X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Exclamation {مهم}: کلاس(مافیای)کنکور...

سلام میوام یه سوال روز مره را ازتون بپرسم و میخوام از تجربه هاتون بهره ببرم ...اگه کلاس کنکور می رفتید ، چه مقدار براتون اثر داشته و اگه نمیرفتین چه اثری داشت؟ ____"امروزه مافیای کنکوربا شعار بیشتر بدانید کمتر بخوانید و با همراهی صدا سیما قصد دارن پول به جیب بزنن حواستون را جمع کنید"____
      ویرایش توسط 1234321 : 29 مرداد 1396 در ساعت 11:11

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من شیمی روپیش آقاجانی رفتم عالی بود براممطمعنم اگه نمیرفتم خیییلی درصدم پایین ترمیشد ولی خب به ازای تدریس خوبی که میکنه پول زیادی هم میگیره

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Maghror
      نمایش مشخصات
      متاسفانه کنکور عرصه ی خودنمایی عده ای شده که خود شان دانشجو ردی دوقوز اباد بودند و الان مشاور کنکور شدند

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      شیراز که اصلا کسی نمیتونه به جز با اجازه ی اقا نادر تو عرصه وارد بشه ! نادر البته معلم خوبیم هست تا الان ۳۰ تا یه رقمی داشته

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
      مشاوره تخصصي كنكور ، اول فكر ميكردم كه بقيه خوبن لازم نيس من وارد اين اين ماجرا بشم اما الان ميبينم كه ميتونم بهتر از بقيه مشاوره بدم ، تماس بگيريد 😉😉

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز مطمئن باش اگه کنکورو حذف کنن نصف مردم بیکار میشن ....

بهت پیشنهاد میکنم کتابای درسی رو به همراه کمک درسی خوب مطالعه کنی قول میدم اگه مستمر ادامه بدی حتماً موفق میشی حالا کنار این اگه بازم نیازی داشتی

میتونی کلاس بگیری یا از ویدیو های رایگان آلا اسفاده کنی ..

در ضمن حتماً این تایپک رو نگاه کن امیدوارم به هدفت برسی...

http://forum.konkur.in/thread55167-3.html#post1197563

6. Top | #6
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      ولی کنکور تو ایران شاید ناحق باشه
      اما عادلانه ترین چیز تو ایرانه
      واقعا سکوی پرتابه

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
      مشاوره تخصصي كنكور ، اول فكر ميكردم كه بقيه خوبن لازم نيس من وارد اين اين ماجرا بشم اما الان ميبينم كه ميتونم بهتر از بقيه مشاوره بدم ، تماس بگيريد 😉😉

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا کلاس کنکور بی عدالتیه محضه باید ممنوع بشه

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 1234321 نمایش پست ها
      سلام میوام یه سوال روز مره را ازتون بپرسم و میخوام از تجربه هاتون بهره ببرم ...اگه کلاس کنکور می رفتید ، چه مقدار براتون اثر داشته و اگه نمیرفتین چه اثری داشت؟ ____"امروزه مافیای کنکوربا شعار بیشتر بدانید کمتر بخوانید و با همراهی صدا سیما قصد دارن پول به جیب بزنن حواستون را جمع کنید"____
      آقا دروغ چرا....من اگه کلاس کنکور رفته بودم خیلی کارم راحتتر می شد.علتش صرفا این نیست که باعث می شد با معلم درارتباط باشم،علتش اینه که معلم خوب یا همون کلاس کنکور خوب کار رو خیلی واسه شاگردش راحت می کنه.من باید جون می کندم یه چیزایی رو سه چهارساعت وقت می گذاشتم تا بفهمم چی به چیه!اگه همونا رو معلم بهم درس می داد یا حداقل یکی بهم می گفت چطور بخونم،به جای سه چهارساعت تو نیم ساعت جمع می کردم مبحث رو.
      روند درس خوندنم اگه کلاس می رفتم خیلی راحتتر می شد و دیگه اینقدر سردرگم نبودم،ولی فکر کنم روی نتیجه تاثیری نمی گذاشت.
      من واقعا دلم نمی خواست زحمتای بابامو تو تجارت کثیف کنکور خرج کنم.حتی قید خیلی از کتابای خوب و درسی رو هم زدم و سعی کردم با کمترین هزینه کنکور بدم.
      ولی فکر می کنم کلاس کنکور رو "رتبه"تاثیری نداره.شاید درصد یه درس خاص رو تاحدی بالا ببره ولی رتبه تغییر چندانی نمی کنه. اون چیزی که ده تا صفر از رتبه می اندازه و دانش اموز رو تو نه ماه به بهترین دانشگاه تو رشته ی موردعلاقه ش می رسونه مدرسه ی کنکوریه با ده دوازده میلیون شهریهتاثیر مدرسه قابل انکار نیست.ولی کلاس بستگی به دانش آموز داره.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن