ســـرطان
واقعا متاسف شدم
اما وقتی متاسف تر شدم که متوجه کم توجهی تلویزیون خودفروخته ایران به خبر به این مهمی شدم
اونم فقط بخاطر حجابشون و زندگی در آمریکا
قطعا ایشون از امام جمعه قزوین انسان بزرگتری بودند
هر چند وقتی زنده بودند هم کسی ایشونو نمیشناخت
البته توی ایران
چون تو خارج کشور،میپرستیدنشون
هر چند که اگه تو ایرانم میشناختنشون زیاد فرقی به حال ایشون نمیکرد
چون اونایی که باید میشناختنشون،توی هاروارد و خارج کشور،شناختنشون
ایشونم مثل انسان هایی مثل موزلی هستند که بعدا میگیم اگه زنده میموندن چقدر خارق العاده تر میشدن...
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
صد حیف و دوصد حیف ، خداوند ایشون رو رحمت کنه
پ.ن : به دلایلی قابل انتشار نیست! ، عذرخواهی بنده رو پذیرا باشید!
ویرایش توسط saj8jad : 24 تیر 1396 در ساعت 21:05 دلیل: جزئی
پیام تسلیت دکتر حسن روحانی به مناسبت درگذشت مریم میرزا خانی نابغه نامدار ریاضی ایران و جهان ؛
رییس جمهور در پیامی درگذشت اندوهبار مریم میرزاخانی، نابغه نامدار ریاضی ایران و جهان را تسلیت گفت و از درگاه خداوند متعال برای ایشان رحمت الهی و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسألت کرد.
متن پیام تسلیت حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است :
بسمالله الرحمن الرحيم
انا لله و انا اليه راجعون
درگذشت اندوهبار مریم میرزاخانی، نابغه نامدار ریاضی ایران و جهان موجب تألم و تأثر فراوان شد.
درخشش بی نظیر این دانشمند خلاق و انسان متواضع که نام ایران را در مجامع علمی جهانی طنین انداز کرد، نقطه عطفی در معرفی همت والای زنان و جوانان ایرانی در مسیر کسب قله های افتخار و عرصه های گوناگون بین المللی بود.
اینجانب ضمن ارج نهادن به خدمات علمی و آثار ماندگار این فرزند فرهیخته ایران، مصیبت وارده را به جامعه علمی کشور و خانواده محترم آن عزیز از دست رفته، صمیمانه تسلیت می گویم و از درگاه خداوند متعال برای ایشان رحمت الهی و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسألت دارم.
حسن روحانی
رییس جمهوری اسلامی ایران
آخرین پست مریم میرزاخانی در فیسبوک، دو روز قبل : هر چقدر بیشتر برای ریاضیات زمان گذاشتم، بیشتر هیجان زده شدم
خوبه باز چن روزی نقل مجلس این موضوعو مرگ اتنا شده
خدایی چن نفر این خانومو تا قبل مرگش میشناختن الان کسایی که حتی نمیدونن ریاضی چیه و.... تو شبکه های اجتماعی ابراز تاسف میکنن که ای وای نابغه ریاضی فوت کرده و برا هم خبرشو فوروارد میکنن
تا کی این عادت میخواد وجود داشته باشه که هرکی میمیره عزیز میشه بدترش اینه همه هم میگن عادت بدیه ولی ترکش نمیکنن
اگه تصویری از#مریم_میرزاخانیدر روزنامهتون نگذارید بهتره تا اینکه به اجبار روسری براش بگذارید. لطفن نفرتانگیز نباشید
ﺧﻂﺮﻧﺎﻙﺗﺮﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﺑﺸﺮ, اﻧﺴﺎﻧﻲﺳﺖ ﻛﻪ اﻋﺘﻘﺎﺩﺵ ﺯﻳﺎﺩ و ﻓﻬﻤﺶ ﻛﻢ اﺳﺖ!
آنتوان چخوف
خیلی ناراحت شدم .
من ایشونو خیلی دوس داشتم و از دانشمندای مورد علاقم بود .
مریم هم رف پیش ماری و تسلا و استیون -_-
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)