سلام خدمت جمیع بروبچ ریاضی گرچه در انجمن انگشت شمارنامیدوارم کنکورتون رو عالی داده باشین و شاد خوشحال باشین
خوب کم کم رشته برتر ریاضی داره از برق به کامپیوتر تغییر میکنه در این راستا بر این شدم که این رشته رو براتون معرفی کنم تا خدای نکرده چند سال بعد به فکر کنکور تجربی یا عدم وجود بازار کار نباشین
خوب اول از همه اینو خودتون بهتر میدونین که در این رشته دانشگاه معیار اصلی میزان دانش کاربردی شما نیست مثلا دروس مدار منطقی و معماری کامپیوتر در ایران به هیچ دردی نمی خوره چون در ایران حتی یک میکروپروسسور هم تولید نمیشه اگرم به اینا علاقه دارین باید برین سیلیکون ولی
اول از هم رک بگم که اگه با گیم یاهکر های تو فیلم های هالیوودی یا هک کردن وای فای عاشق مهندسی کامپبوتر شدین متاسفانه دارین اشتباه میزنینچون مثلا برنامه نویس یا امنیت شبکه یا سایر حوزه ها پدر آدم درمیاد مثلا اگه بخوای یه باگ رو برطرف کنی باید چند صد خط کد رو برسی کنین نزدیک آدم دیونه بشه!!!!
علاقه یعنی اینکه شما با پیچیدگی های برنامه نویسی یا چند ساعت پشت سیستم بودن برای تست نفوذ یه سایت عشق کنین
خب بازار کارا این رشته به شرطی که علاقه و دانش لازم رو داشته باشین تضمینه(علاقه داشتن به کاری که انجام میدی مهمتر از پولشه)زمینه های کاری این رشته در ایران:
1-برنامه نویسی:
اگه به برنامه نویسی علاقه دارین می تونین پس از کسب مهارت لازم در زمینه طراحی اپ برای ویندوز اندروید مک یا هر پلتفرمی کسب در آمد کنین به خصوص اگه ایده جالبی داشته باشین نونتون تو روغنه یا می تونین با مهار داشت در زمینه زبان های سمت سرور مانندphp html....با طراحی سایت اقدام به کسب در آمد کنین در ضمن بازار کار برنامه نویسی خدا رو شکر به لطف شرکت هایی مثل کافه بازار و استارت آپ ها داره بهبود پیدا میکنه
2-شبکه:
این زمینه هم بازار کارش خوبه به خصوص که با افزایش سازمان ها و شبکه ها نیاز به مدیر شبکه افزایش پیدا میکنه و نیاز به پشتیبانی داعمی نیز دارد و یا می تونین به عنوان متخصص امنیت شبکه در خصوص امنیت و تست نفوذ کار بکنین
متاسفانه در زمینه سخت افزار اطلاع زیادی ندارم
اما چیزی که مهمه اینه که شما در این رشته باید همیشه در حال یادگیری باشین و هیچ وقت یادگیری تون تموم نمیشه
اینا چیزی هایی بود که فکر کردم علاوه بر چیزی هایی که در سایت برای معرفی این رشته هست دونستنشون لازم باشه