خدا همیشه انلاینه ... کافیه دلت رو بروز رسانی کنی... اون موقع می بینی ک در تک تک لحظات کنارت بوده و هست و خواهد بود...
سلام
1. 178- 70
2. دوس دارم بذارم فعلن اندازه ای نیس که بذارم از ته میزنم
3. دخترای سر به زیر
4. نماز میخونم و روزه میگیرم( البته امسال بخاطر کنکور نگرفتم) ولی ان چنان افراطی نیستم خیلی بهش بها بدم و به فکرش باشم
5. همین الان
6. تو پولشو بده 100 درصد
7. الناز حبیبی-Chlo� Grace Moretz
8. pc
9. یه کارخونه بزنم
10. خدایی
11. بیشتر تو فکر اینده م که بالاخره چی میشم و تو فکر دوستایی که وقتی بهم نیاز داشتن یه سره خونمون پلاس بودن الان خبری ازشون نیس و تنهام
12. فریزر
خدا همیشه انلاینه ... کافیه دلت رو بروز رسانی کنی... اون موقع می بینی ک در تک تک لحظات کنارت بوده و هست و خواهد بود...
ویرایش توسط .MEHRAD. : 10 مرداد 1396 در ساعت 15:16
1. نه خوشحالم ایران به دنیا اومدم ولی ترجیح میدم ایران زندگی نکنم
2. از الانم راضی نیستم میتونستم بهتر از اینی که هستم باشم میتونستم از زمان بهتر استفاده کنم در کل خداروشکر
3. دوس دارم یه مسیر راحت و اماده رو طی کنم و از کوچکترین شادی های زندگی لذت ببرم زیاد اهل ریسک نیستم
4. ژن خوب + بسیجیا
5. بی وفایی+دروغ
6. تا به حال تجربه سفر با دوستامو ندارم ولی با خونواده راحتترم
7. بین اکثر پسرا و مامانشون یه رابطه عاطفی قوی ایجاد میشه منم همینطور با مامانم خیلی صمیمی و راحتم
8. تا دلت بخواد
9. این از اون سوالاییه که خیلی دوسش دارم مرسی بابت سوالت. کسی که دوستم داره
10. فک کنم همین که الکی پستا رو حذف نکنن هم خدا راضی باشه هم بنده خدا
ویرایش توسط .MEHRAD. : 10 مرداد 1396 در ساعت 13:51
7. با این اوصاف عروس چی میشه؟!! قبل از اینکه دیر بشه با نهایت سرعت از محل متواری میشم
8. به سیاست کاری ندارم
9. هیچی عادیه رژو که خودم استفاده میکنم بقیه رو هم میگم برا روز دختر خریدم هدیه بدم
10. این
11. اگه مردا ***** داشتن دوجنسه میشدن حس عق زدن به نظرم همین الانشم بعضی اقایون نیاز مبرمی به ***** دارن
خب..فعلا برای دست گرمی:
کدوم یکی از اجزای صورتتو بیشتر دوس داری؟
بزرگترین اشتباه زندگیت؟
دوس داری با عشقت کجا بری؟ بین دو گزینه ی کوه و کافی شاپ؟(اگ عشقی نداری عشق بعدنا رو درنظر بگیر)
اگ بتونی ی نفرو تو دنیا بکشی کیو انتخاب میکنی؟
بهترینت تو انجمن؟
یکی رو انتخاب کن: خوردن چیپس سوسک ب همراه سس پشه / خوردن مار کباب شده با سوپ قورباغه
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
کدوم یکی از اجزای صورتتو بیشتر دوس داری؟
ابروهام
بزرگترین اشتباه زندگیت؟
انتخاب رشته ریاضی
دوس داری با عشقت کجا بری؟ بین دو گزینه ی کوه و کافی شاپ؟(اگ عشقی نداری عشق بعدنا رو درنظر بگیر)
با عشق بعدنا برم کوه
اگ بتونی ی نفرو تو دنیا بکشی کیو انتخاب میکنی؟
خدایی
بهترینت تو انجمن؟
بهترین چی؟!!!
یکی رو انتخاب کن: خوردن چیپس سوسک ب همراه سس پشه / خوردن مار کباب شده با سوپ قورباغه
100 درصد گزینه 2 خیلی مقوی و مفیده
بهترینت تو انجمن؟
بهترین چی؟!!!
خب اینجوری بپرسم: بهترین رفیقت تو انجمن یا اونی ک تو انجمن بیشتر از همه دوسش داری و باهاش راحتی...
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
1.اگه حق انتخاب داشتی از بین قیافه،خانواده،کشور کدومو عوض میکردی؟
2.دوس داری سفر کدوم کشور بری؟
3.تا حالا از معلمات کتک خوردی؟ اگه اره بخاطر چی!
4.تا حالا به پوچی رسیدی تو زندگیت؟
5.نظرت درباره امام جمعه مشهد : )))))
ببخشید سوالا داغونه گفتم بلد نیستم سوال کنم
1. قیافه
2. اسپانیا
3. چون همیشه درسم خوب بود کتک ان چنانی نخوردم ولی یه معلم ریاضی تو راهنمایی داشتم عاشقش بودم خیلی باحال بود
ریتم کلاسش به اینصورت بود که بعد درس چن تا سوال بهمون میداد که باید حلشون میکردیم و هرکی درست حل میکرد بهش مثبت میداد ولی اونایی که حل نمیکردن رو با خط کش فلزی یا شیلنگ به کف دستشون میزد از یه کلاس 28 نفری اکثرا من تماشاگر بودم بقیه کتک میخوردن خیلی کیف میداد
فقط یه بار یه سوال هندسه داد منم نتونستم حل کنم دوتا خط کش اون روز نصیبم شد
4. اره ، فک میکنم طبیعی باشه هرکسی تو زندگیش به پوچی برسه
شاعر میگه:
در تلاطم های سخت زندگی
در میان این همه اشفتگی
بس نفسهایم گرفته، بی قرارم
در این پوچی دگر امید ندارم
در این عرصه دگر، بوی ز عشق نیست
هوا سرشار از عطر نامردیست
دلم پر خون ، شدم دلگیر و افسرده
تمام عشق و امید در دلم مرده
صدایی از پس ظلمت نمی اید
هم آوازی و همراهی نمی اید
کسان خنجر به دست، در پشت دیوار
نمانده شور و عشق، جز حسرت و آه
ندارم بیش از این ، شوقی به موندن
دلم میخواد شوم با دار همراه ....
زیاد جدی نگیرید شاعر برا خودش گفته
با توکل و امید به خدا پوچی معنی نداره
5. از نزدیک ندیدمش وقتایی که تو تی وی دیدمش همیشه تفنگ به دسته ، نظر جالبی درباره شیخا ندارم
همه چی رو دوستان پرسیدن دیگه
فقط چون گفتی آشپزی دوس داری اینا به ذهنم اومد
۱_ آشپزیت چطوره؟؟ فقط دوس داری یا استعدادشم داری؟
۲_ کودوم غذا رو بهتر از همه درست میکنی؟
۳_کودوم غذا رو بیشتر همه دوس داری؟
۴_فرق پنیر ماسکارپونه و چدار و موتزارلا و فتا و لیقوان چیه؟؟؟
۵_اگه همسرت بگه دوس ندارم آشپزی کنم تو زندگی مشترکمون همیشه تو آشپزی کن قبول میکنی؟؟؟
۶_ اگه یکی دسپختت رو دوس نداشته باشه و بعد یه لقمه خوردن دست از غذا بکشه، چه واکنشی نشون میدی؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)