سلام دوستان به نظر کدوم یکی از این سه رشته ارزش رفتن داره از نظر درامد و اینده کاری چطوره من خودم علاقه ام اول علوم تغذیه بعدش بینایی سنجی و بعد پرستاری هست ولی نمیدونم درامدشون چقدره........ ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان به نظر کدوم یکی از این سه رشته ارزش رفتن داره از نظر درامد و اینده کاری چطوره من خودم علاقه ام اول علوم تغذیه بعدش بینایی سنجی و بعد پرستاری هست ولی نمیدونم درامدشون چقدره........ ممنون میشم کمکم کنید
من خواهرم پیش ی بینایی سنج کار میکنه اگ فعال باشی کارتم خوب باشه درامدت درماه ب 20 هم میتونه برسه
شغل راحت و بی دردسریم هست
از پرستاری خیلی بهتره ولی تغذیه رو نمیدونم
واقعا چطوری کسی به جای چشم پزشک میره به یک بینایی سنج؟
میشه یه توضیحاتی بدین.مگه یه بیناسنج کجا ها میتونه کار کنه؟استخدامی هم داره؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
تغذیه هم میتونه درامد خیلی خوبی داشته مخصوصا تو این دوران که مردم خیلی به اندامشون اهمیت میدن با توجه به علاقتون به نظرم علوم تغذیه بهتره
دو چیز خیلی
سرو صدا می کند
یکی خرده پول
و دیگری
خرده معلومات....
#آلبرت_انیشتین
تغذیه نرو ... ملت ایران بیشتر ماشالا تا دلت بخاد کامبیوم دارند برا رشد قطری شون ... اصن حال میکنن باهاش ... تو همه چه هم لحاظ میشه این گنده بودن ... تو انتخاب دختر تو بررسی سطح درامد و . . . خلاصه بگم چاق میدوسن ایرانیا ... تغذیه بخونی بیکاری !
عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .
کلا به هر رشته ای علاقه داشته باشی و براش تلاش کنی میتونی موفق باشی...
بخشی از موفق شدن هم درآمد خوبه...
در مورد علوم تغذیه خبر ندارم ولی خب بینایی سنج زحمت و سختی پرستار رو نداره
و ممکنه حقوق و درآمد بهتری هم کسب کنی...
و این که شما برای معاینه دوره ای چشم باید بری پیش بینایی سنج ...
چه دلیل وجود داره بری پیش یه جراح چشم؟؟؟؟
خیلی ها به خاطر هزینه بالا ویزیت چشم پزشک برای معاینه دوره ای یا تغییر نمره عینک و خیلی چیزای دیگه میرن پیش بینایی سنج
که البته درستشم همینه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)