران نباش و اگر میخوای انتخاب کنی همه ی جوانب رو در نظر بگیر و از مشاوره بگیر اما صد در صد همه مشاور خوبی نیستن! بهتره شما با دانشجو های رشته ی موردنظر صحبت کنید.
      انشالله که موفق باشید

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      بهتره برای کارشنانسی مهندسی \زشکی نرید چون دیدی جامعه ای ندارید بعد تو ایران بیشتر جنبه دلالی داره :‌|
      بهتر بود برق برید برای ارشد اگه واقعا علاقه داشتید برید مهندسی \زشکی اخه یکی از گرایش های برقه

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      برای اطلاع از بازار کار این رشته پست زیر رو بخونید + کامنت های دانشجویان این رشته

https://www.instagram.com/p/BXPwgNOl...y=amirkabiriha

بعدش ک نظرات فارغ التحصیلان مهندسی پزشکی رو خوندین میفهمید که
      بازار کارش فوق العاده افتضاحه
      «امام جعفر صادق(عليه‌السلام)»:

به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا مي‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمي‌گردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي مي‌دهد. (المحجّة‌البيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)
      ویرایش توسط seyed sajjad : 15 شهریور 1396 در ساعت 01:14

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن