قدم رنجه فرمودیه عزیز دل
سلاو منور جان ، چونی کاکه؟ ، دیدم صندلی داغته گفتم یه چندتا سوال خشک و خالی بپرسم ازت
سوالای کوتاه جوابای بلند! ، خب دیگه شروع کنیم
1. میشناستم ولی بازم یه بیو بده واسه خندش! خوب محمدمبین شیرزادی هستم از سنندج کرد هستم و امسال پشت کنکوریم چون سال کنکور زحمت نکشیدم و اینکه عاشق فوتبال و آهنگم
2. چرا اسمت اینقد قشنگه؟ واقعا خوشگله ؟ نمیدونم کار خداس
3. کلا تو زندگی فازت چیه؟ یوخده توضیح بده قبلا دوست داشتم که سیاست مدار بشم ولی الان دوس دارم یه رشته خوب قبول شم و یه شغل پیدا کنم و بعدش تشکیل زندگی بدم
4. درباره این شکلک [ ] دو سطر بنویس ، میخوام ببینم چی مینویسی! راستش تصور من یکم بده ولی خوب خوبشو میگم راستش شکلک آدما وقتی خرشون میکنی رو میده و ازشون تعریف میکنی
5. یه ضرب المثل ، یه خاطره ، یه جک بگو ، میخوام ببینم حرف حسابت چیه! جکککککککککک بیا اینم یه جک بلند
6. در مورد عاشق شدنت با جزئیاتش توضیح بده! هیچی دیگه اومدم دنیا و دیدم یکی هست که میخوام شبیهش باشم و الگوم بود و عاشقش بودم خود به خود واسه مرد بودنش واسه بامرام بودنش واسه خوش قولیش واسه اینکه از گل نازک تر به خانوادش نمیگفت و اینکه با یه نگاهش میتونستی خیلی چیزا رو بفهمونه
7. دوست داشتی چه سوالی ازت می پرسیدم؟ سوال خاصی مدنطرم نیست
8. یه آهنگی که دوست داری رو بهم تقدیم کن چشم اینم تقدیم به شما دانلود آهنگ جدید علیرضا طلیسچی دلی