حالا چه اصراری داری که لغت حفظ کرده.
اصولا تو زبان های خارجی و همینطور در زبان انگلیسی می گن لغت رو باید تو جمله یاد گرفت تا هم به مدت طولانی تری تو ذهن فرد بمونه و هم با کاربردش در جمله بهتر آشنا بشه.
درباره ی چیزی که مطمئن نیستی قضاوت نکن داداش.
این بنده خدا هم که پولی از کسی نمی گیره میاد بقیه رو راهنمایی می کنه. ار وقتش هم میزنه میاد کلی زمان میگذاره مینویسه.
ضمن اینکه خودش نیومده یه تاپیک طرز خوندن عربی نزده. ازش می پرسن چه کاری انجام داده ، داره جواب میده.
سلام نمیدونم در انجمن هستید یا ن ولی یه سوالی داشتم
ببخشید من تا الان هنوز خوب نخوندم ینی خیلییی کم خوندم ولی دست و پا شیکسته یه چیزایی خوندم ولی میگم کم
ولی همیشه به خودم ایمان دارم که اگه بخونم میتونم رتبه خوب بیارم
سهمیمم مثه شماست
پایمم نسبتا خوبه
نمیدونم اگه حداکثری تلاش کنم (روزی 9تا11 ساعت) میتونم رتبه ای مثل شما بیارم یا نه
واقعا ممنون میشم که کمکم کنید
ازتون خواش میکنم خواهش که واقع بینانه صحبت کنید و بهم امید یا انگیزه بی خودی ندید ممنونم
سلام
بستگی به خیلی چیزا داره
یکی ممکنه بتونه یکی دیگه ممکنه موفق نشه
ولی این مهم نیست که آخرش چی میشه
شما میتونید از الان شروع کنید و عملکرد بهینه خودتونو داشته باشید. حالا ممکنه بهتر از اونی که میخواید باشه یا بدتر
ولی خیالتون راحته که اون چه که در توان داشته اید انجام داده اید. به قول آمریکایی ها: do your best
stay focused and never give up
سلام ببخشید من موقع خوندن فیزیک خیلی کندم
یعنی کم تست میزنم
مثلا تو یه ساعت 10 تا تست سراسری ( با بررسی )
نمیدونم علتش چیه
یه عادتی هم که دارم هر تستی که زدم بلافاصله بررسیش میکنم
لطفا یه کم راهنماییم کنید
من اصن نمیدونم چه تعداد باید واسه یه مبحث فیزیک تست زد
احساس میکنم بقیه مثلا تو یه ساعت 40تا میزنن و من خیلی کممم
مثلا نمیدونم واسه آینه ها باید چنتا تست زد سی تا چهل تا پنجاه تا چنتا
خواهشا راهنمایی کنید
ویرایش توسط Amin6 : 16 اسفند 1396 در ساعت 22:59
من معمولا تو یه تایم سه ساعته واسه فیزیک حدود 35-45 تست (بسته به نوع مبحثش) میزدم و با کلید بررسی میکردم و فقط غلط ها و نزده ها رو از روی پاسخ تشریحی بررسی میکردم.
سعی کنید عمدتا تستای سراسری 90 به بعدو کار کنید.
واسه بررسی هم بجای تک تک بهتره 10 تا 10 تا اول با کلید بررسی کنید بعد غلطا و نزده ها رو بررسی تشریحی کنید.
وقت کردید به این سوالامم جواب بدید ممنون.
1-هر درس دینی تو چند ساعت تموم میشه ؟برای آزمون 7 فروردین میخوام بخونم با اینکه کمی (خیلی کم ) دینی 2 رو خوندم از گاج نقره ای بخونم یا از خط ویژه ؟؟و میرسم همشو بخونم ؟؟
2-تو زبان فارسی غیر از شمارشی تکواژ واژه چی مهم هست ؟؟؟؟
3-تو عربی برا آزمون 7 فروردین قلمچی که عربی 2 هست با اینکه من قبلا عربی 1رو نخوندم واز عربی 2 شروع کرده بودم لازمه عربی 1 رو بخونم یا نه عربی 2 رو که خونده بودم دوره کنم و تست بزنم؟
4-برا ریاضی به نظرتون برا 7 فروردین برم دوباره درسنامه خیلی سبزو بخونم یا از خط ویژه یا جمبندی ریاضی خیلی سبز (کدومو ترجیح میدید اگه نظرتون درسنامه مختصره ) درسنامه مختصر بخونم و برم سر تست زنی؟؟؟
5- برا زیست 7 فروردین از آخر به اول دوره کنم یا از اول کتاب سوم به آخرش ؟؟؟؟؟
6- برا شیمی تاحالا استوکیومتری تقریبا نخوندم یعنی خوندم ولی اصلا یادم نیست. با این حساب برم مبتکران بخونم برا مسئله هاش و مفاهیمش یا خط ویژه مفاهیم و مسائل رو بخونم چون دیدم خط ویژه همون کسر های پیش ساخته ی مبتکرانو گفته ! ؟(این سوال رو برای محلول ها هم جواب بدید )
7-برا فیزیک اولویت با آینه عدسی باشه یا با فیزیک 2 که کار و انرژی و فشار و گرما هست /؟؟؟؟اولویت بندیشو بگید ؟!!!!!!!!
((((((((ضمنا ریاضیم خوبه زیست و شیمی متوسط و فیزیک متوسط روبه ضعیف !!!!!!!(اینارو گفتم که راحت تر راهنمایی کنید <<<<<<<<<<<<<-----------------------)
1-هر درس دینی از گاج نقره ای خوندنش حدود یک ساعت وقت میخواد. اگه هر روز میخونید میرسید وگرنه منبع خلاصه تری باید کار کنید. هرچن من خودم اعتقادی به خوندن برای آزمون ندارم و بنظرم باید برای خود کنکور خوند.
2-تقریبا مباحثش اهمیتشون مثه همه و زیاد فرقی ندارن.
3-اگه خیلی ضعیف نیستید نیازی به عربی 1 ندارید و تست بزنید.
4-درسنامه مختصر در حد یاداوری کافیه و کار اصلی تست زدنه.
5-فرق خاصی نداره. من عادت داشتم مطابق ترتیب کتاب برم جلو.
6-من نه مبتکران نه خط ویژه رو ندیدم. هر منبعی که باهاش راحت ترید کار کنید.
7-بستگی به خودتون داره با کدوم راحت ترید. من با نور هندسی راحت تر بودم. البته اینا تعداد سوال و حجمشون متفاوته. نور حجمش کمتره ولی تعدادسوالشم کمتره.
ویرایش توسط revenger : 28 اسفند 1396 در ساعت 02:55
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)