ببخشید شما مرورتون در درس های محاسباتی چه طور بوده مثلا اگر در یک آزمون باید 200تست حل میکردید آیا اونا رو دوبار می زدید یا فقط اشتباهاتتون رو دوباره می زدید
ببخشید شما مرورتون در درس های محاسباتی چه طور بوده مثلا اگر در یک آزمون باید 200تست حل میکردید آیا اونا رو دوبار می زدید یا فقط اشتباهاتتون رو دوباره می زدید
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
سلام خیلی ممنون
اره واقعا برنامه ریزی خیلی مهمه و به نظر منم این موسسات بعضیاشون شورشو دراوردن ، بعضیاشونا ، یه طوری مخ طرفو با فرمول و گنده کردن کنکور و... شستشو میدن که طرف فک میکنه رتبه میاره ولی وقتی میره پای حجلسه تازه میفهمه چه اشتباهی کرده .
بازم تشکر .
![]()
سلام
به نظر شما تو نیم سال اول فیزیک 1 و 2 رو بردارم یا 3 ؟
البته اگه این تاثیر قطعی بمونه (لعنت به اون بیشرفا) شاید رفتم ترمیم چون نمرم خیلی پایینه
ولی کلا نظرتون چیه؟
ویرایش توسط _Mammad_ : 06 مهر 1397 در ساعت 21:00
سلام مرسي اينهمه زحمت كشيدين تايپ كردين ببخشيد يه سوال داشتم اينكه ميشه ايا
تمام چيزايي كه لازمه بخونيم تا ياد بگيريم رو مثل شما بياريم رو كاغذ ولي
به ترتيب برنامه هفتگيمون عمل كنيم؟
منظورم از برنامه هفتگي مثل اينه كه
مثلا
شنبه تايم اول ١:٣٠ تايم دوم ١:١٥ ...
ايا بنظر شما جواب ميده اين روش؟
بعد يه سوال ديگه ببخشيد طولاني شد
من گاج موضوعي ادبيات رو دارم
ميشه ايا كتاب ارايه هاي ادبي و تاريخ ادبيات جدا از بازار نخرم و از متن كتاب تاريخ ادبيات ها رو بخونم و ارايه هارو هم از اينترنت جزوه بگيرم؟
ممنونم ازتون
من اصلا متوحه نشدم ینی برنامه روزانه میریزختین نه هفتگی درسته ؟اخه نوشتین برنامه فردارو شبش باید تکمیل کنیم.لطفا بیاین راهنمایی کنین من دیونه شدم تو برنامه ریزی پشتیبان ۱ماه بم مشاوره ویژه داد با پول ۱۳۰ تومن دادم فقط دیونم کرد چون پیشرف نمیکنم زیاد .گیر داده باید ثبت نام کنی منم اصلا پشتیبانی ویژه دگه پول نمیدم الانم دنبال برنامه ریزی شخصیم ولی راهشو بلد نیسم
ویرایش توسط SSalehi : 24 تیر 1398 در ساعت 17:18
http://forum.konkur.in/thread63039.html
این تاپیک با وویس گفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)