منم نظرم با گاجه...چون الان دارم استفاده میکنم وتمامی لغاتی که خوندم تو ذهنمه
ولی بچه ها به نظرتون عربیش ارزششو داره بخریم؟
منم نظرم با گاجه...چون الان دارم استفاده میکنم وتمامی لغاتی که خوندم تو ذهنمه
ولی بچه ها به نظرتون عربیش ارزششو داره بخریم؟
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
آره عربیشم حتمل بگیر عین زبان انگلیسیه روشش مولفشم آقای فیلی.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
منم قصد داشتم بگیرم
اما شنیدم عربی به معنیه لغت احتیاج نداره وخودت میتونی معنی کنی بخاطر همین منصرف شدم
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
از کی شنیدی؟؟مگه میشه!این کتاب عربی ۹۰ روزه تموم میشه یعنی ۳ ماه روزی نیم ساعت کل لغاتو یاد گرفتی هم برای صحبت به زبان عربی و قرآن خوبه هم برا کنکور اصلا هم وقت گیر نیس...من الان روز نهمو تموم کردم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
بچه ها سوال من هم همینه که آیا گرفتن عربیش لازمه؟
چون تست های ترجمه که معمولا با یه تکنیک و یه نکته حل میشه و نیازی به دونستی کلمات نیست .... درسته؟
ممنون
من امروز سايت مهر ماه را بررسي كردم + دو مدل لغت نامه تخته سياه :
تخته سياه خيلي خوب بود اما هر دوتاش مكمل هم بود!يعني نقص داشتند.البته من از 185 صفحه ايش خوشم اومد اما چون نمونه صفحه ها كم بود نشد مطمئن بشم.
مهر ماه با اين نمونه صفحه ها مرتب تر بود.ولي نمي دونم لغت fine كه در تخته سياه 185 صفحه اي داراي معني دوم ظريف هست در مهر و ماه چه طوري هست؟مهر و ماه با اون قيمت و حتي هزينه پست رايگان سايتش گمونم كولاك كرده.
بچه ها امروز اومدم واژه نامه مهر و ماه را از سايتش بخرم اما ديدم چاپ 91 هست!تماس گرفتم با انتشارات بعد از 15 تا زنگ خوردن بخش مربوطه جواب داد!ميگم بابا اگه قراره تغيير كنه كه نخرم ميگه اصلا شايد 92 چاپ نشه !!!!!!اگر هم تغيير كنه ما روي سايت ميگيم! بعد از يك دقيقه ميگه نه امسال تغيير نميكنه!!آخه يكي نيست بگه اگه تغيير كنه كه اين به چه درد من مي خوره خوب درست به آدم توضيح بديد!!!!!به نظرتون همين رو بخرم؟
من هنوز هم كتاب كياسالار رو براي لغات بهترين مي دونم،گاجم بدك نيست.همگامان هم خيلي عالي بود و تا الان دوتا از دوستانم كه زبان كنكور يكي تجربي ويكي رياضي رو صد زدن از شبقره استفاده كرده بودن فقططط.
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام.
برای کسب مهارت برای لغات کنکور توصیه میشه از تیک 8 و کتاب واژگان اندیشه فائق استفاده کنید.
میتونید بعد از اتمام فرآیند تیک8 در هر درس به سراغ کتاب واژگان اندیشه فائق برید و اون درس رو از روی کتاب واژگان اندیشه فائق بررسی کنید
و هم میتونید بعد از اتمام فرآیند تیک8 هر پایه ( سوم ، پیش 1 ، پیش 2 ) کتاب واژگان رو بررسی کنید.
توصیه من زوم بر روی کتاب واژگان اندیشه فائق است . سعی کنید بعد از تسلط بر روی لغات تیک8 نگاه ویژه ای در برنامتون به کتاب واژگان اندیشه فائق داشته باشید.
موفق و پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)