من که استارت زدم ... فعلا منتظرم مشاورم انتخاب رشته اش تموم بشه برم ازش یه برنامه ی منسجم واسه تابستون بگیرم ...
کلاس فیزیک و عربی هم طی چن روز آینده اوکی میشه !
من که استارت زدم ... فعلا منتظرم مشاورم انتخاب رشته اش تموم بشه برم ازش یه برنامه ی منسجم واسه تابستون بگیرم ...
کلاس فیزیک و عربی هم طی چن روز آینده اوکی میشه !
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
man ham mikham sale dge emtehan bedam age fahmidi ke ketabha taghir karde lotfan man ro ham dar jaryan bezarid.
سلام به همه پشت کنکوریای عزیز.با اجازه 92 ای هایی که میخوان 93 کنکور بدن در این قسمت پست زدم!.به لطف خدا برای کنکور میخونم،اما دانشجوی پرستاری هستم و رتبه ام 5 هزار بود.به امید خدا امسال لیسانس میگیرم.اما تصمیم دارم که دوباره کنکور بدم.وضع من از شماها سخت تره،تا اواسط تیر کارآموزی داشتم و از اول مهر هم تا دی ماه کارآموز هستم.حتما برنامه ریزی کنید و با برنامه پیش برید.هیچوقت ناامید نشید و افرادی که بدتر از خودتون هستن رو هم ببینین و قدر شرایط خودتون رو بدونید. (منم تجربه پشت کنکور بودن رو دارم،رتبه ام 7 هزار شد و مردود شدم و موندم برای سال بعد..)
هر چند وقت یکبار خودت رو از خودت طلب کن . شاید گم شده باشی..
ویرایش توسط N A F A S : 13 مرداد 1392 در ساعت 19:04
اميدوارم كه براي سال بعد همه موفق بشيم!بچه ها لطفا برنامه هاتونو بگيد تا همه استفاده كنيم.:yahoo (3):
من دندون پزشكي قبول ميشم.پس بخاطرش ميجنگم!!!!
بچه ها کلاس رفتن فايده داره يا وقت تلف کردنه ?
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
آقا وایسا منم هستم..آخ...دستم لای در گیر کرد...!!!...
منم 92 رتبه ای که باید میوردم نیوردم ... رو من هم حساب کنید...
برنامه دارم برا جمعه یا شنبه آینده که استارت بزنم ایشالا ...
از 4 تا عمومی ها دین و زندگی + زبان +عربی رو تابستون تموم میکنم . ادبیات هم تاریخ + لغات + املا + درآمدها رو میخونم ...
اختصاصی ها هم پایه رو قوی میکنم چون در طول سال آزمون های آزمایشی تو پیش کند حرکت میکنن بهشون میرسم...
شاد باشین...
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
آقا من در اصل کنکور سوم هستما
ولی 91 به دلایلی نتونستم بدم
_ ملتفت _
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)