خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نحوه مطلعه شیمی برای کنکور

سلام دوستان

من سوم تجربی بودم و امسال میرم پیش و سال 97 کنکور دارم... من سال پیش ازمونای قلمچی میرفتم و درصدم بین 10 تا 15 بود... شیمی ضعیفه!

دوستان لطفا برای افزایش درصد شیمی تا 70 - 80 روش مطالعه و منابع (چه کتاب چه دی وی دی) رو معرفی کنید... خدا خیرتون بده!

توی تاپیکای دیگه هم گشتم اما روش به درد بخوری پیدا نکردم

خیلی ممنونم

2. Top | #2
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      من شیمی 3 رو گاج نقره ای داشتم خیلی راضی بودم.... شیمی پیش هم گاج نقره ای گرفتم (2جلده) شیمی 2 هم الگو داشتم
      یه خط ویژه ی شیمی مفاهیم و مسائل هم خریدم. هر چی نکته به نظرم میرسه ، میرم توی اون خط ویژه مفاهیم حاشیه نویسی میکنم. خود خط ویژه ها هم چیزهای مهم هر فصل رو گفته
      برای دوره ی مطالب و اینکه فراموش نکنم ، از روی خط ویژه میخونم

از روش خودم خیلی نتیجه گرفتم و ازش راضی بودم. امیدوارم برای شما هم مفید باشه...

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ActionSpider نمایش پست ها
      سلام
      من شیمی 3 رو گاج نقره ای داشتم خیلی راضی بودم.... شیمی پیش هم گاج نقره ای گرفتم (2جلده) شیمی 2 هم الگو داشتم
      یه خط ویژه ی شیمی مفاهیم و مسائل هم خریدم. هر چی نکته به نظرم میرسه ، میرم توی اون خط ویژه مفاهیم حاشیه نویسی میکنم. خود خط ویژه ها هم چیزهای مهم هر فصل رو گفته
      برای دوره ی مطالب و اینکه فراموش نکنم ، از روی خط ویژه میخونم

از روش خودم خیلی نتیجه گرفتم و ازش راضی بودم. امیدوارم برای شما هم مفید باشه...
      خیلی ازتون ممنونم!

برای درک مفاهیم چیکار میکنید؟ من حوصلم نمیره درسنامه های طولانی کتب اموزشی رو بخونم...

ایشالا که موفق باشید!

4. Top | #4
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad113 نمایش پست ها
      خیلی ازتون ممنونم!

برای درک مفاهیم چیکار میکنید؟ من حوصلم نمیره درسنامه های طولانی کتب اموزشی رو بخونم...

ایشالا که موفق باشید!
      خواهش میکنم
      والا اگه رشته ی ریاضی بودی بهت حق میدادم که حوصله ی خوندن درسنامه های طولانی برای درس شیمی رو نداشته باشی
      ولی تجربی هستی آخه.... شیمی رو باید خیلی خیلی خوب بخونی.. چون رشته ات تجربیه
      بهش شبیه زیست نگاه کن...
      درسنامه هاش هم اونقدر طولانی نیست.... یکمی که بخونی عادت میکنی...
      به نظرم با یه شیب ملایم بخون... کم کم عادت میکنی

5. Top | #5
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      جامع گاج نقره ای هم کتاب خوبیه درسنامش خوبه
      اگ جدا جدا میخای دوم مبتکران یا الگو سوم خیلی سبز پیش هنوز نگرفتم ولی ب احتمال زیاد خیلی سبز میگیرم دوباره

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان کسی اینجا هست بتونه شیمی درس بده؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ActionSpider نمایش پست ها
      خواهش میکنم
      والا اگه رشته ی ریاضی بودی بهت حق میدادم که حوصله ی خوندن درسنامه های طولانی برای درس شیمی رو نداشته باشی
      ولی تجربی هستی آخه.... شیمی رو باید خیلی خیلی خوب بخونی.. چون رشته ات تجربیه
      بهش شبیه زیست نگاه کن...
      درسنامه هاش هم اونقدر طولانی نیست.... یکمی که بخونی عادت میکنی...
      به نظرم با یه شیب ملایم بخون... کم کم عادت میکنی
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad113 نمایش پست ها
      دوستان کسی اینجا هست بتونه شیمی درس بده؟
      به نظرم با کتابایی که تو بازار هست اصلا نیازی به کلاس شیمی نیست من خودم سال کنکور (یعنی همین امسال)یه بابایی اومد انقد تو گوشم خوند ،که من معلم علامه حلی ام مواینا منم با چند تا از بچه ها خام شدیم و رفتیم کلاسش
      کلاساشم نسبت به بقیه معلما خیلی گرون بود دو برار بقیه معلما خلاصه شروع کرد اول به دومو گفت فقط6ماه دوم رو برا ما تموم کرد در حالی که خیلی ها بدون معلم دومو حداکثر 4ماهه تموم میکنن،بعد خواست سومو بگه چون ریاضیش ضعیف بود نمیتونس مسائلو حل کنم بعدمن دیگه بگم
      لبته توهین نشه به معلم ایشون معلم نبود دانشجو بود
      انقد مارو سر کلاساش که یه روز وقتمونو میگرفت علاف کرد تا اخرش دیگه نرفتم کلاسش

اگرم مشکل منابع داری فقط مبتکران بخون تستاسو چند دور بزن بعد که به تسلط رسیدی موج تزمون کار کن خیلی کمکت میکنه
      خود جزوه های این اقا هم بایه اپسیلون تغییر همون مبتکران وموج ازمون بود...

بهت قول میدم اگه این طوری بخونی حتما موفق میشی تو شیمی
      من یه دوستی دارم دو رقمی شد میگفت تستای اسید باز مبتکرانو که 600تا بود 6بار زدم
      به خاطر همین میگم چندین بار بزن
      امیدوارم کمکت کرده باشم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سحر96 نمایش پست ها
      به نظرم با کتابایی که تو بازار هست اصلا نیازی به کلاس شیمی نیست من خودم سال کنکور (یعنی همین امسال)یه بابایی اومد انقد تو گوشم خوند ،که من معلم علامه حلی ام مواینا منم با چند تا از بچه ها خام شدیم و رفتیم کلاسش
      کلاساشم نسبت به بقیه معلما خیلی گرون بود دو برار بقیه معلما خلاصه شروع کرد اول به دومو گفت فقط6ماه دوم رو برا ما تموم کرد در حالی که خیلی ها بدون معلم دومو حداکثر 4ماهه تموم میکنن،بعد خواست سومو بگه چون ریاضیش ضعیف بود نمیتونس مسائلو حل کنم بعدمن دیگه بگم
      لبته توهین نشه به معلم ایشون معلم نبود دانشجو بود
      انقد مارو سر کلاساش که یه روز وقتمونو میگرفت علاف کرد تا اخرش دیگه نرفتم کلاسش

اگرم مشکل منابع داری فقط مبتکران بخون تستاسو چند دور بزن بعد که به تسلط رسیدی موج تزمون کار کن خیلی کمکت میکنه
      خود جزوه های این اقا هم بایه اپسیلون تغییر همون مبتکران وموج ازمون بود...

بهت قول میدم اگه این طوری بخونی حتما موفق میشی تو شیمی
      من یه دوستی دارم دو رقمی شد میگفت تستای اسید باز مبتکرانو که 600تا بود 6بار زدم
      به خاطر همین میگم چندین بار بزن
      امیدوارم کمکت کرده باشم
      این جاست که گفته میشه .... کاریو بدون مشورت انجامش نده

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZAPATA نمایش پست ها
      این جاست که گفته میشه .... کاریو بدون مشورت انجامش نده
      اخه این اقا انقد تو گوش من خوند چند تا از فامیلاشم دوستام بودن اونا هم ماشالا همراهیش میکردن نامردا...
      واقعا ادم همیشه باید به حرف پدرش گوش کنه من هر وقت به حرف بابام گوش نکردم ضرر کردم...

اما کاملا قبول دارم که مشکل از خودم بود هیچ وقت اون معلمو حلال نمیکنم
      راستی بچه ها اینم بگم بعضی ها از این مدرسه علامه حلی خیلی سواستفاده میکنن،معلمای زیادی اونجا میرن درس میدن اما این مهمه که برتی سالای بعد هم اون معلمو اونجا نگه دارن...
      نه عین معلم داغون ما...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      اخه این اقا انقد تو گوش من خوند چند تا از فامیلاشم دوستام بودن اونا هم ماشالا همراهیش میکردن نامردا...
      واقعا ادم همیشه باید به حرف پدرش گوش کنه من هر وقت به حرف بابام گوش نکردم ضرر کردم...

اما کاملا قبول دارم که مشکل از خودم بود هیچ وقت اون معلمو حلال نمیکنم
      راستی بچه ها اینم بگم بعضی ها از این مدرسه علامه حلی خیلی سواستفاده میکنن،معلمای زیادی اونجا میرن درس میدن اما این مهمه که برتی سالای بعد هم اون معلمو اونجا نگه دارن...
      نه عین معلم داغون ما...
      این یعنی دیگه پشت دستتو داغ کن .... بی گدار به آب نزنی .... :::
      گاهی یه مشورت ساده باعث میشه تو منجلات نیفتی ::: به خصوص تو مسائل مهم زندگیت که میتونه کلی از وقت و پول و انرژیتو بگیره .... !

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZAPATA نمایش پست ها
      این یعنی دیگه پشت دستتو داغ کن .... بی گدار به آب نزنی .... :::
      گاهی یه مشورت ساده باعث میشه تو منجلات نیفتی ::: به خصوص تو مسائل مهم زندگیت که میتونه کلی از وقت و پول و انرژیتو بگیره .... !
      اره واقعا
      اما اگه امسال خدایی نکرده پشت کنکور بمونم عمرااااااااااا برن کلاسش

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شیمی :برای آموزش مراحل ابتدایی از خیلی سبز و مبتکران یا میکرو سال به سال میشه استفاده کرد و تست همین کتاب ها رو زد یا تست iqزد فرقی هم نداره ----برای تست قوی تر :موج آزمون __تست قوی ترتر:فار-------برای تست های فوق قوی برای پیش : شیمی پیشرفته مبتکران

که اگه روی شیمی بخوای سرمایه گذاری کنی حتما باید شیمی پیشرفته و فار رو داشته باشی

ویه نکته همیشگی: زیاد بتست(یعنی زیاد تست بزن
      )
      ویرایش توسط amir1378 : 11 مرداد 1396 در ساعت 01:43

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      اره واقعا
      اما اگه امسال خدایی نکرده پشت کنکور بمونم عمرااااااااااا برن کلاسش
      ان شاء الله که پشت کنکور نمونی ... ولی خب در کل بیشتر حواستو جمع بزن ::::

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن