ایا به رشته های داروسازی پزشکی اینا اگه تو رشتمون بهترین باشیم میرسه/
ایا به رشته های داروسازی پزشکی اینا اگه تو رشتمون بهترین باشیم میرسه/
بستگی به مهارت طرف داره و فن بیانش که چقدر میتونه ادمای اطرافش رو جذب کنه ... نمیگم به پزشک متخصص و اینا میرسه درامدش ولی با این وضع جامعه میتونه خودشو جزو اقشار مرفه و بی غم جامعه قرار بده ...
عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .
نه متاسفانه نمیرسه
اگه کسی بگه شما بهترین باشی میرسه از شرایط بازار اطلاعی نداره
ولی در حد خودش اگه بهترین باشی میتونی یه زندگی کاملا ساده داشته باشی. البته بازم به تعریف شما از درآمد خوب بستگی داره
عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .
روانشناسی یکی از اون رشته هاست که کاملا به خودت بستگی داره وضعیتت
خیلی فارغ التحصیل و دانشجو داره اما کمن اونایی که مهارت بالایی دارن
با خیلیا صحبت کردم اون عده که مهارت و توانایی و علاقه داشتن بهش درامد خیلی خوبی داشتن
اما اکثرا یا بیکارن یا استخدام سازمان های دولتی میشن یا اینکه شغلشون با رشتشون شباهت نداره
@Skinner شما راهنمایی کن : )
خوشا دیدار ما در خواب ...
کسی که می خواد روانشانسی بره باید ارامش روانی مردم براش مهم نباشه نه پول لطفا اگر دنبال پولید نرید
اگه کارت خوب باشه و اقتصادی باشی خیییلی
من خودم یه دخترو میشناسم متولد 65 و دکتراشو از شهیدبهشتی گرفتی درامد مهر 94 تا الانش حدود300 تومنه خودشم سراتو داره
ولی کارش فوووق العادست
بنظرتون این که فوق دکترامونو تو کشورای صاحب سبک مثل امریکا بگیریم ایا بهمون کمک میکنه؟
درامد اندازه رشتهای پزشکی اگه خوب باشیم تو کارمون میرسه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)