سلام دوستان خوبم یه مشکلی هست که ذهن و روانمو حسابی داغون کرده
من مهر سال 95 مقطع کارشناسی ارشد روزانه پذیرفته شده بودم ، که اون موقع به خاطر دلایلی چند روز بعد از ثبت نامم مجبور به انصراف شدم ...تاریخ انصرافمم 95/7/4 هست ...اون موقع که من انصراف دادم خود دانشگاه بهم فرم انصراف مخصوص خودشون رو دادن با این محتوا که با ترک تحصیل دایم آقای فلان در تاریخ فلان که با دانشگاه تصویه حساب نموده موافقت گردید....وقتی برای این تصویه حساب اون موقع پرسیدم گفتم این چیه ؟ گفتن چون شما قبل از شروع ترم داری انصراف میدی هزینه ی انصراف از تحصیل بهت تعلق نمیگیره ..اگه ترم شروع میشد هزینه ی انصراف از تحصیل باید میدادی که حدودا دو میلیون بود ...خب بعد از کارای انصراف و اینا من مدارکمو تحویل گرفتم و برگشتم ...
حالا که میخوام برای کنکور 97 ثبت نام کنم متوجه شدم داخل دفترچه یه فرمی قرار دادن به اسم فرم شماره 3 مخصوص دانشجویان انصرافی ....
یعنی اون فرم رو باید حتما از دفترچه جدا کنم و ببرم دانشگاه که امضا بکنن برام یا همون فرم که خودشون دادن برای انصراف کفایت میکنه ؟
بعدش متوجه شدم یه قسمتش هم مربوط به وزارت علوم هست ..یعنی اگه اون فرم رو ببرم دانشگاه (دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین) و امضا و مهر کردن از اونجا هم ببرم وزارت علوم که اونا هم مهر کنن؟ عجب گرفتاری شدیم آ ....به کل اعصابمو بهم ریخته و تمرکزمو از دست دادم روی درس خوندن ...
لطفا اگه کسی تجربه شو داره بیاد بگه ببینم چه خاکی کنم تو سرم ؟ به خاطر چند روز دانشگاه روزانه ی ارشد رفتن ببین چه مشکلاتی برای خودم درست کردم
دوستان لطفا و خواهشا زود جواب بدید ببینم چیکار کنم ....
حالا من از کجا بفهمم به وزارت علوم هم بدهی دارم یا نه ؟ من کارشناسیم غیر روزانه بوده ...اگه برای این چند روز که دانشجوی روزانه شدم برام هزینه در نظر بگیره به نظرتون چقد باید پول بدم تا با وزارت علوم تصفیه بکنم ؟